נשאל השנה מחדש-סקר שרשורי ספירת העומר יומיים| עדכון: התווסף סיכום סופי.

האם אתה מעוניין בשרשור תזכורת יומי לספירת העומר בפורום חורזים וכותבים?

• כן, אשמח.

Votes: 8 36.4%
  • לא, זה סתם מוגזם/מפריע/נותן תחושת כפיה.

Votes: 11 50.0%
  • אותי אישית זה לא מעניין אבל בשמחה אם כך הציבור יבחר.

Votes: 1 4.5%
  • אחר (הרחבה בתגובות)

Votes: 2 9.1%

• Total voters
    22
מצב
הנושא נעול.

כוכבית מצויה

Well-known member
מה נסגר לגבי השנה?
שלמרות שמסתמן ששרשור אחד מתעדכן זו האופציה העדיפה ולמרות שיוזם התזכורת מצהיר שהוא יעשה מה שהרוב רוצה זה לא מה שיהיה.

הצהרתו לגבי זה שחעשה מה שהרוב רוצה מוגבלת לכך שזו תהיה אחת מהאפשרויות המוטות שהוא הציע בסקר.

כוכבית מצויה

Well-known member
שאלה לאלה שבחרו באפשרות "אותי אישית זה לא מעניין אבל בשמחה אם כך הציבור יבחר."
האם לדעתכם קולכם צריך להיספר ככן ? או שהאמירה "אם כך הציבור יבחר" מתייחסת להתפלגות שאר הקולות?

SupermanZW

Well-known member
שאלה לאלה שבחרו באפשרות "אותי אישית זה לא מעניין אבל בשמחה אם כך הציבור יבחר."
האם לדעתכם קולכם צריך להיספר ככן ? או שהאמירה "אם כך הציבור יבחר" מתייחסת להתפלגות שאר הקולות?
את קולי יש לספור לא כ״לא״ ולא כ״כן״, אלא כקבלת מה שיוכרע. איני מעוניין שבוחרי ה״לא״ או ה״כן״ יספרו אותי כתומך בדעתם כדי להציג רוב במידה ורוב כזה לא קיים באמת. לדוגמה, במצב ההיפותטי ש8 ענו לא ו8 ענו כן, אינני רוצה שמי מהצדדים יחליט שהוא יכול להשתמש בתשובתי כדי לתמוך בעמדתו. מה שבאתי לומר הוא, שאם יהיה רוב (בלי לספור את קולי כחלק מן התומכים) ל״כן״ אז אקבל בשמחה שרשור כזה, כי הרוב מרוצים, לי הוא לא יפריע, אך עניין אישי בו אין לי.

כוכבית מצויה

Well-known member
בעיה שלא תתקיים אם לא יהיה מי שירגיש צורך בכל שרשור כזה להקפיצו לצורך הסבר מדוע הוא מיותר וכיו"ב :). ברוך ה' הפורום שלנו פעיל דיו כדי שהשרשורים האלה ייעלמו חיש מהר לעמודים הבאים.
בוודאי שתתקיים, כל יום בספירת העומר שרשור מיותר יוצר עשרות שרשורים מיותרים. זה לא קשור כלל לשאלה אם הגיבו בהם או לא.
אשרייך שאיזנת זאת היטב באמצעות הפיכת ה"אחר" לתשובה שלילית נחרצת :). בכך איזנת במו ידייך את הסקר ככל שאכן מוטה ואין ספק שעשית עבודה מעולה :).
השתמשתי ב"אחר" בדיוק למה שהוא נועד. אף אחת מהתשובות שנתת לא התאימה.
זה שאני בחרתי כך לא מאזן את הסקר שנשאר מוטה.
בכל זאת אם הדבר חשוב לך באמת, אין לי שום בעיה להוסיף את התשובות שהצעת לסקר. לא, רגע, במחשבה שניה אינני מוכן לעשות זאת. כמו שחורזת כתבה, את מוזמנת לפתוח סקר משלך. אני מרוצה מהנוכחי ולא רואה בו שום דבר מוטה. הרוצה להשיב בחיוב יכול לעשות זאת. הרוצה להשיב בשלילה גם כן. פשוט להחריד.
מוטה להחריד. עצוב שאינך מסוגל לראות את זה.
תודה בכל מקרה על ההערות הבונות.
חרטוט, אם היית חושב שהן בונות היית משנה את הסקר בהתאם.

