נרדמתם?

Queen Of Love

New member
המממ...

אולי? אני? חוץ מזה הייתי רוצה שתגיב על מה שרשמתי שם למטה אני מעוניינת לשמוע את דעתך

sidi

New member
תגובה ../images/Emo13.gif

לדעתי תזרמי עם הקשר, בינתיים אתם צעירים לא ממהרים לחתונה המון דברים עוד יכולים להשתנות בדרך גם לטובה וגם לשלילה. היום הוא מדבר על לנסוע, בסדר אז מה? הוא נוסע מחר? לא. חמודה, הבחור נראה לך? אם כן אז קדימה אל תכניסי את עצמך סתם לסרטים. וראיתי שגם שאלת לגביי נשיקות? אם את מרגישה שמתאים לך אז אחלה ואם לא אז אל תמהרי, אם הוא אוהב אותך הוא יחכה. (לגבי סקס אני לא אגיב יש לך זמן חחחח). בקיצר תהני מהרגע ויהיה טוב גם בעתיד.
ו

mariana

New member
רק רגע../images/Emo12.gif

ספרתי את מספר התודות ואין אלף יש רק48 אז איך זה???

Queen Of Love

New member
../images/Emo6.gif

מרין
ידעתי שיהיה מישהו שיתחכם איתי..
יש לך מזל שאני אוהבת אותך!!

mariana

New member
אני כאן קוקו../images/Emo8.gif

לקח לי איזה שעה לקרוא את כל ההודעות שהשאירו פה וגם אז לא הספקתי לענות לאף אחד. מה שלומך מתוקה? קראתי את הבעייה שאת נמצאת בה, ואני אומרת לך בחור שחושב על חו"ל מהתחלה תמיד זה יעלה לו בהמשך, אבל יכול להיות שפתאום הוא יתאהב בך ולא ירצה לזוז לשום מקום. זה כמו שאני אמרתי רציתי לחזור לחו"ל ולחפש את עצמי שם ופתאום מצאתי את עצמי חוזרת לאריאל אז החלטתי להישאר. אני ממליצה לך לזרום עם הקשר ולא לצפות ליותר מדי, תגידי לו גם את שאת זורמת ולא בטוחה מה שיהיה, תפחידי אותו גם את. איזה קטע היה לי אתמול. יש לך בבית YES? אז יש תוכנית שנקראת ואי בלילה שהם משדרים את זה מאיזה מלון באילת, אתמול הזמנתי מקומות במלון חדש אגמים באילת, ופתאום אני רואה ואי בלילה ואני אומרת לאחותי איזה מלון פצצה מעניין איך זה נקרא? ואז בסוף התוכנית הם אמרו "להיתראות לכם ממלון אגמים" הייתי
והמחירים הם בריצפה כי זה חדש. וזהו אני מאושרתתתתתתתתתתת

Queen Of Love

New member
שמחה בשבילך יפיופה!!../images/Emo68.gif

כל הכבוד !!!!! אני בטוחה שתהני נשמה! ואני רוצה תמונות!!

mariana

New member
בכיף אני אשלח לך תמונות בעוד

חודש וחצי כי הזמנתי מקום חודשיים לפני. אני אשלח לך תמונות בדואר ואת תסרקי לי את זה בבקשה

למעלה