נשארתי היום בבית...סימני התפרקות|בי

• פותח הנושא libi4
  • פורסם בתאריך

libi4

New member
נשארתי היום בבית...סימני התפרקות|בי

ראשונים.... החלטתי אמש שאיני הולדת לעבודה היום... המצב הכללי לא מזהיר...ההריון עושה את שלו וההמוגלובין בצניחה... אני לא זוכרת מתי הרשיתי לעצמי להישאר בבית,מקלחת חמה והופ למיטה...לא התעוררתי להביא את הילדים...הייתי פשוט זרוקה במיטה.....בלי כוח לכלום.. עצובה מאוד...ממש מרגישה מפורקת לגורמים,לא בא לי לדבר עם אף אחד חוץ מבני הבית וזהו...בסוף יימאס לאנשים ממני... מה לעשות??? מקווה לימים טובים יותר....

לאף אחד לא יימאס ממך..

ממש ממש לא. ניתן להבין את המצב.. גם אם לא הייתי כאן,והייתי סתם אחת ,נניח מהעבודה שלך זה עניין ברור ומובן... נחת? מרגישה איזושהי הקלה?
תרגישי טוב! הוקוס פוקוס1

libi4

New member
הקלה?לא ממש

אבל הגוף פחות עייף....צריך כוח לילדים....הבונבון נרדם בדרך מהגן טעדיין לא רוצה לקום...הבונבונית מתוקה אמיתית,שיחקנו והתחילה לפהק.....עשינו אמבטיה,דייסה והופלה' חמיטה.... וזהו... תודה הוקוס....

לולי80

New member
ליבי

אני חושבת שהחלטת נכון כשלא הלכת היום לעבודה, הקשבת לעצמך לקול הפנימי הזה שבך שרוצה קצת שקט.... קצת לבד... זה בסדר גמור!!! ואפילו את אמרת שאת לא זוכרת מתי פעם האחרונה שעשית את זה.... אז מגיע לך... קחי את המעט יום שעוד נשאר ותעשי בו משהו כייפי, אולי עוד אמבטיה חמה... לאף אחד שאוהב אותך לא יימאס ממך!!!!!!!! את שומעת אותי??????? (יש לי קול צפצפני את בטוח שומעת אותי...) את , אני, כולנו בני אדם... אנחנו מרגישים הכל (לצערנו או לשמחתנו)... ולך ידידתי יש המון מה להרגיש, אז אל תפחדי תרגישי כמה שאת צריכה... תקשיבי לך!!!! את מפורקת לגורמים? מותר לך... אלוהים אדירים עברת המון בחיים, ואלוהים יודע שהורמוני ההריון לא עוזרים (ראיתי בסרטים...)... תתפרקי ותחזרי כמה פעמים שאת צריכה... אולי המחשבה על החיים שבתוכך תעודד אותך... את מבינה את זה שאת כמו אלוהים קטנה? כמו אמנית עם יצירות מופת שאין ולא יהיה לאף אחד בעולם כולו... את יצרת שתי יצירות מופלאות, ועוד אחת בדרך... זה מדהים... ולהם...? להם, יש יוצרת מדהימה ורגישה שמרגישה.... שאוהבת אותם ותאהב אותם לא משנה מה יהיה... אין לי שום ספק שבעולם שזה הדדי... הימים הטובים להם את מקווה... הם יגיעו, אני מבטיחה, אני יודעת שאולי את לא רואה אותם כרגע... אבל הם שם והם יגיעו, אני מבטיחה!!! כי אחרי החושך בא האור... גם אם קצת באיחור... בסוף הכל מסתדר... תמשיכי להרגיש... המון חיבוקים חמים אוהבת לולי

כמו שלולי וסקאלי כבר אמרו..

מותר לך להתפרק...החשוב הוא לדעת גם לחזור משם, ואני בטוחה שלא תהיה לך ברירה ולו בגלל הקטנים... אהבי את עצמך ואל תחששי. כל אוהבייך ימשיכו לאהוב אותך גם אם את מתפרקת לפעמים וגם אם עצוב לך או רע לך או כל דבר אחר שאת זקוקה לו... אז בינתיים
חם והמון אהבה ואנחנו אוהבים אותך בכל מצב רוח.

כמו שלולי כתבה -

טוב שנשארת בבית. אני מניחה שלפחות חלק ממה שקורה לך זה באמת ההורמונם האלה ... והעייפות הזו ... אבל לא נשאר לך עוד הרבה, לא?

libi4

New member
אישות יקרות

אוהבת אתכן!!!! תודה שאתן כאן! תאריך לידה משוער:14-3-05 מקווה לפגוש אתכן לפני.... לילה טוב!

למעלה