נרטב לי הIPAQ

ramiav

New member
נרטב לי הIPAQ ../images/Emo10.gif

הוא נדלק אבל לא ממש מגיב... האם מישהו יודע אם הוא ניתן להצלה או שאפשר לצבוע אותו בכחול ולזרוק לים?

2cookie

New member
קורוזיה../images/Emo4.gif המכשיר אולי יחזור לבסוף

ויעבוד ימים\חודשים\שנים (אין לדעת), אבל מתישהו הוא ימות סופית. הדבר היחיד שעוד אפשר להוציא ממנו הוא המסך, ולמכור למישהו שיש לו מכשיר עם מסך שבור.

mikeoreli

New member
אני לא חושב

הבעיה שיכולה להיות היא דווקא קצר (מי ברז מוליכים חשמל). כמו ששאר החברה אמרו, תוציא את הסוללה, תפרק את המכסה ושים להתייבש במקום מוצל. אני מאוד לא ממליץ על שימוש במייבש שיער שכן הרכיבים לא מתוכננים לעמוד בטמפרטורות גבוהות. זה שהם לא נמסים לא אומר שהם עוד בסדר. בכל מקרה, מקווה שהמכשיר יחזור לחיים מלאים ותקינים במהרה.

raananta

New member
בכל מקרה את הסוללה לשלוף

עד אשר המכשיר יהיה יבש. בהנחה שניתן.

raananta

New member
רק בנוגע לפאן!!!! ../images/Emo18.gif

כבר פגשתי מישהו שהמיס כמה מקשים על מהמקלדת בלפ-טופ שלו. אז להקפיד על טמפרוטרה נמוכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shed

New member
----> לא איש בשורות

אבל תמיד שווה להמשיך לקוות. כמו שאמרו: הכרחי לפרק את הסוללה, לייבש במקום מוצל או עם פן - כאשר הפן על טמפ' נמוכה. מנסיון והכרה של רכיבים אני בספק האם המכשיר יחזור לתפקד ולא בגלל בעיות קורוזיה, תלוי איך נרטב, כמה נרטב ומה נרטב. הנקודה האופטימית היא שאם באמת הלך המכשיר אז הנה הזדמנות טובה לרכוש פאלם

vampire1

New member
בן כמה המכשיר

יש בדרך כלל אחריות של היצרן לשנתיים. חהחהחהחהחהחהחהחהחדזדזדזדחדזדזדחדזדזדזדזדחדזדזדזדזדזדזדאדזיציזסזיצימרצימרימזמיםזמימימזמזמימזםזמימזמזמזמיםזמזמזמזמזמזמחמזמזמזמזמזמזמזמזמחמזמזמימים מיםימימימימ מימיםימכםי מיםימימי מימימימימ מיםימכמ מיםימי מיםימימימי

למעלה