נרטב לי הנגן(סנסא e250) מה עושים?בבקשה, מישהו יודע?
T tweeg New member 9/12/07 #2 תתן לו כמה ימים להתייבש ואל תנסה להדליק בנתיים אולי מייבש שיער אבל לא על חום אלא רק רוח תנסה להדליק אחרי 3 ימים ותקווה לטוב
תתן לו כמה ימים להתייבש ואל תנסה להדליק בנתיים אולי מייבש שיער אבל לא על חום אלא רק רוח תנסה להדליק אחרי 3 ימים ותקווה לטוב
ה התעוט New member 9/12/07 #3 תראה,פתחתי אותו בבוקר,וזה עובד אבל רק עם מטען בחשמל,כשאני מוציא אותו מהחשמל זה נכבה, אז למה זה נהיה?מה עושים?
תראה,פתחתי אותו בבוקר,וזה עובד אבל רק עם מטען בחשמל,כשאני מוציא אותו מהחשמל זה נכבה, אז למה זה נהיה?מה עושים?
T tweeg New member 9/12/07 #4 לפי התיאור הלכה הבטריה למרות שאין כמעט מצב כי היא אטומה למיים יכול להיות שכבל בין הטריה ל"לוח אם" החליד? זה ההימור הראשון שלי השני זה השבב של ה"ביוס" במלא אין כמעט מצב שתוכל לתקן את זה לבד,תן לו שבוע להתייבש ואם לא לשלוח לתיקון
לפי התיאור הלכה הבטריה למרות שאין כמעט מצב כי היא אטומה למיים יכול להיות שכבל בין הטריה ל"לוח אם" החליד? זה ההימור הראשון שלי השני זה השבב של ה"ביוס" במלא אין כמעט מצב שתוכל לתקן את זה לבד,תן לו שבוע להתייבש ואם לא לשלוח לתיקון
ה התעוט New member 9/12/07 #5 חח זה אני שלא סגרתי את זה טוב, אחרי שסגרתי עם הברגים,עכשיו זה עובד ב``ה,בכל אופן תודה.
ה התעוט New member 9/12/07 #7 לא יכולתי לחכות,אז פשוט פתחתי את זה וניגבתי, וזה האמת לא מסובך,אין שם חוטים מסובכים וכדו`...
ה התעוט New member 9/12/07 #9 אה וודאי... האמת שכשקניתי את זה המוכר הציע לי לקנות נרתיק לנגן,אבל זה עולה כמעט מאה שקל אז ויתרתי על זה.
אה וודאי... האמת שכשקניתי את זה המוכר הציע לי לקנות נרתיק לנגן,אבל זה עולה כמעט מאה שקל אז ויתרתי על זה.
ה התעוט New member 10/12/07 #11 כן אבל הם עולים יקר, וזה לא שנפל ונרטב,אלא אני שמתי אותו באיזה מקום בלי לבדוק אם הוא רטוב...