נשארתי אתמול..

תרנגולת

New member
נשארתי אתמול..

חושבת.. 5 דק` בערך.. בבקשה, תגל חומד.. ``תנתחי`` אותי בראש שלך, ואל תספרי לי על עצמי שטויות שאני לא יודעת.. את רק מוכיחה לי מה ההפרעה הזאת בשבילך.. איך אני אהיה בסדר? עם מינוס ממני? עם פלוס ממני? שבת שלום, אוהבת אותך.. ברחתי לעשות ``חיים`` (סוחבים אותי בכוח מהבית). יאללה ביי. שבת שלום לכולם. אוהבת.
 

t@gel

New member
אני מקווה שגם עשית חיים

ובקשר לניתוח... אין לי מושג על מה את מדברת ומה היא בשבילי? וואלה לא יודעת שבת שלום חומד לפחות מישהו סוחב את התרנגולת
 
תוגי אהובתי...איפה את?

למה לא שומעים את הקוקוריקו שלך מאתמול? לא מאמינה שהצליחו לנתק אותך מהמחשב עד עכשיו... את מכורה מידיי...וזו לא ביקורת! אוהבת אותך...אנא השמיעי קול.
 

תרנגולת

New member
קוקוריקו..

לא ניתקו.. פשוט אין לי מה לכתוב. היה לי נורא שם.. אני סתם רק קוראת. נמאס לי להקליד :cool: זה קשה מדי.. ושורף יותר מדי קלוריות- ואני הרי שואפת להיות מתאבקת סומו.
 
למעלה