נרשמתי לאודישן!!!

שירלי317

New member
נרשמתי לאודישן!!! ../images/Emo13.gif

בנלס, פותחים קורס בינואר.. וב27 לחודש הזה יש לי אודישן
יש לי רק שאלה קצת פחות קשורה.. מישהו יכול להגיד לי איפה ממוקמים האולפנים של ג'פטו? נלס ברמת השרון לפי מה שהבנתי.. וזה טיפה רחוק לי.. אז אני בודקת אפשרויות.. תודה ובהצלחה לכל מי שהולך לאודישן =]

Bar391

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!

ג'פטו בגבעתיים, אני לא יודעת באיזה רחוב .....

הם התקשרו אליך וקבעו איתך?

כי גם אני ונועם (נועמופ) התקשרנו לפני בערך שבוע ואמרו לנו גם שכנראה שנפתח קורס בינואר, ואמרו שיחזרו לקבוע אודישין.. (ובינתיים זה לא קרה..חח).... את יודעת לאיזה קבוצת גיל הם פתחו??? חח.. מסכנה.. מה אני מציקה לך בשעת שמחה?!?! חצופה שכמותי!! שיהיה לך בהצלחה!!..

שירלי317

New member
שלחו לי אס אמ אס ../images/Emo2.gif

על זה שנפתח קורס בינואר והכל.. ושלהרשמה לאודישנים צריך להתקשר לאיריס לאיזשהו מספר שנמחק לי
אין לי מושג לאיזו קבוצת גיל.. אבל תודההה למישהו יש מושג איך אפשר להגיע לאולפנים של נלס בתחבורה ציבורית כלשהי? עכשיו כשאני שומעת על המרחק אני שוקלת אולי לברר בקשר לג'פטו במקום.. כי רחוק לי קצת.. ותודה, את לא מציקה, אני גם ככה חולה כרגע
אז אין לי חיים ממש..חח

נועמופ

New member
אלהכפרע!

גם אליי הם התקשרו, אבל את לא היית מחוברת למסנ או לאייסי אז לא יכולתי להודיע לך. בכל אופן, גם לי יש אודישן ב27

מאיוש33

New member
אלי התקשרו

אבל אמא לא מסכימה לי.... היא אומרת בקורס הבא או זה שאחריו.....

יש! יש! גם לי יש אודישין!!

חח.. התקשרתי ואמרתי שלחברות שלי קבעו אודישין ואני רוצה לבדוק מה נסגר, אז הם אמרו שסליחה שהם לא התקשרו אלי.. וקבעתי ב27 (כמוכן!!) בשעה רבע לשש!!

meirav7

New member
כמה עולה הקורס?

אל מי אפשר להתקשר לקבוע אודישן? מתי הוא יהיה וכמה זמן?

שירלי317

New member
נו... אז בשבילי וכל השאר..

עצות/ טיפים לקראת האודישן? קצת הכנה נפשית?
תודה מראש

שירלי317

New member
חח

זה ברור, אני לא לחוצה.. סתם משעמם אז חשבתי לשאול על טיפים.. ומה בעצם יהיה באודישן.. כי הפתעות עלולות להלחיץ אותי קצת בכל זאת..חח תודה בכל אופן

OrlyNL

New member
את מוזמנת לפתוח שרשור חדש

עם השאלה הזאת. נראה לי נושא טוב לשרשור... שיהיה לכולם בהצלחה

למעלה