נרות הופי

orit2411

New member
נרות הופי

שלום לכולם, אני אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בקשר לבן שלי, תינוק בן 10 חודשים שכרגע יש לו נוזלים באוזניים, לא דלקת והאוזניים סתומות. בנוסף, יש הרבה נזלת. לאחר סיום אנטיביוטיקה וביקורת אצל אף אוזן גרון, נאמר שהדלקת עברה אך כמובן שנוזלים מאוד מציקים. הילד נוחר בלילה והאף סתום. חשבתי לטפל מיידית בנרות הופי כדי לנקות את הנוזלים ולהקל עליו. חברה הציעה לי דיקור קודם כל. מה כדאי לעשות? תודה לכם!!

einatgoldman

New member
שווה לנסות...

אורית יקרה הטיפול בנרות הופי יכול מאוד לעזור. בעיקר אצל קטנטנים, שסף הרגישות שלהם גבוה וכל טיפול משפיע עליהם מיד. אם כי, אני חייבת לציין שהגיל של הבן שלך יכול להיות מעט בעייתי- כי הם לא יושבים בשקט ומאפשרים לטפל. צריך קצת יצירתיות, המון סבלנות ובעיקר עדינות. כדאי לנסות אולי בזמן שהוא ישן, או להעסיק אותו תוך כדי הטיפול עם צעצועים. טיפלתי בילדה בת שלוש וחצי- סדרת טיפולים- וגם איתה זה לא היה פשוט בכלל- וזה נחשב לגיל כבר גדול .. את מוזמנת לפנות אליי במייל או בהודעה- לשאלות ופרטים נוספים. www.einatgoldman.com בהצלחה והחלמה מהירה עינת גולדמן- מודעות הגוף רפלקסולוגית, מטפלת ברפואה משלימה ומדריכת יוגה.

arikpolak

New member
שלום רב,

שלום לך, דיקור יכול לעזור מאד אבל בנוסף צריך לראות מה את נותנת לו לאכול או מה את אוכלת שאחר כך עובר בזמן הנקה אליו, היות ולרוב בעיות מהסוג שאת מתארת נובעות עקב תזונה לקויה הכוונה תזונה שהיא קרה מבחינה אנרגטית שמחלישה את המערכת עיכול ובעקבותיה נוצרת הלחות הזו שלרוב בתינוקות וילדים צעירים יוצרת הרבה דלקות אוזניים, נזלות וכו'.

0 אור 0

New member
במיוחד בגיל הזה כדאי לבנות הרגלים של תזונה

בריאה יותר, מרק שאת מבשלת לבד מירקות מגוונים הוא בעל ערך אחר לגמרי מאבקת מרק, שבה אני מקווה שאת לא משתמשת לתינוק שלך, פסטה ולחם לבן לא מכילים את החלקים החשובים יותר של החיטה שניתן למצוא בחיטה מלאה ובדגנים אחרים מגוונים (כשהחלבון המלא מושג משילוב עם קטניות) הרבה תינוקות סובלים מדלקות אוזניים והצטננויות חוזרות, כאשר כפי הנראה אחת הסיבות לכך היא התזונה המערבית המקובלת. מצטרפת בחום לממליצים לגשת ליעוץ תזונתי ולבנות לו בסיס בריא לחיים.

TheGreatNut

New member
אולי כדאי שתפרטי יותר...

פסטה זה לא אוכל רגיל בעיני חלק מתפיסות הרפואה המשלימה. כמו גם פורמולות. אני לא מכליל. יש כאלו שמוצאים את המזונות האלו כבריאים מאוד. אבל בכל אופן, כדאי שתפרטי יותר.

הילי RCHom

New member
המלצה לטיפול

מנסיון שלי, הומאופתיה שימשה פיתרון יעיל במקרי נוזלים באוזניים (עד כדי ירידה בשמיעה..). הנטייה של התינוק לנזלת, אף סתום, דלקות ונוזלים באזניים, הם סימפטומים למשהו עמוק יותר שצריך לטפל בו. כל טיפול נקודתי אחר בסמפטומים, יכול להטיב איתם זמנית, אך הם עלולים לחזור שוב בעתיד. לכן הטיפול היעיל (שאני יודעת להמליץ עליו), הוא טיפול הומאופתי שיטפל בשורש הבעיה, ימנע חזרתה בעתיד ויחזק את התינוק. בהצלחה, הילי א.זילברשטיין RCHom - הומאופתית קלאסית מוסמכת

