נרקומן ציבור

אה כן, רוחמה אברהם

אם יש לה זמן בין הפן לבנייה של הצפורניים ושתביא בדרך חצי מנה שווארמה מהמקום של מומו ושלא תשכח עמבה

אל חלוץ והמניות..

הרי זה ברור איך זה עובד.. כולם מרוויחים ו "לכל אחד יש מניה" ולא משנה כאיזה חיל אויר אתה.

משמרותי

New member
התשקורת ונרקומני הציבור../images/Emo65.gif../images/Emo67.gif

הרי לכם משהו ששמעתי בקשר למניות חלוץ.מכירת המניות לא היתה יוזמה של דן חלוץ אלא של פקיד הבנק,אשר הטריד את חלוץ טלפונית לפחות פעמיים,עד שחלוץ אישר את המכירה...מכאן הריצה לתשקורת של פקיד הבנק קצרת מסלול... זהו .מכאן כל אחד ומסקנותיו....מישהו אמר שבבנק שוויצרי זה לא היה קורה יהיה לנו טוב טוב מטוב מאד.....שבת שלום ורגוע מהכפר

yossnet1

New member
אל תטרח להאמין לתקשורת שמקדמת

רייטינג על חשבון האמת. ואולי אפילו לא תעיין בה, רווח נקי.

בדיוק דיברתי על זה אתמול ../images/Emo46.gif

עם מישהו לדעתי תשעים ותשע אחוז מהדברים שמביאים בתקשורת הם שקריים/מנופחים יתר על המידה וזה הכל עניין של כסף. הבעיה חמורה כל כך שקל לא לשים לב לזה ולהסחף עם זרם המאמינים. אני על כל פנים שמתי לב לזה לאחרונה, מאז שהתחילה המלחמה הזאת והתחלתי לצפות בטלויזיה כמו משוגעת, עד שהבנתי מתישהו שזה פשוט לא הגיוני מה שקורה שם, מלחמה על רייטינג על מי יביא ת'סיפור היותר חם היום. אתמול שמעתי בכלל שחלוץ- ביום המדובר, בו מכר ת'מניות שלו או מה שזה לא יהיה, ביקש מאחת הפקידות שלו לקשר אותו במהלך היום עם כל מני אנשים, שאחד מהם הוא פקיד הבנק שלו, ורק אחרי שנחטפו החיילים היא העבירה לו את השיחה, ושבכלל לעשות פעולה בנקאית כזו לוקח שתי דקות. ובמקום אחר אמרו שזה הפקיד בנק שהציק לחלוץ בעניין. ובכלל אי אפשר לדעת מה האמת כי כולם מחרטטים משהו לפי האינטרס שלהם. עצוב ממש.

אחי זה ממש לא פוליטיקה, זה

החיים שלנו. מזתומרת פוליטיקה? אם נופל לי טיל על הבית, זהו לא עניין פוליטי, זה עניין מאוד מאוד אישי!!! שאלתי כי נראה לי שרק קוטלים כזה ולא נותנים איזו הצעה קונסטרוקטיבית או קצה חוט, או משהו כולם יודעים את התשובות?? כל הטוקבקים והעיתונות מלאים בביקורת והשמצות, ורציתי לדעת מחבר המשכילים של האתר הזה- אז מה כן? אבל אם כבד עליכם לא נורא. הי, שבת שלום ומבורך

משמרותי

New member
ילדתי../images/Emo24.gif-ואהבת לרעך כמוך

זה,לטעמי הפתרון האולטימטיבי,רק כנראה ההתמכרות להון ושלטון משכיחה מנרקומני הציבור את הכלל הכל כך חשוב הזה...וכן מחפשים אנו בנרות את המשיח או נציגו עלי אדמות...מה לעשות שליהודים יש מין טבע כזה של הרס עצמי כמעט עד חידלון עוד מבראשית פרק ג'... חוץ מזה קצת הומור עצמי לא יזיק,לדעתי עמי דן ומאיר יוכלו למצוא שפה משותפת,יש לי קצת בעיה עם רוחמה ופילנטרופ שעשה את כספו ממסחר בנשק נ.ב. שכחתי את זיגי בשביל מה אנו חיים?בשביל לעשן אמר הרבי.אז שבת שלום ומעושנת בכל טוב לכולנו...

AVI82

New member
יש פיתרון!

עם פצצת אטום (לאו דווקא שכורה)-להרוס לאיראן את הצורה.

ק ר ח

New member
../images/Emo47.gif איזה מילים איזה מילים

"אז כמו שאתה מביט מגבוה עלי ככה אתה גם מתכופף להריח באחורי" נעים מאד,חדש פה,עדי...

yossnet1

New member
אהלן היי

תן וויש על הסרוויס, ת'יודע... להרגשת הביתיות

למעלה