נרות הופי...מוכר?

נרות הופי...מוכר?

אנחנו עושים לבת שלי טיפול בנרות הופי - אני מעוניינת להתחיל לעשות לה את הטיפול לבד- (לא ניראאה לי מסובך מידי. ) איפה אפשר לקנות נרות כאלו באיזה חניות מוכרים אותם... תודה

לא מומלץ.

בשום פנים ואופן, לא כדאי לבצע את הטיפול ללא הדרכה. כבר קרו מקרים בהם אנשים שעשו את הפעולות בלי שהודרכו כיצד בדיוק יש לעשות זאת וגרמו לנזקים. מדובר באוזניים של ילדתך, אל תקלי ראש בעניין. כל טוב. שירי.

עשינו פעמיים אצל מישהיא -

ולפי מה שראיתי וקראתי - זה לא מסוכן או מסובך (חוץ מהאש הבוערת) ובכל זאת איפה קונים את זה... ואם את כבר פה עונה לי אז לילדה יש כפתורים במקום באינטרנט ראיתי שאסור לעשות נרות הופי עם כפתורים ובמקום אחר לא הזכירו זאת האם זה טוב להקל עליה ככה או שזה לא טוב ? תודה

קונטראינדיקציה.

השימוש בנרות הופי, אסור לאלו שעברו ניתוח כפתורים. זאת קונטראינדיקציה מפורשת ועל מנת למנוע בעיות, אני חוזרת ואומרת שחשוב שתודרכי בטרם את פונה לבצע פעולות כאלה. עלייך לדעת בדיוק כיצד ובאילו תנאים. שירי.

חור ב SHEN

New member
אני חושב שזה כן יכול להיות מסוכן

אם לא לומדים קודם איך לעשות את זה. ולא עושים את הטיפול לילדים שיש להם כפתורים...

סליחה שאני לא מניחה אבל...עשינו כבר פעמיים

זה גרם נזק?? עכשו אני בלחץ כי ממכבי טבעי שם היא כעת מטופלת המליצו לנו לעשות לה את הנרות הופי והם ידעו שהיא עם כפתורים. המטפלת שעשתה לה את הנרות הופי גם ידעה שהיא עם כפתורים ולא אמרה כלום - אז מילא היא רוצה כסף אבל מקופת החולים למה להם לעשות לנו את זה?? ובכלל מה שיש לילדה זה דיי חריג (כך אמרו לנו בבית חולים) היא אחריי ניתוח וכלום לא עוזר לה - היא היתה שבוע מאושפזת עם אנטיביוטיקה לוריד שכביכול ייבש את כל הנוזלים\גיפא בפנים אבל אחריי שבועיים הכל חזר . הכאבים הריח הנוראי מהאוזן והפרשות. כעת היא מטופלת ברפסולוגיה תרופות מצמחים ו-הנרות הופי - (שנפסיק) אמרו לנו שהפסולוגיה ךבד לא תעזור ולכן המליצו גם על נרות הופי - מה עכשו? מה יש במקום הנרות לעזרה. ?

שלום יפה לך צהוב,

נראה לי שבקופ"ח קצת הלחיצו ובלבלו אתכם. למה להתחיל טיפול ואז להחליט שהוא כבר לא יעזור ולעבור לטיפול אחר ו - - - בעיקרון, לא עושים נרות הופי עם כפתורים. ורפלקסולוגיה / דיקור סיני בשילוב צמחי מרפא יכולים לעזור מאוד. אולי תפנו למטפל פרטי שיש לו ידע במספר תחומי טיפול וגם התמחות בילדים? היתרון של מטפל כזה הוא שבניגוד לקופ"ח, שם צריך לבחור כל תחום בנפרד ומותר להם לטפל רק בבעיה שבאתם איתה ולא בשום בעיה נוספת, שהוא יכול לשלב מספר תחומים בטיפול וגם לאזן את כל גוף לפי הצורך. זה אמנם יותר יקר, אבל בינתיים אתם נשמעים כל כך מטורטרים שזה נראה לי שווה את השקט הנפשי וכנראה שגם הריפוי יהיה מהיר ויעיל יותר. לגבי הטיפולים שכבר נעשו, יכול להיות שלא נעשה שום נזק ויכול להיות שזה מה שלא מאפשר את ההחלמה, אבל גם האנטיביוטיקה מחלישה את הגוף וגם הלחץ והריצות... אז קשה לדעת בדיוק. אם תכתבי מאיזה איזור את, תוכלי לקבל במסר פניות והמלצות מ/על מטפלים מתאימים. אם המטפל יחשוב שנרות הופי מתאימים כאן הוא יוכל להדריך אותך לשימוש בבית, ובכל מקרה את תיצרי לך כתובת אמינה וזמינה לכל השאלות שעולות עכשיו ויעלו בהמשך הקשורות לבריאות כל המשפחה. רפואה שלמה ובהצלחה, ענבל

למעלה