נשארתי ללא מילים

פאקא

New member
האמת שזה לא מדויק שאני ללא מילים

אני עם המון מילים מרוב עצים לא רואים את היער... אם לא הייתי שומעת את הזוג הבוקר ברדיו מספרים את זה בעצמם הייתי בטוחה שמדובר בהמצאה של עיתונאי אחרי שבת מקסימה וכייפית קיבלתי תזכורת חריפה למציאות הפרטית שלי בהפוך על הפוך

קיטי08

New member
אין מה להגיד

זה הכי אנטיתזה להריונות של אובדניות. בחישוב הקוסמי, אנחנו כנראה מאזנות כמה נשים כאלה.

סינטה1

New member
הריון בול כמו שלי ../images/Emo3.gif

בלי דאגות, בלי חרדות. ועוד כתבה שראיתי - http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1095582.html העניין של הלידה לבד לא העסיק אותי כל כך. מה שכן, כולן שם כותבות שהן עברו את ההריון בלי בדיקות בכלל ואחת אף מנמקת - במשך ההריון הסתפקה לב, המתגוררת כיום בהר עמשא, דרומית לחברון, בשתי בדיקות בלבד: בתחילת ההריון, לוודא שהיא לא הרתה מחוץ לרחם, ובסיום ההריון, לוודא שראשו של התינוק מכוון למטה. היא סמכה על האמונה שלה שהכל יהיה בסדר. "סיבוכים מתחילים מהראש", היא טוענת, "וידעתי שכל עוד אני לא חושבת על דברים רעים שיכולים לקרות - לא יקרו סיבוכים". עכשיו אני מבינה איפה כולנו טעינו, כנראה לא סמכנו על האמונה שלנו שהכל יהיה בסדר... יה רייט...

פאקא

New member
אה, כן קראתי גם את זו בסופש

הדחקתי... אני נוטה להעריך את אלו שמחליטות על לידת בית עם מיילדת הלוואי עלי אבל מה שמתואר בכתבה זה @#$%^& אנשים באים בכל מיני צבעים וצורות , אין ספק...

happy

New member
סינטה אני כבר ממש הפסקתי לקרוא את זה

יש לנו מנהלת חשבונות בעבודה שיש לה 10 ילדים (אולי 11 או 9 אל תתפסי אותי). היא חזרה בתשובה אחרי הלידה של הילד ה 3. היא נדבקה ב CMV בהריון ולא הסכימה להפיל ונשבעה שאם הילד יהיה בריא היא חוזרת בתשובה וכך היה. היא עושה מעט מאוד בדיקות בהריון והיום היא כבר מעל 40 ועדין מעט מאוד בדיקות. היא אומנם יולדת בבית חולים ולא בבית (לדעתי כי היא רוצה חופש מהילדים כמה ימים
). היא בשוק מכל הבדיקות שאני עושה ומזה שבכלל הפלתי הריון בשבוע כלכך מתקדם כי המי שפיר היו לא תקינים (לדעתה אם בורא עולם החליט לתת לי את הילד ההוא היתי אמורה ללדת אותו). גם היא מאמינה שהכל בראש שלי ושאני מכניסה לעצמי פחדים ובגלל זה דברים יכולים להסתבך. היום זה לא מטריד אותי אפילו מצחיק אותי ואולי כי אני כרגע לא בהריון או אחרי הריון או בשלבים להכנס להריון אז זה רחוק ממני מאוד. איש איש באמונתו יחיה וכמו שפעם מעיין ברכה אמרה לי 70% מההריונות והלידות הם תקינים לחלוטין. ולמזלן של אותן נשים הן נמצאות שם וטוב שכך. ולגבי ההריון הספציפי שלך הסירי דאגה מלבך הכל הכל יהיה בסדר. (זה הרי הכל בראש שלך
).

happy

New member
לדעתי זה כולל הפלות בשליש הראשון של ההריון

גם 70% זה המון.

פלגיה

New member
תשמעי

אישה מהסוג הזה, גם מביאה בחשבון (גם אם לא במודע, זה נמצא במובלע) שייתכן והתינוק ימות או יוולד בעל מום ושגם אז "הכל משמים".

