נשאלת שאלה...

ואני מאוד מקווה בעז"ה...

שהקב"ה יפתח לך שער בטרם יינעל השער, ותגיע לבאר, ולא רק תגיע אלא גם תשתה ממימיה, כי אין ייאוש בעולם כלל - הכל יתהפך לטובה. והעיקר שתמצא את שאהבה נפשך וה' יזכה אותך לעשות תיקון לנשמתך ובא לציון גואל ונאמר אמן ואמן.

אשא תפילה לבורא עולם

שירפא את החולים כולם ולא יהיה צורך כלל ברופאים ולא נחולל בבריאה שינויים שנחיה באור כולנו מאושרים לעבודת הבורא נהיה מסורים. הדמעות בלחיי טרם יבשו תפילות משפתותי לא משו יהיה רצון ששוכן מרום יערה עלינו אהבה וחום שנזכה מהרה לביאת הגואל ויושיע את כל עם ישראל

Harry J

New member
אי אפשר לומר חד משמעית

כי זה תלוי באנשים עצמם. ואם לשניהם חשוב מבנה משפחה יהודי מסורתי לילד שלהם. ולתת לו את האפשרות להיות ולגדול בתוך חברה חרדית ולא כאאוטסיידר שכולם מסתכלים עליו במקרה הטוב ברחמים. חברות טובה ואמיצה ואפילו סוג של אהבה יכול להיווצר בין גבר לאישה גם אם לא נמשכים אחד לשני. ואני בהחלט מסוגל לראות את עצמי מקיים זוגיות כלשהי עם אישה דואג לה ואוהב אותה ומגדל איתה יחד את ילדיי. אלא שהנישואין הן לצורך משפחה. ואפדר לתחזק חיי אהבה פעילים ומאושרים לצד חיי המשפחה הללו. כשהבעל והאישה באמת אוהבים מוותרים ומוכנים לעזור אחד לשני במערכות היחסים האחרות. אני אשמור על הילדים כשהיא תהיה אם בת זוגה ולהפך. שלא לדבר על זה שבני הזוג האחרים יהיהו פעילים ונכחים בצורה נכבדת בחיי הילדים. לסיכום: אם ההומו והלסבית חולקים את אותם ערכים את אותם הבנות ועקרונות. ויש להם כימיה ושפה משותפת וסימפטיה זה אל זה. הדבר הזה יכול להיות פתרון נהדר להומואים דתיים. מה אני מדבר?? תן לי אחת כזאת ואני רץ אליה הרגע כורע על ברך עם טבעת ומבקש ממנה לעשות אותי לגבר המאושר בעולם!!!

הארי היקר

נכון ובוודאי שלא חד משמעי, כל מקרה לגופו והכל תלוי באנשים עצמם. אם אדם מרגיש שיש לו עניין וצורך למצוא בת זוג ולהביא ילדים לעולם, אזי אין דבר שיכול לעמוד בפני רצון. זכותו של כל אדם באשר הואר הומו/דומיני וכדומה להחליט על דרכו באופן בלעדי, בלי כל התערבות של גרומים חיצוניים. עליו לעמוד בלחצים ולא להירתע מכל אמירה שהיא. הסיכום מאוד מצא חן בעיניי והוא נכון מאוד. אכן, הכל תלוי בהבנות ועקרונות משותפים,כימיה ושפה משותפת. לכן אם באמת ברצונך למצוא אחת כזאת שתעשה אותך לגבר המאושר בעולם, כנס ללינק המצ"ב מטה ונסה את מזלך... ב ה צ ל ח ה.

Harry J

New member
!Thanks ../images/Emo24.gif

אבל אני בספק רב אם יש באמת לסביות שמוכנות בכלל לדבר הזה. שלא לדבר על אחת כזאת שאנחנו חולקים אחרים. סתם בכללי היה מעניין לשמוע את הצד הנשי בסיפור הזה. ומה הן חושבות על זה.

סורנטו

New member
אני כסטרייטית יכולה רק להגיד שאני מכירה זוגות

רבים שחיים בלי שום קרבה רומנטית לאחר שנות נשואים, שמעתי על בודדים שיש להם נשואים פתוחים בהסכמה. יש לי חברות בוגדות שנים בבעל שהלן כי בבית מערכת היחסים כבר לא משהו או הבעל חולה במחלה (כגון: טרשת) ואת פורקנן מוצאות בחוץ ולי יש הסיפור שבעלי בגד כל החיים, ובבית אנחנו כיום ממרומי גילנו איש בפינתו עם עיסוקיו. וכן, לעיתים מתסכל ולעיתים נוח אפילו מאוד תלוי איך אתה מסתכל על זה. חוץ מזה אם מנסים יודעים טוב יותר ותמיד ניתן לקום ולהתגרש.

למעלה