נרדמנו קצת

I מ י ר ב I

New member
נרדמנו קצת../images/Emo35.gif

ספרו לי משהו... מה חדש אצלכם
אני לומדת למבחנים....מדיי פעם חוזרת לפה להציץ.

Rony 05

New member
אורזי מזוודות

קרן כתבה את המוזיקה לא? מתחיל להיות מוצג בקאמרי החל מחודש הבא!

I מ י ר ב I

New member
קיבלתי מישראכרט

הטבה של כרטיס ב 70 ש'ח... אצל חנוך לין המחזות יותר כבדים,מעניין איך זה יהיה.

sivan3004

New member
אצלי האמת לא משהו חח

יש לנו חודש הבא ביקורת אכ"א, ועכשיו עד הביקורת אנחנו צריכים להישאר עד מאוחר ואני חוזרת מאוחר הביתה חח ואני גם בדר"כ רצה אז אני הולכת לרוץ ממש מאוחר והולכת לישון ממש מאוחר.. ויש לי הרגשה שגם שבוע לפני הביקורת נעשה איזה שבוע סגור (שזה אומר לשמוע על מזרון על הרצפה במשרד חח) קיצור לא כיף, אבל זה רק תקופה שנקווה שתעבור מהר

sivan3004

New member
בדיעבד הכל תמיד נראה כחוויה../images/Emo6.gif

אבל עכשיו זה לא כיף חחח תודה!

שמעתם את הסינגל החדש של מירי מסיקה?

אני יודעת, זה לא כ"כ קשור לקרן (חוץ מזה שהיא חברה שלה
) ממש נדבקתי לשיר הזה!

כי שאר הדברים פה מאוד קשורים... ../images/Emo8.gif

ושאלת מה קורה אז אמרתי שנדבקתי לשיר הזה...

I מ י ר ב I

New member
כפרעליך

הייתי צינית לגמרי..בגלל זה גם האייקון.הציניות ממני והלאה....אין לי את זה. זה בדיוק למה שהתכוונתי.לא קשור...כל השרשור הזה לא קשור.חחח

ofree15

New member
השבוע האחרון של כיתה י'..

ביום ראשון בגרות בהיסטוריה .. (במתכונת קיבלתי 98.. אז אני לא כזה לחוצה) וימי עבודה מטורפים למחנה קיץ.. לרשום כמה שיותר חניכים.. איזה עצוב זה.. הגעתי אתמול לבי"ס והמורה הבריזה לי!!

I מ י ר ב I

New member
התמכרתי להיכל התהילה!

אז היום היה ספיישל שלמה ארצי. יהודה סעדו התארח ושר את שדות של אירוסים. יש שם קטע שהוא אומר-סודות,שדות... נזכרתי בשתי גדות.מעניין אם יש השראה מהשיר הזה.

demon23

New member
גם אני!!!

ממש התמכרתי....אפילו לשיחות לילה..איך יוצאים מזה?
הפייבוריט שלי- רוחמה רז, בגלל העדינות והרגישות, היא היחידה שמתנהגת כמו שצריך ולא רבה ריבים מיותרים או בוכה על הניקוד שנותנים לה...יש בעיה בהופעה שלה אבל הקול מצויין סוף סוף העיפו משם את אבי ביטר הדוחה...למרות שיש פחות בידור ושבי זרעיה גרוע, הוא שואל את המתמודדים על כל התככים והרכילויות ואחר כך מזכיר שבהיכל עוסקים רק במוזיקה איזה כיף שיש מישהו שאפשר לחפור לו על היכל התהילה..בואי נקים קבוצה אנונימית בפייסבוק

I מ י ר ב I

New member
תענוג אסף

אני דווקא אהבתי את הצחוקים עם ביטר,הוא קרע אותי.הייתי על הרצפה איתו כל הזמן.נשבעת!! לא ממש עניינה אותי האישיות שלו,כי זה לא ממש האח הגדול. את רוחמה לעומתך,אני לא יכולה לשמוע.הקול שלה מאולץ מאוד כאילו טכני ומשעמם.לטעמי כמובן. שבי חש יורם זק.הוא רחוק מאוד משם...הוא גם לא אובייקטיבי בשיט וזה ניכר מאוד,הוא לא טורח להסתיר את זה.לא מקצועי בעיניי. הפייבוריטית שלי-אילנה אביטל.אבל אין סיכוי שאני מסמסת למישהו.

demon23

New member
תענוג צרוף

גם אותי הוא הצחיק...בכלל התוכנית הזאת קורעת, אבל היו לו יציאות ממש דוחות...לדעתי העיפו אותו בגלל שהוא עשה שכונה אילנה אביטל זמרת גדולה אבל האישיות שלה מעצבנת...ממש פתטי לא לקבל בכבוד ביקורת של אנשים אחרים רוחמה היחידה שנותנת ביקורת עניינית ויודעת לקבל ביקורת בכבוד....אם היא רק הייתה יודעת להופיע...אני עדיין בעדה קלטת איך שבי בא להודיע להם שאבי מודח וקרא מפתק? חחחח איזה מצחיק לרשום שבי..זה שם של חילזון
ובקשר לסימוסים..חכי ותראי, אני יכול לומר לך שבהתחלה לא הפסקתי לרדת על התוכנית שהיא פתטית ועלובה ועכשיו אני מכור...אין לדעת כלום...יכול להיות שבסוף אמצא את עצמי מסמס...זה רק הולך ומחריף

I מ י ר ב I

New member
ברור שהוא קרא מפתק....

הרי אם היה אומר מילה לא במקום התביעה של ביטר היתה משלישה את עצמה.חחחח מה אתה אומר? בני מאוהב באילנה,לא?

למעלה