נשאר עוד מקום?

arke02

New member
נשאר עוד מקום?../images/Emo9.gif

שלום לכולם, אולי כמה מכם זוכרים אותי בתור The power of Indeed. לפני די הרבה זמן הכתיבה שלי בפורום די דעכה ולא התמדתי... אני מקווה שתסלחו לי. עכשיו אני שוב אצטרף יחד עם כל המעריצים החדשים ואני מבטיח להיות יותר פעיל בתקופה הקרובה
התקבלתי

arke02

New member
ולמי שרוצה להכיר אותי טיפונת...

אני עודד, בן 15 וחצי בת"א.
אני אוהב את אנסטסיה מהסינגל הראשון ועד היום.
יש לי את כל הדיסקים (החדש במהדורה המוגבלת) ואת הדיוידי קולקשיין.
לפני כמה זמן קיבלתי ליומולדת את פוסטר של אנסטסיה, קצת ישן (השחור מהתקופה של NTk)" אבל עוד לא תליתי אותו.
אהבתי את הדיסק האחרון של כריסטינה אגילרה (אבל לא קניתי, אני לא תומך בסרסורים :p) ואני אוהב את וונדה שפרד, שריל קרואו, דיידו, אה קולינג, פיית'לס וקולדפלי.
גם שהפסקתי להיות פעיל, לא פספסתי אף עמוד בפורום.
אני אוהב גרפיקה ואומנות, אז אני אשמח לעשות באנרים/פרסומות לפורום, אם מישו מעוניין...
האייסיקיו שלי- 194-399-002, אתם מוזמנים...
עדיין מחפש חתימה... והייתה לי עוד שאלה- הנושא של החולייה החלשה עדיין אקטואלי? ואם אני מעוניין להצטרף אני יכול מהאמצע? אני אשמח אם מישו יסביר לי... וסליחה על המגילה, אני פשוט כ"כ מאושר להיות פה שוב! D-:

mattttan

New member
../images/Emo24.gif ברוך שובך

אני אמנם לא זוכר אותך.. אבל טוב שחזרת. בעיניין החוליה החלשה - אתה יותר ממוזמן להצטרף. החוקים פשוטים: אנחנו מצביעים לשיר שאנחנו אוהבים הכי פחות באותה פעם (לפי הרשימה) ושמים לידו
. ככל שיותר אנשים מצביעים להוצאת השיר הזה אז הוא הופך להיות ל"חוליה החלשה" ואז אנחנו ממשיכים בלעדיו. הפעם, בגלל שלא הייתה לנו הכרעה בפעם שעברה במשחק, החלטנו שנדרג את שלושת השירים שנבחרו על ידנו להוצאה: כל אחד ידרג את 3 השירים מ-1 (שזה יהיה השיר שאתם הכי פחות רוצים שיעוף) ועד 3 (שזה השיר שאתם הכי רוצים שיעוף). וזהו. אם הכל ברור אז אתה מוזמן להצביע...

FreakOfNature

New member
ברוך השב../images/Emo70.gif

אני שמח לראות אותך שוב לפורום
ומקווה שתישאר יחד עם שאר מי שהצטרף היום, וכך נוכל להפוך את הפורום ליותר פורה...

למעלה