ינוקא1

New member
נרות זה פתרון קל ופשוט

שלא מצריך מומחיות מיוחדת , אני מציע שתתחילי עם נרות הופי ותראי את ההשפעה. אם לא יעזור , תנסי דיקור.

yoelnd

New member
שילובים

היי הייתי הולך על שילוב של צמחי מרפא - בסירופ ייעודי ובמקביל עובד עם נרות הופי או הומאופטיה עם נרות הופי שהם כחלק תומך בלבד. ואגב, לא לנסות לעשות בבית לבד - לעיתים זה יותר נזק מתועלת!!! בבריאות טובה

mic26

New member
גם אני לא ממליצה לטפל לבד

לא כדאי לעשות ניסויים על תינוק, כדאי לפנות למטפל. לא לשכוח שהטיפול בנרות הוא סימפטומטי ולכן אם קיימת בעיה פנימית הוא לא יפתור אותה, אלא במקרה הטוב ייתן הטבה זמנית. טיפול אצל מטפל טוב שמבין בטיפול בתינוקות יהיה יעיל בהרבה.

nadaval56

New member
../images/Emo45.gif מסכים לגמרי

פעמים רבות מטפלים שעשו הכשרה של 5-10 שעות בנרות הופי טוענים שנרות הופי חייבים להיעשות על ידי מטפל מומחה. בדרך כלל, המטפל המומחה אינו מומחה כלל אלא למד מעט, גם קצת למד קונטראינדיקציות והתנסה בשימוש בנרות. האם זה הופך את הפעילות שלו ליותר טובה? האם טיפול של מטפל בנרות הופי יותר טוב מטיפול של אבא או אמא טובים שמעולם לא השתמשו בשיטה אך קיבלו הסבר קצר ממטפל? וכאן כולם יקפצו - רגע! אז למדתי לחינם? את כל מה שאני שלמתי עליו אני צריך לפזר בחינם? התשובה היא פשוטה: לא את הכל אלא חלק קטן. כן, ביהדות נוקטים בדרך כלל "אמת קנה ואל תמכור". מותר לקנות את האמת אולם לא למכור אותה. סבבה, כבד לכם להשקיע 10 דקות בהסבר לאבא/אמא? תגבו על זה 50 שקל. לא נראה לי שיש צורך ביותר מזה. באופן אישי, כשמישהו מבקש ממני לעשות לו טיפול נרות הופי, אני מברר שאין קונטראינדיקציות ואז מציע לו לעשות את הטיפול לבד עם הדרכה שלי. אני נותן לו דף או שולח לו מייל עם הוראות מפורטות, מוודא טלפונית שהוא הבין מה כתוב בדף, ו...זהו!!! אני מכיר את הגישה שרווחת פה בפורום שאומרת: "אל תזוז מטר בלי המטפל שלך". אבל, במקרה זה אני משוכנע שזה לא נכון. אפשר לתקוף ולהגיב אבל לא באגרסיביות מידי..

yoelnd

New member
נכון, עד המקרה ה....

היי כעובד לשעבר בחנות טבע ומכר ערכות עם הסברים וגם הסבר שלי - כמטפל, לצערי נקלעתי למצבים ש"מבינים הכל" והביצועים הם כושלים וגורמי נזק!!! אז אולי 10 דק' שוות 50 ש"ח אבל תיקון נזק יעלה יותר!! ומה גם שלרוב ומלץ שילובים של צמחי מרפא שונים ואולי גם הם לפי השיטה "קראתי ב..... או שמעתי מ......" האם הכל גורף ואחיד? האם הכל מותאם אינדוודואלי? אפשר להוריד מחיר הטיפול בעשרות אחוזים ככלל כי בסך הכל מהו עלות הטיפול? זמן? סדין מכובס? חשמל? כוס מים? כמה טיפות שמן לעיסוי<?

