נרקוד נשכח

נרקוד נשכח

סוף היום. שנינו מותשים, בוהים בטלויזיה. בין תוכנית לתוכנית יש איזה קליפ, שלמה ארצי ממלמל "בודדת את רוקדת שולטת בצעדייך לפתע את מועדת אני ניגש אלייך". אני מביט בך; נעמד ומושיט לך יד בחצי חיוך. את מביטה בי במבט שואל, אני מצטרף לשלמה ומזמין אותך "בואי נרקוד נשכח, נרקוד ביחד..." לא לאור נרות, לא בלבוש מהודר, נורה בודדת מאירה את צעדינו,שנינו יחפים, לבושים בבוקסר וטי שירט. רוקדים לאט, צמוד. זאת אומרת - את רוקדת, אני מנסה לא לדרוך עלייך. אני נושם את צווארך; תערובת קסומה של בושם, סבון, זיעה וריח מיוחד ששייך רק לך. שיכור, אני מוביל אותך למיטה, מפשיט אותך, מענג אותך לאט. מנשק ומלטף. מחבק ולוחש לך באוזנך. מרגיש אותך, נותן לך להרגיש אותי - רק שתדעי שאני פה. איתך. תמיד. שנינו גומרים; רטובים, מזיעים, עייפים, מסופקים. אני מתכרבל בך. את מתעטפת בי. אנחנו נרדמים צמודים בחיבוק...

bugbuster

New member
ממ, וכשגבר הולך לאיבוד

דרך מרפסת, נהדר. מוסיקת רקע הלמת נתת כאן לסצנה יפה.

צריכה אותך יותר בוא נקח לנו יום....

לאט לאט נתגנב מהעיר,כמו שתמיד אנחנו עושים. נתבונן בזריחת השמש, מבעד להרים המשקיפים לנוף המדהים ולא יראו אותנו וגם לידעו את כל מעללנו כל כך רצתי לגרום לך להרגיש אותי ושלעולם לא תשכח אותי שתמיד אופיע לך בחלומות, אולי זה יהיה סימן שנוכל ככה לחיות . כל כך רוצה שזה ישמע ככה שאני אגיד: "לבשתי לכבודך חולצה".ואנשוך את שפתיי לפני שאומר לך "בוא ותקלף אותה ממני עכשיו,כמו שמקלפים ביצה". ואתה תבלע אותי במבטים ונעשה אהבה כמו שתמיד אנחנו עושים רוצה כמו תמיד להרגיש אותך לידי לוחש לי באוזני בוא נקח לנו יום לא אכפ'ת לי איזה העיקר שיהיה שלי ושלך ככה ביחד לכל הדרך חבק אותי חזק כל כך אוהבת אותך טיפההההההההההההההה חולה על הכתיבה שלך

רק אל תגידי לי לא

רק אל תגידי לי לא. בזה לא אוכל לעמוד. תביני, אני רוצה אותך. לא ללילה. לא ליום. לא לזיון חד פעמי, פראי ומלא זיעה באיזה מוטל נידח. אז תגידי לי שאת תפוסה. שאני שמן מדי, מכוער מדי, צעיר מדי, זקן מדי. תגידי שאני טיפש וילדותי. שאת לא בנויה לקשר או לא רוצה. תשקרי לי. רק אל תגידי לי לא. התביני? אני רוצה לאחוז בך חזק. להפשיט את בגדייך לאט. לצלול אל תוך עינייך. לנשק בשפתייך. לצאת מדעתי. אני רוצה להתקשר אלייך באמצע הלילה סתם כי התגעגעתי. אל תגידי לי לא. בבקשה. תרמזי. תהיי עדינה. אני רוצה. אותך. כמו שאת. עם לשון. עם מבט. כל כך הרבה מילים כבר נשפכו. הדף סובל הכל. לשוני תטייל על גופך. אחבקך. אנשקך. אקבלך. ותדעי, את לא צריכה להסתתר יותר. יחד, ניצור לנו עולם רק לנו. אז... נו, תגידי לי כן. מה `כפת לך?

בסוף, מה את מבינה?????

לעתים אתה לא קולט שאני איתך אין דרך אחרת בכל יום שעובר אני אוהבת יותר מסתגרת בחדרי חדרים שלא יראו אני שקופה כמו מראה מתעלמת מתחמקת נאחזת ומרפה אולי זה בכלל לא בסדר אך ככה זה באהבה ואני כרוח סתיו בשלכת ערומה כביום היולדי מסתכלת על עצמי מתלבשת מסתירה את כל מה שבליבי מניחה על עיניי משקפי שמש שלא יכלו לראות את מבטי לעיתים אולי אני לא קולטת לא רוצה להבין מסתתרת אורזת תיקים מתארגנת ואז מתהלכת בדרכים, לא מביטה לצדדים מנסה להבין את החיים ללגום כוסית לטבוע במרה לדמיין שאני לוגמת אותך מתנה איתך אהבה נותת לך חלק מהנשמה שלי מפנה לך מקום בלב שלי נותת לך מעצמי מרשה לך לגעת בלב שלי ואז אני קמה מבטיה לא איני רואה אותך מנגבת דימעה ובדרכי ממשיכה סתם מוד שכזה אל דאגה זה יעבור לי (אני מקווה
) מסתגר בחדרי חדרים שלא יראו בי אבל מה את מבינה, מה את מבינה. לא אמרתי שאת לא בסדר רק שלא מוצא בי כבר מה להכיר תסתכלי על עצמך איך את מתלבשת כאילו הולכת למסיבת ריקודים ואני עם רוחות הסתיו בשלכת עץ ערום כביום היוולדי מה את מבינה, מה את מבינה לעתים את לא קולטת שרק אותך אני רוצה ובלעדייך אני כמו סהרורי מתהלך בדרכים לא מביט לצדדים כי אין אחרת מה את מבינה, מה את מבינה.

