נרקיסים

נרקיסים

לפני כ- 3 שבועות נבטו הנרקיסים ששתלתי, צימחו עלים גבוהים ומרשימים ופרחים...אין.יש עוד סכוי שיפרחו? אם לא, מה יכולה להיות הסיבה?

Riki10

New member
ניליקי אל דאגה, הנרקיסים יפרחו

עוד כמה ימים יצמח מהם גבעול ארוך, ובקצה הגבעול יופיעו הנרקיסים.

avigaila

New member
וכשפורחים הנרקיסים?

מה מומלץ לעשות איתם - האם להשאיר בערוגה או לקטוף לאגרטל בבית? כמה זמן מחזיק מעמד הפרח והאם מכל בצל יוצא רק פרח אחד או שיוצאים כמה?

טסונמי1

New member
בבצלים צעירים יוצא פרח אחד

בבוגרים יוצאים יותר- את הפרחים ניתן ליקטוף או להשאיר אורך חייהם של הפרחים תלוי מאוד במזג האויר

avigaila

New member
../images/Emo51.gif טסונמי ושאלה בעניין אחר....

יש לי 2 ערוגות שאורכן יחד הוא כ-15 מ', מתחנו שם צינור שחור ולא צינור חום עם חורים לטפטוף, לקנות טפטפות נעץ לכל האורך הזה זה סיפור יקר - שאלתי היא האם ניתן לחורר את הצינור השחור כל 20 ס"מ (עם המכשיר הקטן איתו אנו משתמשים לחירור לצורך הכנסת טפטפת נעץ) האם זה יתן את אותו אפקט של השקייה (בהום סנטר אמרו לי שזה נותן את אותו אפקט) החשש שלי הוא שאם נחורר את הצינור עם הכלי הקטן החורים יהיו או גדולים מדי או קטנים מדי אשמח לתשובה דחופה - בעלי עומד להסתער על הצינור בכל רגע

mazoneli

New member
יקר ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

טפטפת מווסתת עולה באיזור ה 2 ש"ח כמה את צריכה

avigaila

New member
ערוגות באורך 15 מ' טפטפת כל 20 ס"מ

אני מצאתי חבילות של 10 טפטפות ב-30 ש"ח השאלה שלי אם אפשר בלי בסך הכל בכל הערוגות הציבוריות מתוחים צינורות חומים עם חורים (או איך שרופן קרא להם צינור תקני)

HAIM63

New member
בצינור החום זה לא חורים

יש שם טפטפות מובנות. בחורים אין שליטה על כמות המים היוצאת.

shlumbergera

New member
קנייה של צינור חום שמרחק הטפטפות

שלו 30 ס"מ והנחתו לפי הצורך, יעלה לך פחות מקניית טפטפות נעץ. לחרר את הצינור העיוור (השחור) על 20 ס"מ - זה משהו שלא עושים. זה מחליש את הצינור ומצריך עוד השקעה. צינור עיוור (שחור) נועד להוביל מים ממקום למקום. חותכים אותו או מחררים אותו רק בנקודות שצריך לחבר אליו צינור חום שירוץ לתוך צמחיה או ע"מ להוציא טפטפת נעץ לשיח/עץ. לא רק בגינות ציבוריות משתמשים בצינור החום אלא גם בכל הגינות הביתיות. המציאו אותו למטרת השקיית צמחיה בערוגות או במשטחים מפושטים.

mazoneli

New member
שותים את כספך כ../images/Emo182.gif ות מים

כנסי לאתר הזה וחפשי את הסניף הקרוב למגורייך

טסונמי1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתחשבו בהגיון-

מה קורה כשצינור מלא במים ויש לו חור----שלא יטריד אותך גודל החור זו לא הבעיה-אים אתם מעונינים מיזרקה בסיגנון המיזרקה של אגם גודל החורים ממש לא קריטי - ואים עדין לא ברור- בשום פנים ואופן לא לחורר את הצינור- ויותר מיכך צינור מחוררים רק עים מחורר ורצוי מחורר טוב ובלי טפטפות לא בא בחשבון

shlumbergera

New member
אוף,עכשיו הבנתי מה הצחיק את טסו'-

לחרר צינור שחור ולפתוח את המים???????????????? אמא'לה, זה לא מצחיק פונטנה-די-טרווי תסמיק ממול
וזה מה שהציעו לכם ב...לא חשוב איפה???????????
לפטר ומיד
קודם כל תשאלו כאן !!!!!!!! ישנה כאן טסו' ו'רופי' ועוד גננים משוגעים יותר או פחות והם יודעים באמת
אל תעשו לפני שאתם שואלים. אוי ויי...

טסונמי1

New member
אז כל הסיכוי לפריחה- ולאחר הפריחה

לא לחתוך את העלים להשאיר אותם להיתיבש במקום -אחרת שנה הבאה אין פריחה

למעלה