נרשמתי ל cause.. בפייסבוק

בלאגנית

New member
נרשמתי ל cause.. בפייסבוק

איפה מופיע בפרופיל שלי שאני שם? כאילו, חוץ מהעידכון ב- wall שנרשמתי לשם, מה לעשות כדי שבאופן קבוע יופיע בפרופיל שלי שאני באותו cause?

meital always

New member
../images/Emo112.gif אפליקציות בדף הפרופיל בפייסבוק

קיימות כמה אפשרויות להביא לכך שאפליקציה תיראה באופן בולט בדף הפרופיל שלך. האחת היא להוסיף "קוביה" (Box) קבועה עם האפליקציה בדף הפרופיל שלך, כך שכל מי שיכנס יוכל לראות אותה. השניה היא להוסיף לשונית "טאב" (Tab) בראש הדף, בשורת התפריט העליונה (היכן שכתוב Wall, Info וכן הלאה), כך שהקלקה עליה תוביל לאפליקציה ועוד אפשרויות. כדי להוסיף את האפשרויות האלה הקליקי בפינה השמאלית התחתונה על Applications ואז למעלה על Edit . מצאי את האפליקציה ברשימה שתיפתח לך והקליקי מימינה על Edit Settings ואז בחרי למעלה את הלשונית Profile . להוספת קוביה קבועה גשי לשורה Box והקליקי על Add . להוספת טאב גשי לשורה Tab והקליקי על Add . בעתיד, אם תחרטי, תוכלי להסיר את האפשרויות האלה במאצעות חזרה לתפריט הזה והקלקה על Remove . כמו כן תוכלי באותו מקום להחליט החלטות נוספות כמו מי יוכל לצפות באפליקציות האלה ומי לא, מה יפורסם בהן בדף החדשות וכו' .

meital always

New member
Cause

פירוש המילה cause באנגלית זה מטרה או עיקרון. ובאמת בפייסבוק cause זו קבוצה של אנשים שמאמינים במטרה/עקרונות מסויימים ומוכנים להקדיש מזמנם עבור מטרה זו. למשל זכויות בעלי חיים או שמירת כדור הארץ או כל מטרה משותפת אחרת.

למעלה