תמיד יש יוצא דופן
B bLAck hALo New member 23/8/05 #14 נמנ... בקשתי במיוחד מידיד שלי שישלח לי תמונה (כי לי תמונות של עצמי במחשב) אני לא אוהבת להעלות תמונות לאינטרנט :| מי שרוצה אז ב-ICQ/מסנג'ר..
נמנ... בקשתי במיוחד מידיד שלי שישלח לי תמונה (כי לי תמונות של עצמי במחשב) אני לא אוהבת להעלות תמונות לאינטרנט :| מי שרוצה אז ב-ICQ/מסנג'ר..
B bLAck hALo New member 23/8/05 #15 וכמובן שלא כתבתי את האייסי/מסנג'ר ICQ-207842949 מסנג'ר[email protected]
L LEnnA no 1 New member 23/8/05 #16 הייתי מעלה תמונה שלי אבל-------------------------------------------------------->>> ואין לי שום תמונה מתחת ל250 kb
הייתי מעלה תמונה שלי אבל-------------------------------------------------------->>> ואין לי שום תמונה מתחת ל250 kb
U Under the GUN New member 23/8/05 #18 תעלי לאיפה שאני העלתי לא זוכר את האתר אבל תיכנסי לתמונה שלי ותילצי על הצפרדע (את יכולה גם לנשק אותו עם בא לך) ותעני לי באייסי
תעלי לאיפה שאני העלתי לא זוכר את האתר אבל תיכנסי לתמונה שלי ותילצי על הצפרדע (את יכולה גם לנשק אותו עם בא לך) ותעני לי באייסי
L LEnnA no 1 New member 23/8/05 #22 אופהההההההההההההה מוכשרת אני!!!!! -------------------------------------->>>> טוב, לא אני, יובל עשה את זה, ודרש קרדיט, אז לא יכולתי לשקר לכם אז אני מטומטמת קצת, אז מה? אז אני לא מצליחה להעלות תמונות, אז מה? תשפטו אותי על זה אני מיוחדת?!
אופהההההההההההההה מוכשרת אני!!!!! -------------------------------------->>>> טוב, לא אני, יובל עשה את זה, ודרש קרדיט, אז לא יכולתי לשקר לכם אז אני מטומטמת קצת, אז מה? אז אני לא מצליחה להעלות תמונות, אז מה? תשפטו אותי על זה אני מיוחדת?!
L LEnnA no 1 New member 23/8/05 #23 זה תמונה מלפני חצי שנה קצת מוזרה, אבל שיהיה אהה ולמוגבלים שבינינו, אני זה הילדה מימין
J j u s tAg i r l New member 23/8/05 #25 ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif יא פוטוגנית... כלבה אחת אני בדיוק ההפך (אני מציינת כל הזמן שלא יהיו בלבולים זאת גלי galileho מכינוי של חברה)
../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif יא פוטוגנית... כלבה אחת אני בדיוק ההפך (אני מציינת כל הזמן שלא יהיו בלבולים זאת גלי galileho מכינוי של חברה)