בהחלט בול כמו שלך../images/Emo70.gif

מה שכן, לא תמיד הכל מתחיל מהראש, לפעמים זה מהעורף
תראי, במבחן המציאות, רוב מוחלט של הסיכויים שזה יצליח לה (אם ננכה הפלות טבעיות, ונתייחס לסיבוכים ולמומים מולדים, הרי שיש סבירות של 95-97% שהכל יהיה בסדר. גם אם, נניח, עובר עבר IUGR, ונולד קטן לגיל ההריון, זה לא נתפס (ובמידה חלקית, בצדק) כ"בעיה" או "כשלון" של ההריון, וזה מחזק את תחושת ההצלחה. אני כן חושבת מידי פעם על "מה אם". יתכן, בסבירות לא נמוכה (גם אם לא אדירה) שלו לא הייתי עושה בדיקת CMV, הכל היה מתנהל כשורה והייתי יולדת תינוקת חיה ובריאה במועד. או לו לא הייתי עושה שקיפות בהריון הרביעי, הרי יתכן שהבצקת הייתה נספגת ולא היינו יודעים עליה לעולם. היה פאטלי? העוברית הייתה מתה ברחם והיינו מניחים שהפלה טבעית מאוחרת. היה נטול משמעות מבחינת בריאות העוברית? אולי הייתה ממשיכה לחיות ברחם ונולדת כתינוקת בריאה במועדה. (או שלא, גם במקרה ה-CMV, אבל הסבירות לכך יותר קרובה לאפס מאשר ל-100%, כלומר, במבחן התוצאה, סטטיסטית, רוב הסיכויים שזה היה מזין את מעגל האמונה שלי ולא ההפך. ואם היו, חלילה, נולדות חולות, הייתי המקרה הנדיר. זה אולי היה יוצר *לי* בעיית השקפה או אמונה, אבל לרוב הגורף זה לא היה משנה.). (טרם קראתי את הכתבה, אנסה אחר כך)

happy

New member
הזוי לגמרי

אני לא מבינה היא לא קיבלה מחזור כמעט 10 חודשים וזה היה נראה לה בסדר? מוזר ביותר. כולי ירוקה מקנאה. אולי בסוף החלום של ליהי יתגשם ואני אצליח ללדת ילדה בת שנתיים?!?!?

הייתי נותנת הרבה לגלות בסוף....

שיהיה להם בריא ומאושר. ואולי כדאי שגם את ההיריון הבא היא תגלה ככה. זה נראה לי שווה ברמה.... ואצלי - עוד שבוע לשקיפות.....יאללה שהשבוע הזה יעבור כבר. (איזה כיף לה...)

הזוי

לרחף 9 חודשים ופתאום ללדת. במצבי הנוכחי אין מצב שאני לא ירגיש את הגרמים שהעלתי אבל עדין לעיתים חוששת שיש איזה הריון שלא שמתי לב עליו ולכן אני זוכה לפרנס את חברות המקלונים. הלוואי על כולנו הריון בריא ולא חרדתי ושמסתיים בתינוק מתוק תוך 4 ימים

mic75

New member
אני בעד

ישר ללכת לחדר לידה למה כל הבדיקות הלחץ ההחלטות אפשר בבקשה גם .....

happy

New member
פשוט היתי חייבת ../images/Emo230.gif

לכתוב עוד משהוא לכבוד האיקונים החדשים
וזה אחד שליהי מאוד מאוד אוהבת

הלוואי עלינו ../images/Emo6.gif

כאשר זה נגמר בסדר (ובלמעלה מ-95% מן המקרים זה נגמר בסדר), זו הדרך הטובה ביותר לעבור הריון. זה לא עד כדי כך נדיר, אצל נשים עם עודף משקל משמעותי ושחלות פוליציסטיות (למשל) זה תסריט בהחלט אפשרי. הרבה מתסמיני ההריון הם כאלו שיש להם הסבר אלטרנטיבי במידה שלא חושבים שהאם בהריון.

meytall0

New member
../images/Emo46.gifזה לא פייר!!! למה לי זה לא קרה?????

אני בהחלט עונה להגדרה של "עודף משקל משמעותי"... נשמע לי כ"כ הזוי, איך אפשר לא להבחין בתנועות?! בעקבות הכתבה החלטתי להתייחס להריון הנוכחי כאילו הוא התחיל היום- שבוע 32+4. איזה כיף לי, יהיה לי הריון של 4-5 שבועות בלבד.. תודו שזה נס!!

למעלה