אוסף הגיגים לא מפי אך מליבי.

בקסם כזה, ישנה וחולמת, סדין מעליך, ריחך הקסום. כשתיכנסי אליי, כשפנייך מול פניי ושפתותייך בין שפתיי, גוף אל גוף, שוב ושוב, ושוב, עד כלות כוחותיי. אז אנא, קחי אותי ביד כי באתי. פצוע, פגוע, מת. מאהבה. את נושמת מהר, הקצב גובר, משהו בינינו אצלי מתעורר. אל בין כליותייך אל תוך ראותייך. אלטף את שדייך, אנשוך את שפתייך, ככה, את ואני, עד כלות כוחותייך. היי לי חוף בים סוער, היי נווה בלב מדבר, היי לי מים מבאר, היי לי כל מה שאפשר. (אל תתיאשי). את רוח סערה, סופת ברקים ורעמים, רק את עץ החיים. דווקא כן אשים לב ואתייחס למצב הרוח שלך, כל מצב רוח, תמיד.

מליבי ולא מיפי

רואה אותך מביטה בגופך מתחנן מבקש רוצה מתאמץ אוהבת אותך את המגע הצמוד שלי ושלך כל ריקוד כל תנועה כל לחישה כל אוישה רוכנת אליך לאיטי שואלת "התרקוד איתי?" מתקרבת אליך לאט לאט פושטת את חולצתי רוכנת אליך מושיטה את ידיי בוא תרקוד איתי תנוע איתי תוביל אותי הקצב איטי וככה אתה ואני מתעוענים נוגעים, לא נוגעים רק רוקדים משלחים מבטים מהפנטים רואה את המבט הזה בעניים את הזיק הזה שנדלק אתה יודע שהרגע יגיע ולא ירחק מתקרבת מתחכת מגרה מטריפה לא נותת לך נקודת בריחה אך לא מכריחה מבטיה לצדדים מחפשת לנו מקום מתאים כבר עשינו את זה על כל סוגי הרהטים על השולחן על השיש על הספה באמבטיה על השידה על הריצפה אבל היום כל כך רצתי אותך בפשטות שוכב עלי במיטה בלי כל המסביב זה רק אני ואתה עושים ככה אהבה נוגעים אחד לשני בלב בנשמה מתערבבים מתמזגים לוגמים מיין האהבה

אm אאאאאMM

מה אני יעשה איתך? היה לנו לילה בלתי נשכח. רקדנו עד כלות כל הכוחות. ידעתי אותך בכל התנוחות. את יודעת כמה את אותי משגעת? להיות קרובים, לחוש, לטעום, לגעת. עד קץ כל הימים. עד שנאבד את עצמנו לדעת. כמה עוד נחוג, נרקוד ברחבה? מתי נשכב לנוח שנינו על המיטה הרחבה? ...

טיפה טיפה אבודה איתך.....

לנוח סבתא שלי אמרה שבקבר נחים מה שכן הייתי רוצה ככה להיות כל החיים לנוח איתי במיטה זה משימה לא כזו קלה אני כל כך רוצה שתמיד תפעם בי רוח הנעורים שתמיד ארקוד אחגוג איתך הייתי רוצה לחיות איתך לרקוד רק איתך לסנוור רק אותך להטריף אותך וגם אותך ללגום ממך להסניף את הריח שלך להניח עליך את ראשי להתקרבל ביחד מתחת לשמיכה להשתולל להתפרע איתך לחלום איתך אותך להתמזג תמיד בחיים שלך שלא תשכח אותי לרגע אפילו לא לדקה שבסוף כל יום עבודה תשמח להגיע הביתה לאהוב לרצות לענג לפנק לכאוב לחבוק איתך ואותך..

Kטלנית

New member
פשוט מקסים ../images/Emo99.gif

פשוט מאוהבת בכתיבה שלכם טיפה מרה וMM המקסימה שילוב קטלני

שלמה ארצי(טיפה)שלום חנוך(MM)

כמה כישרון,ואיזו אהבה. מתי אמרתם ההופעה בקיסריה???? גוד שעבס יפיופים המון

למעלה