נרתיק מקורי ל IPAC 1940

hilaeg

New member
נרתיק מקורי ל IPAC 1940

משהו יודע היכן ניתן לקנות נרתיק מקורי לIPAC 1940? ראיתי את הדגמים שאינם מקוריים והם לא ממש פרקטיים עבורי. באתר של HP, ראיתי נרתיק מקורי (FA160A/FA349A) שנראו לי עדיפים. תגובות?...

raananta

New member
הרשה לי לחלוק עלייך ../images/Emo67.gif

נרתיק קשיח של INNOPOCKET עושה באמת הכל חוץ מקפה ו...."בלימת אנרגיה" מונח מפוצץ (תרתי משמע) אבל חשוב. השאלה שנשאלת לרב היא איזה נרתיק כדאי קשיח או רך?! נרתיק קשיח יתרונות: 1. עמידות בלחץ גבוהה (בתוך תרמיל) 2. בד"כ בנויים בצורה שתאפשר לחבר ולעשות איתו הכל פרט לחיבור לעריסה חסרונות: 1. יכולת בלימת אנרגיה נמוכה - בעת נפילה מועברת למכשיר כמעט כל האנרגיה הנוצרת. הדבר יכול לגרום לשבר במסך. 2. לא נח להחזקה לאורך זמן - עקב הזעה והחלקה. 3. בד"כ הפתיחה לא תהיה "מלאה" דבר היוצר קושי מסויים בעבודה עם המכשיר לאורך זמן (אך גם תלוי באופי האדם) נרתיק רך (עור/גומי) יתרונות: 1. יכולת בלימת אנרגיה גבוהה - בנפילה סביר להניח שיעשה את העבודה בצורה טובה מאוד. 2. נח יחסית להחזקה לאורך זמן - פתיחה "מלאה" - לא מחליק מהזעה בכף-היד חסרונות: 1. עמידות נמוכה יחסית לתנאי לחץ - לרב האנשים זה לא משמעותי אלא אם המכשיר "נזרק" בתרמיל שעובר עינויים. 2. לעיתים בנויים בצורה ש"חוסמת" חרירים למיניהם במכשיר. (סעיף זה לעיתים מהווה יתרון)

תראה...

אצלי, המכשיר בד"כ בכיס, מה שאומר לחץ. אני צריך גישה טובה לכל החורים, מבלי להוציא את המכשיר. שני המכשירים שהיו אצלי, מעל לשנה, לא נפלו אפילו פעם אחת, אני פשוט שומר עליהם. הפתיחה ->פשוט זה הנרתיק הראשון שראיתי, התרגלתי, מאוד נוח לי. לסיכום: כ"א וההעדפה שלו....

raananta

New member
../images/Emo45.gif אכן כל אחד צרכיו והעדפותיו

זו בדיוק דעתי ולכן חלקתי על דעתך.

למעלה