נרדמתם חברה?

נרדמתם חברה?

איפה כולם? עזרא קיבל חופשת מחלה. אז לו יש סיבה. אבל מה עם השאר? הצטרפתם אליו? אני חייבת לציין שגאלה אכן מצדיקה את מעמדה בתור דוגמנית הפורום והבחורה נהיתה רבע עוף.

אני פה לקטנה.. סאלי נו איזה שיר הכי

אהבת מאבי בניון? נכון שהוא מדהים... בעיניי "רוח קדושה" ו"כל נשימה" והדואט עם עמיר פשוט מדהימים... לקח לי זמן לשמוע אותו ,אבל הצלחתי להיתחבר אליו ובכיף... ההבדל בינו לבין עמיר שמרגשים שהנשמה של עמיר הרבה יותר שרוטה ממנו...

אאאאבי או עעעעעעעעעמיר?

שניהם טובים ומוכשרים אין מה להגיד. השיר שהכי מדבר אלי הוא אל עצמך. זה השיר שלי. כל נשימה וסימנים מדהימים לא אוותר שיר .... אין מילים. קשה לי לבחור.... כולם טובים.

שמעת את הסיום של רוח קדושה

כמה הוא משכיר את מדרגות גן עדן... וואהה... דיסק חביב ביותר.. ובכל זאת הם שונים.

שאלה לגבי הדיסק:

כשהדיסק מתחיל להתנגן השיר הראשון ימתחיל במין פתאומיות וגם השיר האחרון נגמר פתטום. ככה זה אמור להיות, יכול להיות שהבעיה היא אצלי?

סוג של ביטוי -חביב...לא כמו

"אותו מקום אותה הרוח" שמיד נקשרתי אליו ולא הרפתי עד שידעתי את כולו

gala21

New member
תבורכי סאלי

בשביל קומפלימנטים ברמה הזאת אני מוכנה להרוג... ( אוייש בטח את עוד פעם מסתלבטת ..)(לא נורא)

אני מסתלבטת?

לא רק אני ראיתי אותך... גרציה וורד? אני לא צודקת? אחרי שראיתי אותך ישר נכנסתי לדיאטה. אכלתי היום רק מרק ובנוסף עשיתי על המכשיר ריצה חצי שעה (ואחר כך היה כתוב לי שנשרפו לי בקושי 80 קלוריות..) יפה שלי את כל מילות האהבה אקשור....

gala21

New member
ייששששש!

עד עכשיו אכלתי קוקילידה. אתן מאמינות? ( זה עדיף על 4 טון חסה..) ועכשיו הזמנו סושי .. אני מתה מרעב............................. מתי נישקלים ( 13.1...)

למעלה