נרקומנים...

וואקה

New member
...

נרקומן, פדופיל, זיאופיל, ניאופיל וההומו ושתי פרמטיביים כתבו בפורום, הנרקומן שרק הקיא וגסס ממנת יתר - מת. הסתכל עליו הזיאופיל ואמר: איך בא לי עכשיו חתולה... הוסיף הפדופיל: ושתהיה קטנה... הוסיף הניאופיל: ומתה! וההומו הודיף: ושתעשה ניתוח לשינוי מין! הסתכלו עליהם זוג הפרמיטיביים ואמרו: "בלחג'קוטרה אלחג'ה אברג'ה" עם שגיעות כתיב. זה לא מצחיק, אין לזה מוסר השכל אבל זה מה שאני חושב על כמה אנשים מפורום משחקים: נרקומן - memememe ניאופיל - DarkAI הפרמטיבי הראשון - The Darkness Lord הפרמטיבי השני - bebi vegeta הפדופיל - גיימר הזיאופיל - אשקלוני ההומו - gilf כנראה ששכחתי כמה, בכל מקרה כל מי ששכחתי כנראה יגיב להודעה הזאת בקרוב.

תמיד יש חוקים !

אבל כאן הגבולות הם באזור הדימדומים ועל פי שקול דעת של המנהלים שיכולים להיות ה-חבר הכי טוב שלך וגם המצליף הכי גרוע שנתקלת בו שים לב היטב לאיך שאתה כותב ומהי המטרה בכל מקרה סתם מעניין למה אתה חושב ככה על שאר הגולשים ? יש סיבה מיוחדת פרט נמק

shahar redhead

New member
אני אגיד לך למה

זה כי הוא הומו אף אחד לא רוצה אותו בפורום... אז הוא אומר דברים כדי לעצבן...

חוקים?...

כל מי שמרמז קלות בדבריו על אפשרות קלילה שמריחה מביקורת מנומסת על אחר - ימחק יוגבל ויחסם לצמיתות! וכדאי גם שיבדוק טוב מתחת לרכב לפני שהוא מניע.

darkAI

New member
...

ידיעה שהתקבלה זה עתה: וואקה, הטרול הקבוע של פורום משחקים, ברח. כל המוצא שישאיר אצלו, תשלום מובטח. וואקה, תפסיק להטריד אנשים, כולל אותי, ועוד בפורומים אחרים! וזה נקרופיל, לא ניאופיל. ומה בכלל הקשר אליי? תתבגר!

bebi vegeta1

New member
חחח רק חבל שאני לא כותב עם שגיאות

וגם טוב שכתבת את ההודעה הזו זה יזרז תהליכים רצויים...

gilf

New member
לך תמצא חיים

לא שמת לב שכולם שונאים אותך ולכולם נמאס ממך? אוף יא מפגר!! ודראך אגב, אני מניח שההודעה הזאת אומרת שאתה לא רוצה להפסיק לריב... אז לא צריך

shahar redhead

New member
שי אתה כזה הומו...

זה שאתה שוכב עם אחותך לא אומר שמישהו אחר עושה את זה יפדופיל!!!

למעלה