0 אור 0

New member
לא באגרסיביות אבל

קודם כל ברמה מסויימת אני מסכימה אתך שהורים קשובים ורגישים הרבה פעמים יכולים ללמוד פעולה ספיציפית שקשורה לילדים שלהם ולבצע אותה בהצלחה כמו מטפל מקצועי - כאמא עשיתי לא מעט דברים שאמורים להעשות על ידי רופא, עם בטחון מלא שאני ידעת מספיק כדי לעשות את הדבר הנכון. אני תמיד מעודדת בני משפחה לעסות זה את זה. א-ב-ל מכאן ועד להגיד שכל אחד יכול לעשות כל דבר ובלי להסתכן בנזק, זו כבר קפיצה גבוהה מדי. לא מתיחסת דוקא לנרות הופי , כי לא עבדתי אתם מעולם, אבל בתחומים שאני מכירה, הרבה פעמים המעורבות של מטפל, ואבחון רציני (או אפילו מספר שאלות ממוקדות) עושות הבדל עצום בטיפול. במהלך החיים ובעיקר עכשיו בסטאז' של הנטרופתיה וצמחי מרפא, ראיתי לא פעם אנשים שקראו ספר, או מאמר באינטרנט או קיבלו מיועץ בבית טבע עצה או תפריט או תרגיל, שאולי למישהו אחר עם סימפטום דומה היה יכול לעזור,אבל להם הוא לא ממש קולע - יכול להיות שזה סתם לא עוזר, לפעמים זה עוזר ברמה מסויימת אבל יחס עלות/תועלת לא הגיוני (אותה תועלת יכולה להית מושגת בלי לזרוק חצי משכורת) ומדי פעם אפילו מזיק. כשהמטפל רציני ומשקיע, ובוחן את המטופל עם כל הידע המקצועי שלו, עם כל האינטואיציות, עם כל תשומת הלב ובעיקר עם הנשמה שמוקדשת אליו - יש אפקט אחר, מאשר עצה סטנדרטית שמתאימה לכל אחד. ברור שרצויה גם אתיקה מקצועית שמאפשרת לא לטפל במה שאינך מבין מספיק או אם אתה מרגיש שאתה לא המטפל הנכון לאותו אדם - אני לא פעם מעבירה אנשים למטפל אחר בתחום אחר. האם אתה עושה זאת? (באחד התחומים שאני עושה זאת שזה עיסוי רקמות עמוק , יש לי תעודה - אבל אני מודעת לרמת הידע שמאחורי התעודה ולוקחת אחריות מקצועית לטפל רק במומחיות שלי)

nadaval56

New member
רגע!

דיברתי על נרות הופי ספציפית כי אני חושב כך. אולם על צמחי מרפא, תוספי תזונה וטיפולים נוספים - בדרך כלל דעתי כדעה הרווחת בפורום - אל תגע אם אין לך מושג מה אתה עושה. גם אני ראיתי המון אנשים שעושים שטויות כי הם קראו באינטרנט או שמעו מחבר ש.. לא פעם מתקשרים אלי אנשים ושואלים אותי מה המינון של X והשאלה המתבקשת היא: לשם מה אתה צריך את X??. התשובה פעמים רבות מפתיעה אותי ואני שואל: מה עניין X לטיפול ב Y?!! בקיצור - מוכר, כואב, מסכים.

arikpolak

New member
שלום רב

שלום לך, כול התחליפים למיניהם שאת נותנת לתינוקך או שהורים רבים רגילים לתת לילדם, אנסח זאת במילה אחת, זבל! הרבה אנשים כבר שכחו מה זה להכין לילד שלהם אוכל בריא ומזין שמצד אחד יתן לגוף את כול מה שנחוץ ומצד שני יהיה טעים. יש הרבה הורים שחושבים שזה נוח ומהיר אבל בסופו של דבר מי שמשלם בתחילה את המחיר זה הילדון שאולי אבל אולי מקבל חלק מהדברים שהגוף צריך על מנת להיות בריא ויגדל בצורה טובה אבל על הדרך יש שם דברים שבלשון המעטה לא צריכים להיכנס לגוף ואחכ מי שמשלם את המחיר אלו ההורים שיש להם לילות לבנים וכול שני וחמישי רצים לרופא בשביל לקבל אנטיביוטיקה כיוון שהילד חולה ועל הדרך מפסידים ימי עבודה וכו'. את צריכה לשנות את התזונה של הילדון שלך מקצה לקצה על מנת לחזק את המערכת עיכול שלו שלא תיצור את הלחות הזו שמתבטאת כדלקות אוזניים, נזלות חוזרות ונשנות וכ'ו. על הדרך ניתן לעשות דיקור או מה שלא יהיה על מנת להקל על הגוף בסילוק הלחות הזו אבל הדבר הראשוני הוא שינוי התזונה וזה עוד בלי לעשות אבחנה יותר דקדקנית. הרבה אנשים בעצמם אוכלים שטויות ואלוהים יודע מה ואחכ נהפכים להורים ואז הם בלי מודעות מאכילים את הילד או ילדה במה שנוח ומהיר ואחכ יש פתאום לילד דלקות אוזניים, דלקות גרון, נזלות וכ'ו, אז פתאום שואלים מה ניתן לעשות או איך לטפל שזה לא יחזור על עצמו? קצת חומר למחשבה...

למעלה