נערך לאחרונה ב:

אבי בן 1231

Well-known member
הבעיה שיהיו כאן עשרות שרשורים מיותרים.
אם תסתכלי על הסקר ברור שהוא מוטה, יש בו אפשרות אחת של לא ושתיים של כן.
שתי התשובות של כן משתמשות במילה מהשורש ש.מ.ח. ואילו זו של לא אינה מזכירה זאת
למה אין אפשרויות כמו:

כן, אני דביל שלא יודע לבד לספור ושמח לראות שגם מנהל הפורום לא ..
אשמח אם לא יהיה זיבול מח כזה בפורום.
מספיק שרשור אחד שיתעדכן כל יום.
כן בתנאי שכל השנה יהיה שרשור שמזכיר מה היום בשבוע ומה התאריך.
הסעיף האחרון שלך מאוד חשוב!!
ד.א. איזה יום היום?
ואיזה יום יהיה מחר??

מלאכת מחשבת1

Well-known member
הבעיה שיהיו כאן עשרות שרשורים מיותרים.
אם תסתכלי על הסקר ברור שהוא מוטה, יש בו אפשרות אחת של לא ושתיים של כן.
שתי התשובות של כן משתמשות במילה מהשורש ש.מ.ח. ואילו זו של לא אינה מזכירה זאת
למה אין אפשרויות כמו:

כן, אני דביל שלא יודע לבד לספור ושמח לראות שגם מנהל הפורום לא ..
אשמח אם לא יהיה זיבול מח כזה בפורום.
מספיק שרשור אחד שיתעדכן כל יום.
כן בתנאי שכל השנה יהיה שרשור שמזכיר מה היום בשבוע ומה התאריך.
כוכבית חביבה.
עזבי.... את חכמה דייך . תני לנער לשחק לפנינו.
מה איכפת לך אם הוא סופר את ימי העומר ,
שיספור גם את המידות , השבטים, הכוכבים ,הדיברות [ושישתדל לעמוד בדיבר ה תשיעי], חודשי לידה, ימי מילה, ימי שבתא, סדרי משנה, חומשים, אמהות, אבות לוחות וגם את בונה עולם.
הרי אין לו משהו חיובי אחר לעשות....יהנו המעונינים. לבריאות.

כוכבית מצויה

Well-known member
כוכבית חביבה.
שיספור גם את המידות , השבטים, הכוכבים ,הדיברות [ושישתדל לעמוד בדיבר ה תשיעי], חודשי לידה, ימי מילה, ימי שבתא, סדרי משנה, חומשים, אמהות, אבות לוחות וגם את בונה עולם.
הרי אין לו משהו חיובי אחר לעשות....יהנו המעונינים. לבריאות.
הוא טוען שזה עול, רוצה לשחרר אותו מהמתלה הכל כך כבדה!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כוכבית חביבה.
הרי אין לו משהו חיובי אחר לעשות....יהנו המעונינים. לבריאות.​
אכן כוכבית חכמה בזה מסכימה איתך. מקווה שתקבל את הצעתך הלא פחות חכמה.

כוכבית מצויה

Well-known member
שלום לכולם,
בשנה שעברה כזכור, ערכנו סקר בשאלה אם ציבור גולשי הפורום מעוניין בשרשור תזכורת ספירת העומר יומי. הרוב אז בחר לחיוב וכך נהגנו. עם זאת, לאורך השנה כולה היו שטענו שהסקר היה מוט(ע)ה, שהתוצאות למעשה היו שונות, שהרוב בעצם מתנגד, שמדובר בכפיה דתית, ושאר מרעין בישין.
שוב, כרגיל אצלך, סילוף של מה שנאמר
על כן השנה נערוך (בזאת) סקר נוסף :cool:.

אנא תרגישו חופשיים לענות ככל העולה על רוחכם. גם השנה נפעל בהתאם להחלטת הרוב כפי שיעלו תוצאות הסקר, בתשובות הקבועות מראש ו/או בתגובות.

הסקר נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות אך מכוון לגברים ונשים (ומה שבאמצע) כאחד.

לא נקבעה מגבלת סגירה לסקר אך כשנראה שכמות סבירה של אנשים הגיבו נפעל בהתאם. ככל שלא תתקבלנה מספיק תשובות עד למועד תחילת הספירה (יום חמישי הקרוב בערב), נפעל בתחילה בהתאם לתוצאות הסקר משנה שעברה, קרי בל"נ נקים כאן שרשורי תזכורת יומיים עד אשר יוכרע אחרת.
הרי ברור שכל המטרה היא לעשות דווקא!
פסח כשר ושמח לכל גולשי 'חורזים וכותבים' ובני משפחותיהם ולכל עם ישראל.
מי ייתן וירבה חמץ בבתיכם וסביבכם בפסח כמו בכל ימות השנה.

נערך לאחרונה ב:

מקסים 45

Well-known member
שלום לכולם,
בשנה שעברה כזכור, ערכנו סקר בשאלה אם ציבור גולשי הפורום מעוניין בשרשור תזכורת ספירת העומר יומי. הרוב אז בחר לחיוב וכך נהגנו. עם זאת, לאורך השנה כולה היו שטענו שהסקר היה מוט(ע)ה, שהתוצאות למעשה היו שונות, שהרוב בעצם מתנגד, שמדובר בכפיה דתית, ושאר מרעין בישין.

