נרדמתם או מה....?

נרדמתם או מה....?

יערית, שחקנית, אילה,היש פירורים גם במיטה? שחקנית שמחה מלוא הגרון ויערית תסתפק בחצי הלשון... שחקנית ואילה פירורים מלקטות...?? יחד ?תיזהרו מהזאב הרע אופנוען מפהק שמחכה להתעוררות

להרדם?......

שחקניות אף פעם לא נרדמות <טוב, אולי לפעמים> ופירורים זה לא מאכל התאווה שלהן.. זאבי, תפסיק לפהק כי ככה לא תופסים שחקניות..
שחקנית מערכה חדשה

למה לשרי להוסיף דובדבנים..

כשהם פה..רק צריך לקטוף...
שחקנית מחביאה דובדבנים במקומות נסתרים....

אפשר לשחק מחבואים עם הדובדבנים...

אכשיו שהם מוחבאים תספרי עד 10 ואני אחפש אותם... אופנוען שיחפש בלי ידיים ומעדיף דובדבנים ברוטב אמיתי

תתחיל לחפש.....

ואין שום בעיה מחכה להוראות.... שחקנית שיודעת שאופנוען רק חושב שהוא יודע....

כחרש אקשיב...

המופע בשיאו... הטקסט ממוספר...וידוע אופנוען שיודע שהשחקנית הראשית יודעת שאופנוען רק חושב שהוא יודע... אבל איך הרעיון?

אילה.

New member
יחד... המממ

כל המרבה הרי זה משובח, לא? אילה אחת שתיים שלוש

יערית

מה קרה ליערית הפכה למנהלת ולא יורדת לעם<ואל העם>
היא עוד ברשרש? אופנוען שמחכה ליריה

יערית

New member
וואלה לא ידעתי..

אני לא אשמה... "הוא לא בישל כבוד הרב...הוא לא בישל" נשבעת לכם שלא ידעתי על היותי המנהלת, אך אם מינו אותי כנראה יודעים שם למעלה מה הם עושים
, תגידו לא נראה לכם שצריך לשאול לדעתינו האם אנחנו מסכימים לנפנוף הכחול הזה? אני נמצאת בבלבלה מסוימת, אנא אל תנסו להבין אותי... אך לעזעזל מה אני היחדיה בעולם שרק אתמול סיפרו לה הודות: "מקלחות זהב"? מה זה אומר עלי? מה קורה בעולם שלנו?כמה גועל?בקושי לחצי גרון..... ומדברים איתי על מקלחות זהב? יערית-מעדיפה אמבטיית שמנים הרומטיים על...החרא הזה.

יושנת, ישנה, מהזה חשוב מה....

אבל גרה אצלו במיטה זה אני בטוחה!!!!! כי אם לא, איך איךךךךךךךך נעשית ככה כחולה??

יערית

New member
איך איך איך

שמועות תופסות להן רגליים?
סופטייייייייייייייי מרוב ה.... והתנוחות.... והלקאות
..... נעשתי כחולה מודה
שחקנית..לילה אחד איתו ואת תהפכי סגלגלה..אני מבטיחה. יערית-אין קשר בין הדמויות לסיפור.

כחלחלה, סגלגלה....

מוכנה מוכנה!!!!!!!! אז הולך על סאדו הסופטי הזה?.. שחקנית עוברת לשוטים ועקרבים

למעלה