נרגילה של גיתם BBDO

נרגילה של גיתם BBDO

פרסומת חשובה נגד עישון נרגילה. קרדיטים: סמנכ"ל קריאטיב פלנינג : אימי עירון סמנכ"ל קריאטיב : גיא בר מנהל קריאטיב : יגאל חזן קופי : צביקה סופר ארט : ליאת דואניס מנהלת BBDO SOHO : עדי כהן סברוב סופרוויזר: קרן בכר אמיתי תקציבאית: רעיה אריאל פלנינג : טימור הררי מפיקה : דנה תמרי מ. הפקה :ליאת משה מדיה פלנינג : טל לוכביצקי מנהלת לקוחות מדיה : ליאת בקייר

efeinsch

New member
מעולה!

הארט אדיר, הקופי משויף.

ביצוע נורא יפה. סחטיין.

אני מנסה אבל לחשוב כמה אפקטיבי כל נושא ההפחדה הזה. בטח לקהל היעד שמעשן נרגילה. אני לא חושב שילדים (אולי אני טועה והם לא רוב המשתמשים) בגיל תיכון לא כל כך מפחדים מסרטן. אני יודע שלי זה נראה הדבר הכי רחוק בעולם בזמנו. לא שיש לי רעיון יותר טוב בראש כרגע ואני מבין שמשהו מטעם האגודה למלחמה בסרטן יהיה בסגנון, אבל אני סתם תוהה אם זו הדרך היחידה לתקוף את העניין.

יפה, אבל בזבוז אדיר של כסף

בלי להקל ראש בנזקים שעישון נרגילה גורם , עדיין זה לא סיגריות שמעשנים בלי הכרה, כאן בכל זאת מדובר בעישון עם החברה , שיש זמן וגם לא בכל מקום ניתן לעשן את זה. בקיצור ישנן צרות גדולות יותר ומטרות ראויות יותר .

זבוז כסף, לא אפקטיבי בגרוש!

בזבוז כסף, לא אפקטיבי בגרוש! אחלה קריאטיב אולי יקח קקטוס אבל מה זה שווה?

אורז

New member
ו... יש לנו פיצוח

סרט מבריק וביצוע מצוין של העשן. רעיון פשוט, חד ובועט. ככה עושים פרסום טוב. יופי של עבודה בגיתם.

למעלה