נרגילה

איילת כ

New member
נרגילה

א. אתם מנרגלים, אם כן באיזה תדירות? ב. האם נרגלתם? ג. מכירים אנשים שמנרגלים? ד. מה דעתכם בנושא? וכן אני יודעת שאני גונבת תפקידים, אתם לא צריכים להגיד לי, אני מודעת לזה. והאמת אין לי בעיה עם זה, וחוץ מזה כל עוד שזה כיף אני אמשיך...

מאיפה בא לך הנרגילה הזאת ???

אבל אני יענה... 1. לא אני לא מנרגל...(בעעעעע) 2.לא ולא ניסיתי... 3.אני מכיר אפשר לומר...(אבל לא משהו רציני){בעעעעע} 4.אמ... ת'אמת רק שמעתי שזה לא טוב ללימודים...(בעעע)

טוף אז ככה...

בעזר"ה א. כן, תדירות?
ל'יודעת, תלוי... ב. כן נרגלתי. ג. מכירה יותר מידי. ד. אין לי בעיה עם זה, מי שרוצה שיעשן, מי שלא רוצה שלא יעשן.

שרוך

New member
אני לא מנרגל

בס"ד הי איילת מה קורה א) לא מנגרל גם לא ניסיתי ב) לא ניסיתי ג) מכיר ברוב רוב הכיתה שלי מנרגלת ד) דבר דפוק שהנוער מכור אליו !! ככה א) את מנרגלת? ב ) { אם א' זה לא אז תעזבי ) באיזה דבק את שמה איזה טעם ? שרוך

mayakol

New member
טוב...

א. ממש, אבל ממש לא "מנרגלת"... ב. לא, גם לא נרגלתי מעולם. ג. מכירה אנשים שמנרגלים (ואחד מהם מקבל ממני על הראש בגלל זה...
) ד. עוד שטות של בני נוער שנראית לכאורה "פחות מזיקה מסיגריות" אבל בפועל הוכח שמזיקה לא פחות. לפחות אביע תקווה שכל אותם בני נוער שמעשנים נרגילה, יעשנו בה טבק רגיל (הרע במיעוטו) ולא דברים אחרים...

טיפוסית

New member
בלי קשר...

אף פעם לא הבנתי מה הקטע של נרגילות.... זה נראה לי אנשים שרוצים יותר אבל לא מעיזים ליותר. אז באמת שאני אשמח שמישהו יסביר לי מה כיף בזה?

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

א. מה פתאום?????????????????????????????????????????????????? מסיגריה אני נגעלת ומתרחקת, והריח מצחין, וזה ממש מסוכן, ולא יכולה לסבול את זה וזה פיכסה, וכאן אאני אקח את המשםט של יאיר: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! ב. למה נראה לך????????????? ג. אמממ... הייתה לנו חנות נרגילות סמוך לבית...
אבל חוץ ממנה - אני לא מכירה... ד. אני מצטטת את המשפט הראשון שלי: "מסיגריה אני נגעלת ומתרחקת, והריח מצחין, וזה ממש מסוכן, ולא יכולה לסבול את זה וזה פיכסה, וכאן אאני אקח את המשםט של יאיר: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!" אותו דבר על נרגילה...

נמממ

1. לא ומזה באיזה תדירות?? עניתי לא 2. לא ולא מעניין אותי בכלל 3. כן...יש כמה כאלה 4. לא אוהבת לא מתכוונת לנסות אבל אם יש מישהו שאוהב סבבה לו...

lali37

New member
../images/Emo9.gif

לא לא כן (לצערי..) לדעתי זה סתם התלהבות לפחות בגיל שלנו! וזה סתם הורס את הגוף! ואני מקוה שבחיים לי יצא לי לנרגל!

נ(ר)גילה הללויה נ(ר)גילה.....

בס"ד א.אני מנרגל כשיש נרגילה.... שזה יוצא פעם בחודש-חודשיים.... ב.כן נירגלתי.... ג.מכיר גם מכיר.... ד.דעתי, אם לא מרבים ומגזימים בעניין והתדירות אינה גבוהה אז אין בעיה מבחינתי...

tamarhp

New member
איכס

א. כן, בטח. איכס!!! השתגעת?? ב. לאאאאאא!!! ג. כן, לצערי. והיא מקבלת על הראש מאיתנו. ד. איכס. שטות ענקית של בני נוער.

קודם כל..

ליאור י'חשישניק מכור שעושה את עצמו
א. אני לא מנרגל אבל בתדירות גבוהה סתם אני לא מנרגל. ב. כן, ערב אחד. ג. כן.... אממ. *שיעול* ד. טוב אני חושב כמו ליאור אבל אני אומר בתדירות יותר רחוקה פעם בשנה ככה לא נראה לי שזה מפריע. ה. האא אופס אין ה

נרגילה?../images/Emo4.gif

אוקיי ...... א. אתם מנרגלים, אם כן באיזו תדירות?- כמובן שאני מנרגלת (כאילו דא!!!) בתדירות גבוהה מאוד..... ( סתאם? שאני אנרגל? לא נפלתי עדיין על הראש..) ב. האם נרגלתם? אף פעם....... ג. מכירים אנשים שמנרגלים? אהההההממממממממממ, יש לי ברירה אחרת? ד. מה דעתכם בנושא? שינרגלו...( אבל לא יותר מידי!!! , משהו כמו פעם ב5 שנים?!
)

תשובות מאוד חיוביות...../images/Emo5.gif

א. כן, התדירות היא 0 ביום.... ב. כמובן שנרגלתי!!! (בחלום
) ג. כן, הנכד של בן דוד של סבא של חברה של אחות של חבר של בת-דודה של אחות של חברה של אחותי הביולוגית ד. דעתי היא שנרגילה ממכרת (כמו הפורום הזה...)

שולי פ

New member
...

א. לא, ואני לא מתכוונת להתחיל ב. לא ג. יותר מדי... וגם אחד זה יותר מדי.... ד. מי שמנרגל ונהנה שיבושם לו עד שזה מגיע לתדירות גבוהה אז מקבלים ממני על הראש.... וכמו ששירה אמרה, מחקרים מוכיחים כי נרגילה מזיקה לא פחות אם לא יותר מאשר סיגריות, אז אנא כל המנרגלים למינהם, נא להפנים.

Carl Freeborne

New member
פעם ראשונה שמצאתי לנכון להגיב בפורו

ם.... אני קורא בו הרבה..... אני מנרגל..... פעם ביום או פחות (כלמור פעם בכמה ימים) וכמובן שלא בשבת וביום הכיפורים אבל בשאר ימי השנה כן...ובמיוחד בימים טובים... זה לא הכי בריא, אבל זה לא הכי נורא, זה הרבה פחות ממכר מסיגריות, וזה יותר טעים :)

ashkeloni

New member
אוקיי....

1. לא 2. לא 3. כן...70 אחוז מהכיתה שלי... 4. אין תגובה...

פבפ

New member
התשובות שלי

א) לא ב) לא ג) כן, אבל ת'כלס בעיקר בכיתה י' נירגלנו אצלנו הרבה. היום הרבה פחות ד) אין לי בעיה עם זה כל עוד זה נעשה לעיתים רחוקות...

למעלה