נר לי היום מדליקים? חנוכה שמח ובוקר טוב. הולכת להדליק אורות על הכביש, גם ביום.
א אפי לוג New member 9/12/01 #1 נר לי היום מדליקים? חנוכה שמח ובוקר טוב. הולכת להדליק אורות על הכביש, גם ביום.
א אילה. New member 9/12/01 #4 התחלה זה אומר מבחינת הזמן שאורך התהליך או מבחינת הקצה הזה או האחר של הנר? א י ל ה מורה ללשון
A ariegur New member 9/12/01 #5 אתן עדיין משחקות עם נרות ??? בגילכן ??? רוצות כתובות של חנויות שמספקות מוצרים טובים יותר מסתם נר ? אריה
אתן עדיין משחקות עם נרות ??? בגילכן ??? רוצות כתובות של חנויות שמספקות מוצרים טובים יותר מסתם נר ? אריה
א אילה. New member 9/12/01 #10 אוי Gימל הוכחלת... אז התור שמשתרך שם בצד, זה התור לליקוקים? א י ל ה אצה רצה עם הלשון בחוץ
G Gימל New member 9/12/01 #11 היה היה פעם מפגש כלשהו של מקום עבודה בו התחרו כולם, ללא יוצא מן הכלל בללקק למנהל בכל הדרכים האפשריות או אז אמרתי, שלו ידע אותו מנהל את שהולך לקרות וודאי היה מגיע ללא תחתונים לפחות שייהנה מהמעמד...
היה היה פעם מפגש כלשהו של מקום עבודה בו התחרו כולם, ללא יוצא מן הכלל בללקק למנהל בכל הדרכים האפשריות או אז אמרתי, שלו ידע אותו מנהל את שהולך לקרות וודאי היה מגיע ללא תחתונים לפחות שייהנה מהמעמד...
מ מיכאלה-לה New member 9/12/01 #7 הכי עדיף השָּמָש../images/Emo70.gif מותר להשתמש בו ולא לראותו בלבד. מיכאללה קטונתי מסופרלטיבים, ...... אחרי מה שGימל כתב.
הכי עדיף השָּמָש../images/Emo70.gif מותר להשתמש בו ולא לראותו בלבד. מיכאללה קטונתי מסופרלטיבים, ...... אחרי מה שGימל כתב.
A ariegur New member 9/12/01 #8 עכשיו אני מבין את הקשר לנרות !!! היה איזה שמש בבית הספר שהתחיל עם הילדות שם .... אפי ואילה - אתן ????? אריה
עכשיו אני מבין את הקשר לנרות !!! היה איזה שמש בבית הספר שהתחיל עם הילדות שם .... אפי ואילה - אתן ????? אריה
מ מיכאלה-לה New member 9/12/01 #9 גם כשאתה מבין סוף סוף אתה תמיד מבין פרֶבֶרֱטִי אני מבינה יותר פַבַרוטִי בעיקר בגלל הריאות החזקות מיכאללה
גם כשאתה מבין סוף סוף אתה תמיד מבין פרֶבֶרֱטִי אני מבינה יותר פַבַרוטִי בעיקר בגלל הריאות החזקות מיכאללה