נשארו לי רק עוד 2 ...

1Shir

New member
איזה קטע

גילי - "אני תמיד בעד תינוקות וילדים", בעוד שאני תמיד נגד תינוקות וילדים בסדרות טלויזיה ובכלל... אז כמובן שזה משפיע על היחס שלי כלפי וויליאם התינוק... ואני שמחתי מאוד שהסדרה הסתיימה בלעדיו. ובתגובה להודעה הקודמת של גילי, עוד משהו הפוך, אני דווקא תמיד אהבתי את דוגט הרבה הרבה יותר מאשר את מוניקה, אני מסכימה עם עינת שבדמות שלה היה משהו קצת לא קשור. קשה לי כרגע להצביע בדיוק למה זה, אולי זאת השחקנית, אולי משהו בדמות. היו לה כמה פרקים טובים, בפרק האחרון מתתי על הנאום שהיא נתנה שם, גם בפרק הראשון בו היא הופיעה היא עוד היתה בסדר, אהבתי אותה ואת דוגט ב-release, וגם בפרק empedocles היא היתה די ראשית והיתה בסדר.

בעקרון

גם אני לא ממש בעד תינוקות וילדים הם לא ממש נותנים משהו אבל אני בעד וויליאם בגלל סקאלי. היא כל כך רצתה אותו אז מה כבר היה כל כך נורא להשאיר אותו? לפחות בשבילה..

Gilliana

New member
בלי תינוקות וילדים...

... הגזע האנושי יחדל מלהתקיים - אסור לשכוח שהתינוקות של היום אלו האנשים של מחר.

Gilliana

New member
תודה על התיקון ../images/Emo13.gif

רק אלוהים יודע מאיפה הבאתי 200...

BAZOKA JOE

New member
אני חושב שהקטע עם וויליאם

אולי בעיניכם קצת נהרס אבל לדעתי ככה עושים טלוויזיה טובה.קחו לדוגמה סדרות כמו באפי או 24 שמה הורגים דמויות ראשיות בקצב...עושים דברים קיצוניים בשביל טלוויזיה טובה וזה עובד. אני חושב שיש עוד אספקטים למסירה של וויליאם: 1. הוא מקשה על הסטורי ליין. 2.איך סקאלי ומולדר יצילו את העולם (ועוד עם כול הנסיעות שלהם כול שבוע)אם התינוק הזה ישאר אצלם?גברת סקאלי לא יכולה לשמור עליו לעד... 3.אני חושב שזו תהיה פעולה לא אחראית מצד סקאלי אם היא תשאיר אצלה את התינוק.שכשהוא אצלה הוא יכול להיפגע הרבה יותר מאשר שהוא לבד,מרוחק מכול העניינים הללו.כול שבוע מישהוא בא לפגוע בו,אם הוא יהיה מרוחק אולי הוא יצליח לחיות בשלווה. 4.היא בטח שומרת עליו כול הזמן,בטח מרגלת עליו מרחוק... נראה לי שבסרט הבא יביאו אותו... את בטוחה שזה דגם 1000? אני חושב שזה באמת היה 200

אתה צודק

במה שאתה אומר (מלבד הדגם הוא באמת 1000) התינוק כביכול לא שייך למשוואה אבל להביא אותו רק בשביל אחר כך לקחת אותו ???? זה ממש אכזרי. הם רצו ליצור מתח אז הכניסו אותה להריון ואז נמאס להם ממנו כי הוא באמת הפריע לסקאלי ומאלדר ל"הציל את העולם" אבל בסופו של דבר זה רק הביא עוד כאב לב לנו, לסקאלי ואולי למאלדר....

BAZOKA JOE

New member
מולדר בטוח..

אל תשימי את להציל את העולם ב-" " בפרק האחרון הם אמרו שהם ינסו לעצור את הפלישה....

aerynsun

New member
אני מסכימה ../images/Emo45.gif

ואפילו אני אקצין ואומר שזה חסר אחריות לחלוטין למסור ככה את הבן שלך שאת יודעת שהוא לא רגיל.

Gilliana

New member
תודה על התמיכה!!! ../images/Emo24.gif

וההקצנה שלך לגמרי במקום!

aerynsun

New member
בכיף

אני זוכרת שראיתי את הפרק הזה אצל מיכל. (כי לא היה לי איך לקבל את הפרק מהדודה ולה כן היה) ושסיימתי לראות אותו כל כך כעסתי על כריס!!! פשוט לא האמנתי שאפשר לעשות דבר כזה אכזרי לדמות קבועה בסידרה. איך??? איך אפשר? עד היום שאני חושבת על הפרק הזה אני ממש בהלם מגודל האכזריות. האמת שראיתי את הפרק פעם או פעמיים וכבר שנים לא ראיתי אותו. מעניין לראות אותו שוב.

Gilliana

New member
אני דווקא חושבת בדיוק ההיפך

שזה היה לא אחראי למסור את וויליאם לאנשים שלאין להם חצי מושג ירוק במה שמתרחש באמת. אחרי הכל - מה הבעיה של החייזרים לאתר את התינוק בכל מקום ברחבי הפלנטה? אני גורסת שאם יש מישהו שיכול היה להגן עליו אלו רק הוריו!

Gilliana

New member
אכן T-1000

ולמרות שזה אוף-טופיק - הנה אתר נחמד ובו סקירה של כל המכונות וכל דגמי הטרמינייטורים באשר הם.

למעלה