נראה מתגידו

נראה מתגידו ../images/Emo58.gif

תאוריה טיפשית על רא"ב. דמבלדור, ספר 4 עמ' 416: "לי עצמי היה אח, אברפורת', שהועמד לדין על ביצוע כשפים מגונים עם עז". נכון שזה מטומטם, אולי יש שם שמתחיל בר' ואז א"ב (אברפורת'). מי יודע, אולי דווקא אח של דמבלדור.

2 Mיכל

New member
שאולי כן ואולי לא. העלו../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

את זה בעבר. רולינג אמרה פעם ש אבפרות' יופיע בהמשך

רא"ד?

לא נראלי... אבל אי אפשר לדעת על מה חושבת רולינג... אז הכל יכול להיות[= בסוף יתברר שרא"ב הוא בכלל איזה זמר שהאיש הזה העריץ או חיית המחמד שלו :-\

2 Mיכל

New member
אולי גם לו יש הרבה שמות../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אמצעיים

חחח עז.. XD

לפני כמה שנים עצרו מישהו ביוון שביצע מעשים מגונים בעיזה שלו יכול להיות שמשם רולינג לקחה השראה XDD

Fairywitch

New member
מוסיפה השערה משלי../images/Emo58.gif

לא ראיתי שהתיאוריה הזו כבר עלתה, אז אם כן- איתכם הסליחה
אני קוראת שוב את הספר השישי, ועברתי את הקטע שבו דמבי מראה להארי זכרון של רידל בבית היתומים, שב הוא מספר על כל הילדים שהתעלל בהם, וכו' וכו'. משבין שני הילדים, לילדה קראו איימי בנסון, שזה ראשי תיבות AB באנגלית! מה אם היא השתמשה בשמה האמצעי, ויש לה R בשם, והיא זו שחזרה לנקום בוולדמורט

ההשערה עלתה ותדחתה. ../images/Emo11.gif ../images/Emo58.gif

בגלל שאנחנו חושבים שהיא לא הייתה קוסמת, האיימיל הזאת...

"האיימיל הזאת..." ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאיפה השתרבבה לה ל' לשם

Fairywitch

New member
המממ...../images/Emo58.gif

א. אולי היא כן הייתה. אבל לא נראה לי, אחרת דמבלדור היה אומר את זה. ב. ואם לא? זה יהיה הכי מדהים- ש"סתם" מוגלגית הביסה את וולדמורט במשחק שלו.

בבא1

New member
אבל אמרו

שבאנגלית איימי כותבים אם e נראה לי ולא עם a

meital f

New member
לאאאאאאאאאא../images/Emo58.gif

במכתב שהיה בהורקרורס כתובים מספיק רמזים שיהיו ברורים שזה לא הוא. כמו למשל: רא"ב קורא לו אדון האופל זאת אומרת שהוא שירת אותו בעבר או בהווה. רא"ב מת והוא מציין את זה במכתב ואח של דמבלדור חי.

Fairywitch

New member
הוא לא מציין במפורש-../images/Emo58.gif

הוא אומר "בטח כבר אמות", זה לא אומר שהוא אכן מת.

למעלה