נשאלה שאלה במקום אחר אם אנחנו דומות

נשאלה שאלה במקום אחר אם אנחנו דומות

לאמהות שלנו , ובכן כן אני דומה מאוד לאימי המנוחה לאו דווקא במראה הכללי , אלא בתווי הפנים , ואפילו אנשיםקוראים לי בשמה , ואני מתקנת שאני הבת ולא האמא , אני הבנתי היום כמה זה מעניין ומסקרן להיות סבתא , מדוע מכיון שאימי המנוחה תפרה לבני לפני 39 את כל החיתולים והבגדים והביאה איתה במזדווה ומאוד שמחתי לקבל , אבל היום אני הייתי הסבתא שלא רק סרגה כמויות אדירות של דברים שעדיין גדולים על הנכד הקטן שלי ומצפים שיגדל וילבש אותן
אבל היום אני קניתי לו כל מיני חליפות וכל כך נהניתי וחשבתי כל היום על אימי איך שהיא היתה גאה עם המזוודה הגדולה , ופתחה בגאווה את המזוודה ואמרה חנה זה בשביל הבן שלי הנכד שלי איזה כיף לאמר את זה . אמאל'ה חבל שאת אינך איתי לראות את הנין שלך .

אשבל1

New member
מרגש

חנה יקרה, נשמע לי שלהיות דומה לאמא זה מרגיש קרובה לאמא, גם החוויה הדומה , שאמך עברה בזמנו כשנולד בנך הנכד, והחוויה שאת חווה עכשיו עם נכדך , מקשרת ביניכן.
תהני מהנכד

תודה , נכון מאוד מקרב למעשה דומה בכך

שהורי בתקופת הולדתו של בני גרו בצפון ואילו אני הייתי גרה בדרום , ונכון לעכשיו אני גרה בחיפה והנכד שלי בירושלים , ושוב מדברים על דברים דומים . שבין שתינו .

mykal

New member
סיפור אישי,

הרבה שנים אחרי מות אימי,
הגעתי פעם בשבוע, לבית הורי, לנקות, לסדר, לבשל.
פעם אחת שכחתי את 'בגדי העבודה' ומצאתי משהו של אמא.
כשהגעתי לאמבטיה, התכופפתי לנקות והתרוממתי לכיור שממול, ומעליו מראה,
'נתתי צעקה' אמא, לרגע דמותה השתקפה מהמראה.
כנראה, שדמיתי לה.

אינני טובה במי דומה למי,
אבל חלק טוענים שאני דומה לאבא וחלק לאמא,
אז כנראה שהם היו דומים ביניהם.
מי יודע?

מדברים על קשר לאמא כשנולד ילד

נראה שאצלך, אולי מכיוון שכן זכית להנות מאימך בהיותך אל מעצמך, לידת הנכד היא זו שמדגישה את החוסר.

המון מזל טוב, ושתזכו לגדל אותו עם המון נחת

למעלה