נרשם... אור-אל | 12.5 | הרצליה פיתוח...
ה האגוש New member 27/6/08 #2 חחח..ברוך הבא? ../images/Emo6.gif המקום היחידי שאתה נרשם אליו פה זה תפוז, כאן אתה פשוט אומר שאתה חדש... ברוך הבא, ספר קצת על עצמך!
חחח..ברוך הבא? ../images/Emo6.gif המקום היחידי שאתה נרשם אליו פה זה תפוז, כאן אתה פשוט אומר שאתה חדש... ברוך הבא, ספר קצת על עצמך!
O Orel ICE New member 27/6/08 #4 ../images/Emo20.gif../images/Emo189.gif אור-אל, מכיראת הנהלת הפורומים כמו שצריך [כן כן, אם תשאלי את עצמך למה הקו אצל רינת תפוס, זה כי אני מדבר איתה ]. רק בפורומי תמיכה: [פורום תמיכה בתפוז בעיקר] מנהל הבלוג האשכולי
../images/Emo20.gif../images/Emo189.gif אור-אל, מכיראת הנהלת הפורומים כמו שצריך [כן כן, אם תשאלי את עצמך למה הקו אצל רינת תפוס, זה כי אני מדבר איתה ]. רק בפורומי תמיכה: [פורום תמיכה בתפוז בעיקר] מנהל הבלוג האשכולי
S shahar1989 New member 28/6/08 #7 אתי??? הוא אומר לך שהוא בן 12.5 מה נוטי, מה?? אור-אל מותק, ברוך הבא לביתנו הצנוע
ה הילי ילדת ירח1 New member 28/6/08 #12 וואו ברוך הבא../images/Emo9.gif איזה כיף לראות בנים בפורום )) אני הילי, בת 17 מכרמיאל
A amitshilo New member 28/6/08 #15 היי אור-אל../images/Emo9.gif ברוך הבא אני עמית, 13 וחצי מכפר ורדים. [email protected] אתה מוזמן להוסיף
היי אור-אל../images/Emo9.gif ברוך הבא אני עמית, 13 וחצי מכפר ורדים. [email protected] אתה מוזמן להוסיף
ב בארבאבא New member 29/6/08 #18 ../images/Emo20.gifמחסור בזמן..../images/Emo4.gif מתכונת באזרחות,עבודה,מדצ"ים.. מעייף.