נרדמנו קצת

יום שישי יש בבית- ספר מסיבת סיום

כולנו באטרף רק שיגמר כבר...
אני לא יודעת למי יותר קשה- למורים או לתלמידים

../images/Emo32.gif|נצלש../images/Emo13.gifזקוקה לעזרת חברי הפורום המקסימים

אני נמצאת בתחרות בפייסבוק מטעם הבית - ספר שלימד את בן זוגי ואותי לרקוד בזמן ההכנות לחתונה. התחרות היא עד סוף חודש יוני. מי שיקבל הכי הרבה לייקים לסרטון ריקוד שהעלה, יקבל 12 שיעורי ריקוד בחינם אני אומנם נכון לכרגע נמצאת במקום ה-1, אך הפער הוא מינורי וכאן, אתם נכנסים לתמונה. מה שעליכם לעשות: 1. לעשות לייק לעמוד של "לרקוד מהלב" (זהו הסטודיו למחול) http://www.facebook.com/pages/לרקוד-מהלב/102793566289#!/pages/לרקוד-מהלב/102793566289 2. לאחר מכן לעשות לייק לסרטון וידאו שהעלתי שם בעמוד- מי שלא יודע, הסרטון נמצא תחת adi shemen prinz אני אשמחאם תעזרו לי להגדיל את הפער. תודה רבה לכולם...

סתיוי18

New member
מחר מסיבת סיום! ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

טכנית זה כבר היום. אני בשוק שזה הגיע. בתפיסה שלי אני עדיין ילדה בכיתה ו', מבחינת הזמן שעוד יש לי לעבור... אני בשיא ההכחשה, כלכך לא בא לי שזה ייגמר...השנה הזאת הייתה התקופה הכי יפה בחיים שלי, מוקפת כל יום מחדש באנשים הכי יפים שיכולתי לבקש. אני מתנחמת בעובדה שהמופע שלנו אדיר ואני גאה בשכבה המהממת הזאת, ושאין על הימים של החזרות, מגיעים בפיג'מות לביה"ס ונשארים בו עד חצות. אין יותר מצחיק מזה. אז מחר בע"ה אני מסיימת 12 שנות לימוד.. מקווה להכיר בעובדה הזאת בשעות הקרובות.

I מ י ר ב I

New member
וואי

אני זוכרת שהצטרפת ואת רק בת 15 או קצת פחות!!! איך הזמן טס.פשששש... בהצלחה ענקית סתיו.תהני!

blackfield2

New member
סטיב קטנטן ../images/Emo23.gif

איך הזמן טס הא?? המופע שלנו ב-26 לחודש.. אני לא מאמינה שזה עוד מעט מגיע.. גם ההופעה שלנו עומדת להיות אדירה
תהני המון!!!

סתיוי18

New member
בהצלחה אהובתי! תהני הכי בעולם..

זה אחד הלילות הכי כייפים ומרגשים שאפשר לבקש. הכי מאניה שיש! ואני רוצה תמונות של השמלה...

blackfield2

New member
מתחילה להרגיש יותר טוב, האמת...

היה לי שבוע לא קל בגלל המוות של סבא שלי, לא ידעתי איך אני מסוגלת לחזור לשגרה, היו לי שתי בגרויות שהייתי צריכה לעשות ולחזור לחזרות של המסיבת סיום, אבל גיליתי שאני מסוגלת להתמודד עם זה דיי יפה, הרבה בזכות זה שיש לי חבר מקסים שדואג תמיד שאני אהיה שמחה.
מקווה שהכל איתכם בסדר

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo124.gifהופעות!!!

אסף פרסם בעמוד של קרן: 23/6 יום חמישי שני פסנתרים אינדיקה המושבה בנימינה 24/6 עין גדי 2 פסנתרים 9/7 אורחת בקונצרט של גיל שוחט הרצליה פארק 14/7 מופע שקיעה הרצליה חוף אכדיה פסטיבל זאפה 27/7 אשדוד פסטיבל תוצרת הארץ 29/7 זאפה תל אביב 2 פסנתרים 11/8 אמפי תאטרון ראש העין

למעלה