נרגילה מישהי?
S SO ƒµ¢k‡nG §p£¢‡aL New member 4/2/05 #8 אוףףף אם זו מעריצה אני תוקעת לה את הפיה של הדבר הזה בתחת...לא פיייייר, אני עוברת לגור בצרפת, אני אהיה הבייביסיטר של לילי רוז וג'ק בחינם...בחינם נו מה הוא לא יסכים??
אוףףף אם זו מעריצה אני תוקעת לה את הפיה של הדבר הזה בתחת...לא פיייייר, אני עוברת לגור בצרפת, אני אהיה הבייביסיטר של לילי רוז וג'ק בחינם...בחינם נו מה הוא לא יסכים??
R Runaway Train New member 6/2/05 #15 הייתה מריבה ופיספסתי?@!!?!?!?!?!?! אורלנדו בתול!!!!!!!!אורלנדו בתולללללל!!!!!!! הוא מוציא את תיסכוליו ב'דמויות' שלו וקרוא לזה משחקקקקקקקקק ההאאאאאאאאאא בוכרי קטן עם שפם בר מצווה
הייתה מריבה ופיספסתי?@!!?!?!?!?!?! אורלנדו בתול!!!!!!!!אורלנדו בתולללללל!!!!!!! הוא מוציא את תיסכוליו ב'דמויות' שלו וקרוא לזה משחקקקקקקקקק ההאאאאאאאאאא בוכרי קטן עם שפם בר מצווה
נ ניקול (גין גריי) New member 6/2/05 #16 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן פיספסת היינו צריכים את המילטאנטית של הפורום אבל לא משנה כי גם ככה היית מחסלת את כולם הוא ימות בתול וילך לגן עדן וישמש כאחת מ72 הבתולות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן פיספסת היינו צריכים את המילטאנטית של הפורום אבל לא משנה כי גם ככה היית מחסלת את כולם הוא ימות בתול וילך לגן עדן וישמש כאחת מ72 הבתולות.
R Runaway Train New member 6/2/05 #17 חחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!! אפילו ערבי ג'ינג'י חרמן לא יסכים לבעול את אורלנדיתה
נ ניקול (גין גריי) New member 6/2/05 #18 חחחחחחחחחח אורלנדיתה? עורלה! אפילו הזונה בנשים לא הייתה בועלת אותו