נרקיסטית אני תומך בנרקיסטית ובביצה תומכת
נ נרקיסטית New member 12/5/04 #2 ../images/Emo45.gif יפה אמרת!!! ../images/Emo88.gif זה הסימן שלי! לדעת שאני נרקיסטית המקורית ולא המזוייפת
../images/Emo45.gif יפה אמרת!!! ../images/Emo88.gif זה הסימן שלי! לדעת שאני נרקיסטית המקורית ולא המזוייפת
נ נרקיסטית New member 12/5/04 #4 ביצה מאוד עסוק. הוא עובד.. אני צריכה לדבר איתווווווווווו!!! רגע אולי אני אשלח לו הודעה לפלא הוא יגיב לי.. אבל אל תדאג חמודי... יהיה טוב.
ביצה מאוד עסוק. הוא עובד.. אני צריכה לדבר איתווווווווווו!!! רגע אולי אני אשלח לו הודעה לפלא הוא יגיב לי.. אבל אל תדאג חמודי... יהיה טוב.
נ נרקיסטית New member 12/5/04 #7 טוב מאמי הלכתי קצת ללמוד ../images/Emo63.gif ביי תומכים יקרים שלי לכולם! וביצה אם אתה פה יש לנו ישיבה לקיים
טוב מאמי הלכתי קצת ללמוד ../images/Emo63.gif ביי תומכים יקרים שלי לכולם! וביצה אם אתה פה יש לנו ישיבה לקיים
S Sexit may18 New member 12/5/04 #12 ../images/Emo7.gifשחף את תבחרי לבד אנחנו לא מהמכריחים.....אבל אם את רוצה סמים...לכי לביצה תומכת
נ נרקיסטית New member 13/5/04 #20 שחף שמעי מה עוד יש.. יש גם כוסונים כל אחד שזוףךכמו שאני אוהבת ויש להם תחת יפה כזה... חי חי חי....