נראה נראה לכם שיהיה משהו בין דגנית לדדי? לפי דעתי זה ברור
מ מעייונה 2 New member 1/7/05 #16 לא נראה לי שאבנר נשוי...../images/Emo3.gif אבל הוא ודגנית לא ממש מתאימים (במיוחד עכשיו שרוברטו שולט בה )....לדעתי דדי ודגנית יותר מתאימים לדעתי לא עומד לקרות משהו בין דגנית ואבנר
לא נראה לי שאבנר נשוי...../images/Emo3.gif אבל הוא ודגנית לא ממש מתאימים (במיוחד עכשיו שרוברטו שולט בה )....לדעתי דדי ודגנית יותר מתאימים לדעתי לא עומד לקרות משהו בין דגנית ואבנר
D Double U New member 2/7/05 #17 אבנר נשוי... את לא זוכרת שבזמן הפגישה עם רוחל'ה באחד הפרקים, אשתו כל הזמן התקשרה אליו לגבי הצנוניות?
מ מעייונה 2 New member 2/7/05 #18 האמת שלו ממש......./images/Emo122.gif חחח אבל לא מראים את אשתו? היא לא קיימת? ....בסוף זו גם תיהיה מישהי מפתיעה (או שפשוט לאישתו אין תפקיד חשוב בסדרה אז לא נתנו לו אישה... )
האמת שלו ממש......./images/Emo122.gif חחח אבל לא מראים את אשתו? היא לא קיימת? ....בסוף זו גם תיהיה מישהי מפתיעה (או שפשוט לאישתו אין תפקיד חשוב בסדרה אז לא נתנו לו אישה... )
A ariel tad New member 1/7/05 #13 נראה לי שכן... בפרק אז הם הסתכלו אחד על השני במבט כזה... לפי דעתי יהיה
מ מעייונה 2 New member 1/7/05 #14 לדעתי כן....../images/Emo66.gif../images/Emo8.gif זה נראה שהם די התאהבו
ה הילי ילון שולטת New member 1/7/05 #15 כן זה ממש ברור,כשהם התנגשו וכל הדפים שלהם נפלו והכל זה היה כ"כ ברור!