נשאבתי ...

מצב
הנושא נעול.

פנינהט

New member
תוצאות מרשימות ביותר- כל הכבוד ../images/Emo45.gif

יש.....
2 הפריות , שמרנו על 100 אחוז הפריות . מחר ההחזרה . אז ממחר אפשר להגיד שאני בהריון ? שאלה ... האם אחרי ההחזרה נחתם בבית או הלכתם לעבודה?
תוצאות מרשימות ביותר- כל הכבוד

אני נשארתי בבית רק יום אחרי ההחזרה ולאחר מכן חזרתי לעבודה ולשגרה עם הילדים. מה שכן, מהתפנקות שלי אני לא עושה אמבטיות לילדים בעלי דואג להגיע הביתה בזמן והוא מקלח אותם
בהצלחה ומחכים לבשורות טובות.

anguly

New member
יופי, יופי, יופי!

יש.....
2 הפריות , שמרנו על 100 אחוז הפריות . מחר ההחזרה . אז ממחר אפשר להגיד שאני בהריון ? שאלה ... האם אחרי ההחזרה נחתם בבית או הלכתם לעבודה?
יופי, יופי, יופי!
אני ממש שמחה בשבילך. מחזיקה אצבעות שימשיכו להתחלק ולהתפתח - לזוג עוברים מקסימים. שתהיה החזרה קלה - אני בד"כ נחה יום לאחר ההחזרה, בהחזרה הקודמת התחילו הפרשות חומות אחרי כמה ימים (זה היה הריון כימי) אז הרופא ביקש שאחזור למנוחה, לא לקיים יחסים... בכל מקרה אני לא מרימה את הבת שלי - למרות שזה מאד קשה לי. שיהיה הרבה בהצלחה - מחכה איתך לבטא חיובית ומכפילה!

ריקי בש

New member
מזל טוב ענק!!!

יש.....
מזל טוב ענק!!!
קודם כל- מזל טוב ואיחולי הצלחה להשתרשות כפולה ומוצלחת!!! לשאלתך- זה מאוד תלוי. יש כאלה שנחות כל ה- 12 יום עד בדיקת הבטא, יש כאלה (ואני ביניהן) שנחות יומיים ואז חוזרות לעבודה ולפעילות רגילה (בהורדת הילוך- לא להרים את הילדים או קניות כבדות וכו") ולאחרונה שמעתי כאן בפורום שהרופאים (חלקם כנראה) ממליצים ההיפך- לא לשכב! כדי שהעוברים יקלטו היטב ברחם ולא "יזוזו" או יפלו. האמת שזה די הגיוני לדעתי. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ו- חדשות טובות!!

נהדר!

יש.....
נהדר!
בודאי שממחר את בהריון! הכי חשוב שתאמיני בזה (אני מקווה שהתאוריה שלי תתגלה כנכונה בעוד שבוע וקצת. אני משוכנעת בכל ליבי שאני בהריון ומעבירה את השכנוע הזה לחבר'ה הקטנים שם בפנים) אחרי ההחזרה נסענו למסיבת הולדת בן של חברים ושם לא התאמצתי ונתתי לליאור לנהל את שיר. אחרי זה היתה שבת שבה די נחתי (קצת קשה עם שיר בבית) ויומיים אחרי זה לא הלכתי לעבודה והתבטלתי בבקרים. (אחה"צ זה כבר סיפור אחר...)

הוביטית

New member
תודה תודה

יש.....
תודה תודה
היום הוחזרו 2 עוברים באיכות טובה. נשארתי היום לנוח בבית , מחר כנראה אלך לעבוד. מקוה שעוד שבוע בערך תתחיל כאן מסיבת בטא שתמשך כמה ימים טובים. בהצלחה לכולנו.

הוביטית

New member
רגע שאלה ...

תודה תודה
היום הוחזרו 2 עוברים באיכות טובה. נשארתי היום לנוח בבית , מחר כנראה אלך לעבוד. מקוה שעוד שבוע בערך תתחיל כאן מסיבת בטא שתמשך כמה ימים טובים. בהצלחה לכולנו.
רגע שאלה ...
מתי חלה התשרשות של העוברים בבטן? אני לא זוכרת אם זה בימים הראשונים או ביום השביעי -שמיני?

אמאלה2

New member
מעולה! אני כבר מכינה את השמלה

תודה תודה
מעולה! אני כבר מכינה את השמלה
למסיבה!

Mרוצה

New member
שימישך הלאה ככה! ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

תודה תודה
שימישך הלאה ככה!

מחכה בקוצר רוח למסיבה. ואגב, ההשתרשות היא בערך 2-3 ימים מההחזרה.

מחזיקה בהונות, זרתים, כל מה שיעזור

נשאבתי ...
ההספק - 2 ביציות (חצי מהכמות הרגילה שלי) קצת מאוכזבת למרות שיודעת ששתי ביציות יכולות להפוך לשני עוברים מקסימים מקווה שלפחות נצליח לשמור על 100 אחוז הפריות ... נדע מחר . האם לדעתכם כדאי לנו להפשיר ביצית אחת מוקפאת שיש לנו ולצרף אותה לחבורה. מה שעוד מתסכל שהפרוטקול הפעם כלל 3 זריקות יומיות וכל זה בשביל 2 ביציות... אבל אולי זה באמת יהיו צרות של עשירים תחזיקו לי בבקשה אצבעות. תודה.
מחזיקה בהונות, זרתים, כל מה שיעזור
העיקר שייצא פה הריון!!

בהצלחה לשתיכן../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

נשאבתי ...
ההספק - 2 ביציות (חצי מהכמות הרגילה שלי) קצת מאוכזבת למרות שיודעת ששתי ביציות יכולות להפוך לשני עוברים מקסימים מקווה שלפחות נצליח לשמור על 100 אחוז הפריות ... נדע מחר . האם לדעתכם כדאי לנו להפשיר ביצית אחת מוקפאת שיש לנו ולצרף אותה לחבורה. מה שעוד מתסכל שהפרוטקול הפעם כלל 3 זריקות יומיות וכל זה בשביל 2 ביציות... אבל אולי זה באמת יהיו צרות של עשירים תחזיקו לי בבקשה אצבעות. תודה.
בהצלחה לשתיכן

מצב
הנושא נעול.
למעלה