נרקומן, פדופיל, זיאופיל, ניאופיל וההומו ושתי פרמטיביים כתבו בפורום, הנרקומן שרק הקיא וגסס ממנת יתר - מת. הסתכל עליו הזיאופיל ואמר: איך בא לי עכשיו חתולה... הוסיף הפדופיל: ושתהיה קטנה... הוסיף הניאופיל: ומתה! וההומו הודיף: ושתעשה ניתוח לשינוי מין! הסתכלו עליהם זוג הפרמיטיביים ואמרו: "בלחג'קוטרה אלחג'ה אברג'ה" עם שגיעות כתיב. זה לא מצחיק, אין לזה מוסר השכל אבל זה מה שאני חושב על כמה אנשים מפורום משחקים: נרקומן - memememe ניאופיל - DarkAI הפרמטיבי הראשון - The Darkness Lord הפרמטיבי השני - bebi vegeta הפדופיל - גיימר הזיאופיל - אשקלוני ההומו - gilf כנראה ששכחתי כמה, בכל מקרה כל מי ששכחתי כנראה יגיב להודעה הזאת בקרוב.
אבל כאן הגבולות הם באזור הדימדומים ועל פי שקול דעת של המנהלים שיכולים להיות ה-חבר הכי טוב שלך וגם המצליף הכי גרוע שנתקלת בו שים לב היטב לאיך שאתה כותב ומהי המטרה בכל מקרה סתם מעניין למה אתה חושב ככה על שאר הגולשים ? יש סיבה מיוחדת פרט נמק
ידיעה שהתקבלה זה עתה: וואקה, הטרול הקבוע של פורום משחקים, ברח. כל המוצא שישאיר אצלו, תשלום מובטח. וואקה, תפסיק להטריד אנשים, כולל אותי, ועוד בפורומים אחרים! וזה נקרופיל, לא ניאופיל. ומה בכלל הקשר אליי? תתבגר!