נרתיק לאיפור

ציפי טל

New member
בוקר טוב לך

אני עוסקת במלאכת הטלאים,זמן רב, אך לא מצליחה להעלות תמונות לאתר האם תוכלי להסביר לי כיצד לעשות זאת? תודה ציפי

justmom

New member
כשאת פותחת הודעה חדשה,

מתחת לחלון הדיאלוג יש 5 שורות כחולות. הקליקי על זו שכתוב עליה "צירוף קובץ". בחלון שייפתח לך תהיה תיבת דיאלוג שמימינה יהיה כתוב "בחר/י קובץ: ומשמאלה Browse. הקליקי על browse ובצד שמאל של מסך המחשב ייפתח לך חלון ובו רשימת התיקיות במחשב שלך. הקליקי על שם הקובץ, ואז על open (בצד ימין תחתון של החלון שנפתח לך). הקליקי על "שלח/י" בתחתית החלון (כמו למשלוח הודעה רגילה) וההודעה תעלה עם התמונה.

ציפי טל

New member
תודה

תודה חמה על ההסבר, גם אני אמא של איתמר....ושמי ציפי אני מאילת, ובין היתר עשיתי קורס בבית ציוני אמריקה( כמה שנים לא זוכרת אם זה היה שנתיים או 3) אצל שלוה ליס. ולכן יש לי קושי להגיע למפגשים כאלה ואחרים,(בעיות לינה)

כרמלה2

New member
היי ציפי

למדנו יחד אצל שולה ליס. אני זוכרת שאהבתי מאוד את שילובי הצבעים שלך.

ציפי טל

New member
שלום כרמלה

ודאי שאני זוכרת אותך, מה שלומך? מאד נעים לדעת שאהבת את שילובי הצבעים בעבודות שלי , אני לא כל כך זוכרת עבודות אחרות כיון שעבר זמן רב. יום טוב ציפי טל

כרמלה2

New member
כיף לראות פה בנות שלמדנו איתן.

זה באמת היה מזמן, אבל זו הייתה חוויה לכולנו.

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אומנם התגובות שלי קצת איטיות לאחרונה, אבל הן בסוף מגיעות. שמחים לראות אותך כאן אצלנו בפורום ומקווים שתשתפי מנסיונך וכמובן "תנצלי" אותנו עד הסוף לשאלות, בירורים ועצות. בנוסף, אם את עדיין מסתבכת עם העלאת התמונות לפורום, רק תגידי ונשתדל לעזור. יש לי קישורים למאמרים שמסבירים איך לעבוד במערכת הפורומים, כולל הוספת תמונות אך המאמרים מתייחסים למערכת הישנה. אני אחפש מאמרים דומים עבור המערכת החדשה ואשלח לך. תבואי הרבה

ציפי טל

New member
שלום חרוזית

יקח לי זמן עד שאוכל לצלם את עבודותי (אני רוצה לעשות לעצמי קלסר לעבודותי) ואלמד להעלות אותן למחשב לילה טוב ציפי

chayahd99

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif

מתה על Crazy
ואת עשית את זה פשוט מקסים

למעלה