נרשם זעזוע עמוק

shay or eli

New member
נרשם זעזוע עמוק

בראש רשימת המאמרים של הפורום נמצא המאמר "איזה לא אתם לא מבינים?" בנושא הומוסקסואליות שתירגם המשתמש שרימפיניון מתוך ביטאון כלשהו. המאמר עצמו מעניין, ובתור הטרוסקסואל שלא התעניין עד עתה בתחום זה למדתי ממנו מספר דברים. כנגד המאמר אין לי שום דבר, בתור תומך שיויון אני אפילו תומך ברוח הדברים. אבל למה לעזאזל בחר מי שבחר לתקוע שם תמונה של משולש ורוד הפוך?! האם זוהי ההתייחסות שלנו לקהילה ההומולסבית - כמו של הנאצים?! למען השם, אם היה מצורף מגן דוד צהוב לכתבה על היהדות היה עולם ומלואו יוצא מכליו על אנטישמיות! האם גזענות אנטי הומוסקסואלית אינה צריכה לקבל את אותו גינוי בדיוק? אני מפציר במנהלי הפורום או במי שמיקם את התמונה המרתיחה, שאני בטוח שעשה זאת בתום לב, למוחקה. לא חסרות תמונות שאפשר לשים במקום, תמונות ממצעד הגאווה או תמונת הדגל הצבעוני למשל. לא צריך שמאמר שמנסה לתקן עוול רב שנים כלפי קהילה יחזק את העוול הזה.

סמל הקהילה ההומולסבית

בעולם- משולש ורוד הפוך. אכן, לקוח מהשואה. לא תרגמתי אלא הבאתי את זה מאתר "מעבר לקשת" ואדאג שעניין זה יובהר. אם היה מצורף מגן דוד צהוב לא היה בזה שוב דבר פגום...אלא אם היתה זו כתבה אנטישמית... המשולש הורוד נבחר להיות אחד מסמלי הקהילה ההומולסבית לדעתי בין היתר רק כדי להראות גם את ההתקוממות של ההומוסקסואלים, את הגאווה, שלמרות מה שעשו לנו אנחנו פה..אנחנו בעצם בכל מקום. אני ממליץ לך לכנס לפורום זהות מינית בתפוז ולחפש שם קישורים לאתר של "סנונית" על הנושא "גאווה- על שום מה" אני בטוח שזה יתרום לך הרבה. ושוב, אני לא מוצא טעם נפגם בפרסום המשולש הורוד.

למעלה