על כן השנה נערוך (בזאת) סקר נוסף
:cool:
.

אנא תרגישו חופשיים לענות ככל העולה על רוחכם. גם השנה נפעל בהתאם להחלטת הרוב כפי שיעלו תוצאות הסקר, בתשובות הקבועות מראש ו/או בתגובות.

לא נקבעה מגבלת סגירה לסקר אך כשנראה שכמות סבירה של אנשים הגיבו נפעל בהתאם. ככל שלא תתקבלנה מספיק תשובות עד למועד תחילת הספירה (יום חמישי הקרוב בערב), נפעל בתחילה בהתאם לתוצאות הסקר משנה שעברה, קרי בל"נ נקים כאן שרשורי תזכורת יומיים עד אשר יוכרע אחרת. אגב
כל אחת ואחד מהגולשים מוזמנים לפתוח את שרשור התזכורת היומי, אם הם רואים שהוא לא עולה בזמן​
.

פסח כשר ושמח לכל גולשי 'חורזים וכותבים' ובני משפחותיהם ולכל עם ישראל.​
ובמה שבאמצע :) מכיר בהם וזה סימן טוב.

טלה נעים

Active member
שלום לכולם,

על כן השנה נערוך (בזאת) סקר נוסף
:cool:
.

לא נקבעה מגבלת סגירה לסקר אך כשנראה שכמות סבירה של אנשים הגיבו נפעל בהתאם. ככל שלא תתקבלנה מספיק תשובות עד למועד תחילת הספירה (יום חמישי הקרוב בערב), נפעל בתחילה בהתאם לתוצאות הסקר משנה שעברה, קרי בל"נ נקים כאן שרשורי תזכורת יומיים עד אשר יוכרע אחרת. אגב
כל אחת ואחד מהגולשים מוזמנים לפתוח את שרשור התזכורת היומי, אם הם רואים שהוא לא עולה בזמן​
.

פסח כשר ושמח לכל גולשי 'חורזים וכותבים' ובני משפחותיהם ולכל עם ישראל.​
מזל החודש הינו טלה, חודש חביב חבל להרוס את החודש בשטויות.

פולגאר

Well-known member
שלום לכולם,

על כן השנה נערוך (בזאת) סקר נוסף :cool:.

לא נקבעה מגבלת סגירה לסקר אך כשנראה שכמות סבירה של אנשים הגיבו נפעל בהתאם. ככל שלא תתקבלנה מספיק תשובות עד למועד תחילת הספירה (יום חמישי הקרוב בערב), נפעל בתחילה בהתאם לתוצאות הסקר משנה שעברה, קרי בל"נ נקים כאן שרשורי תזכורת יומיים עד אשר יוכרע אחרת. אגב כל אחת ואחד מהגולשים מוזמנים לפתוח את שרשור התזכורת היומי, אם הם רואים שהוא לא עולה בזמן.

פסח כשר ושמח לכל גולשי 'חורזים וכותבים' ובני משפחותיהם ולכל עם ישראל.
אני לא צריך אזכור לספירה, אני יודע אותה.
לא מפריע לי שיהיה אזכור, אבל אם זה מעצבן אחרים, יצא שכרנו בהפסדנו ואעדיף שלא יהיה אזכור.
מנהגי הדת יפים וצריך להנות מהם, לא צריך לגרום למישהו לשנוא אותם ולכן אעדיף שלא יהיה אזכור.

עפ"י בקשתך, הוספתי בעריכה שהצבעתי 'אחר'.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא צריך אזכור לספירה, אני יודע אותה.
לא מפריע לי שיהיה אזכור, אבל אם זה מעצבן אחרים, יצא שכרנו בהפסדנו ואעדיף שלא יהיה אזכור.
מנהגי הדת יפים וצריך להנות מהם, לא צריך לגרום למישהו לשנוא אותם ולכן אעדיף שלא יהיה אזכור.

עפ"י בקשתך, הוספתי בעריכה שהצבעתי 'אחר'.
א. תודה על התוספת בסיפא.
ב. סליחה על ההתקטננות, אבל לא ברור לי כיצד לשקלל את הצבעתך. לכאורה אתה בעד (תחת האפשרות ש'אין צורך אבל גם לא מפריע') עם התניה שאין לדעת אם ו/או עד כמה היא מתקיימת.

כיצד לחשב זאת? בשורה התחתונה כשכל הנתונים לכאורה פרוסים לפניך (בהצבעה בסקר או בתגובות), האם לשקלל את הצבעתך תחת 'בעד' או 'נגד' (כאשר ברור לכו"ע שבשתי הרשומות מגוון הדעה מעט רחב יותר מהמילה הבודדת הזאת)?

מצב
הנושא נעול.
למעלה