נרות

MissCranBerry

New member
נרות

האם אפשר להכין נרות או שחייב רק לקנות?? יש לי דרך להכין נרות,תגידו אם זה אפשרי: אם למשל רוצים נר ורוד אז לוקחים צבע ורוד,מגרדים אותו ומחממים אותו עם שעוות נר.. עוד שאלה- חייבים למשוך שמן על הנר לפני שמבעירים אותו??

ToryMaster

New member
אמממם

אני מניחה שאפשר להכין נר בדרך שאת מתארת, אבל אפשר גם לקנות שעווה צבעונית שמרתיחים וממיסים, נראה לי שזה יותר יעיל לכישופים מסוימים, כי זה יותר מתוכך... הקטע של השמן, לדעתי זה בעצם תלוי בכישוף, לא? כלום הוא לא חובה במאגיה, חוץ מהרצון

Rounin

New member
עוד תרגיל של אמונה.

אם תאמין שיהיה לך טוה , אז יהיה. לא קשור לשטויות ששמים על נרות שיצאו כביכול מיצור המוני קר.

suki da yo

New member
טוה?<

מדובר פה בשגיאת מקלדת שלא קלטתי או במושג הרוברט-ג'ורדני לקארמה?

jbu

New member
אני חוזר ואומר:

אם אתה לא מאמין בזה אז לך מפה! למה אתה נמצא פה אם אתה לא מאמין במאגיה, זה כבר מוגזם אתה מלגלג על האמונות של אנשים, בשביל מה? יש פה אלפי פורומים שבהם אתה כול לומאר שטויות או יותר עדיף, לך לצא'ט!

jbu

New member
לא ממליץ.

הצבע יכול להיות רעיל זה כמו שאוכלים אותו, רק הרבה יותר גרועה משום שהוא נכנס ישר למערכת כלי הדם ואז את יכולה לקבל בזיות ולעשות "קסמים אמתים" יש ספר על כישופי נרות שבו כתוב איך מכנים אחד בכול מיני צורות הכנה (נר עם כול מיני קכבים כמו קינמון, תפוח ושאר ירקות...) זה לא משנה כול כך אם את קונה אותו או מכינה אותו, כמובן שבמאגיה כשאת מכינה את הדברים שלך בעצמך ויש לך אילהם קשר זה עוזר אבל זה ממש לא חובה. אני קונה את הנרות שלי חבילה ב-10 ש"ח במדף בשאנטי.

jbu

New member
עוד משהוא

את לא חייבת למשוח אותם בשמן זה לא חובה זה כדי להוסיף אנרגיות לנר. בהצלחה.

MissCranBerry

New member
תודה רבה

נחמד שאתה דואג לבריאותי אבל הבעיה היא שאין כל צבע שאני מחפשת..:(

jbu

New member
למה?

למה? איזה כישוף את מתכננת לעשות? אולי אני יוכל לעזור לך למצוא צבע תואם
.

MissCranBerry

New member
אמממ..

אתה מכיר את האתר spellsandmagic ? החלטתי להתפתח דרכו. (עדיין אני לא יודעת באיזה כישוף להתחיל) יש שם הרבה כשפים שצריך בשבילם נרות בצבעים שלא הצלחתי להשיג ואם כבר כבר מצאתי אז זה לא בגודל המתאים..אתה יודע אולי איפה אפשר למצוא? Thanx

RainBird

New member
אתר מקסים מבחינת גרפיקה. הדיעה שלי ושל שאר חברי הפורום ידועה. אבל אם את באמת רוצה ללמוד נושא כלשהו, לא משנה איזה, תמיד להסתמך על מספר מקורות זה אסטרטגיה מתאימה יותר. ובכלל, אם באמת היית לומדת כישוף, החל מההגדרה הבסיסית, היית מבינה שלא מדובר בסוג הנרות, אלא בדברים אחרים לחלוטין. ארדן

Swicca

New member
חחח... הצבע שלהם למשל ....

... כי גודל זה רק תלוי בכמה זמן הטקס שלך המשך עם זה שעה רצוי שהנר יהיה גדול וארוך יותר שלא יגמר מהר איכות הנר לא ממש חשובה (טוב תלוי למי) הכי חשוב שיש לך את הצבע שמתאים למשימה המאגית שלפניך.. ^_^ בהצלחה !

RainBird

New member
או. זה סימן שהייתי רחוק יותר מידי זמן מהפורום. נעים מאוד למי שלא מכיר אותי: אני ארדן. הייתי כאן לפני לסטט (עוד בתקופה שהוא היה The Wairth ) ועוד לפני תקופת קיסרות נפת'יס כשצילה שיר אל הייתה שליטת הפורום. אז היי.

למעלה