נרדמת רק על הציצי

אמאבבית

New member
נרדמת רק על הציצי

שלום לכולן, יש לי תינוקת בת 5 חודשים, מקסימה ונוחה. בימים האחרונים שמתי לב שהיא נרדמת ר-ק על הציצי. אציין שהיא לא לוקחת מוצץ, אך בעבר הייתה נרדמת לבד במיטה, אחרי הנקה ולפעמים גם בלי - פשוט הייתי מניחה אותה והיא הייתה נרדמת לה. האם יש דרך להרגיל אותה להרדם בכוחות עצמה ולהקטין את התלות בציצי? כדאי לציין גם שמגיל צעיר מאוד הייתה ישנה לילות שלמים, ולאחרונה החלה להתעורר פעמיים בליילה... תקופת גדילה???

1טלטלים

New member
לאמא בבית

זה נורמאלי.בעצם,אף אחד אינו מבטיח לך שתינוק שהיה רגיל כביכול לישון לילה שלם מגיל מאוד צעיר,יעזוב שאת ויתחיל להתעורר גם בליליות. סיבות רבים להתעוררות בלילה:כמו שלך ולי יש מחזורי שינה גם לתינוק,תחשבי שהוא אדם לכל דבר רק זעיר מימדים,מתעוררים כאשר חלום נגמר(תם מחזור שינה),רעב (לא תמיד תינקות מתעוררים מזה),וידוא שכולם נמצאים בבית,במיוחד אמא ,שמספקת לא רק אוכל אלא גם חום,נחמה בשעות שהוא צריך אותך ואין לו איך לעסיק את עצמו(לילה ),כאשר במהלך היום הוא ערני ודעתו מוסחת ביתי קלות ע"י משחק,טיול... תני לה להוביל,תראי מה קורה וכאמור,שגרה בינקות או סדר יום(הקניית סדר יום,הרגלים) זה מילים שכדי לקחת אותן בערבון מוגבל.שגרה עלולה להשתנות וזה לפי קצב שתינוק קובע ולא את. יכול להיות שאחרי תקופה מה היא תחזור לישון כל הלילה,אך בסופו של דבר תהילך זה יכול לקרות לסירוגין. יש לנו שיניים? אם עדיין אין,התהליך מתחיל מרגע לידה,הרי הם תמיד שם גם אם את לא רואה אותן. אולי לא נח לה,חם לה מדי,קר לה מדי,טיול רטוב,מפריע .....את רואה כמה סיבות. אמא של טל הייתי מצרפת לך מאמר נחמד,אך יש בעיה כלשהי,אני מקווה שהיא תסתדר בקרוב ואני אצרף בהודעה נוספת.

אמאבבית

New member
מה שיותר מטריד אותי

זה ההרדמות על הציצי בלבד. הייתי רוצה שתלמד להרדם לבד, ולא תהיה תלויה בציצי...

1טלטלים

New member
שלא יטריד אותך

היא עדיין קטנה,ולהירדם על הציצי זה טבעי. אל תדאגי לכך,יגיע זמן והיא תרדם לבד במיטה. ניסיון אישי,טל כבר לא יונקת,גמולה,בת שנה ו4 חוד',נרדמת לבד ,אמנם היא יושבת בחיקי ומלטפת את פני או מחזיקה ביד וזאת ילדה שהייתה מכורה לציצי והייתה נרדמת רק איתו,עכשיו לא,לבד או עם עזרה שלי,דרך אגב אין לה שום בעיה להירדם גם לבד,ניסיתי זאת,אך 20 דקות הללו שהיא מבלה איתי הם היכ יקירות עבורי אחרי יום מטורף ומתוח זה פשוט טרפיה,יש משהו מרגיע ומנחם. אמא של טל

למעלה