נרתיק קשיח ל505 האם אפשר לקנות בארץ armored case תודה
א אדם צייט New member 11/8/01 #2 לא רק מ-StylusCentral דוגמא: בארץ נרתיק אלומיניום לפאלם עולה 230 שקל 3 עטים - 150 ש"ח מי קונה בשמים בארץ?
לא רק מ-StylusCentral דוגמא: בארץ נרתיק אלומיניום לפאלם עולה 230 שקל 3 עטים - 150 ש"ח מי קונה בשמים בארץ?
T *** The Colonel *** New member 11/8/01 #5 כבודו סתם אחד שעבר במקרה ../images/Emo8.gif אבל לפעמים הוא מכנה את עצמו אדם צייט ומנהל את הפורום ...
א אדם צייט New member 11/8/01 #6 אתה רומז שאני משתמש בשני שמות? או שלתאים האפורים שעדיין לא נרדמו אצלי כבר אין חוש הומור?
ע עומר המאירי New member 11/8/01 #7 את האמת... כמה פעמים שקראתי את ההודעה לא הבנתי... נראה לי שהתאים האפורים של שנינו נדפקו !
א אדם צייט New member 11/8/01 #8 או של אל"מ, שצריך ללכת לישון אבל חס וחלילה להתחצף לקצין הגבוהה ממך ב-10 דרגות (טוראי בדח"ש)
T *** The Colonel *** New member 11/8/01 #9 או שחוש ההומור שלי שבק ../images/Emo7.gif זה היה בהומור אדם. בכנות, אני מלא הערצה לפועלך הפורום. The Colonel
או שחוש ההומור שלי שבק ../images/Emo7.gif זה היה בהומור אדם. בכנות, אני מלא הערצה לפועלך הפורום. The Colonel