נראה מי מגלה....

BlogTV Police16

New member
../images/Emo206.gif קובי כנס

תקשיב שעה ישבתי על זה הצלחתי לשנות את צבע הכיתוב של שורת השיחה בשלל צבעים שאני כותב זה רושם לי בהדגשה בצבע , בבקשה תגיד לי לפחות שאני בכיון הנכון..?

BlogTV Police16

New member
אוף איתך אני הבנתי

רק שאלתי אם אני בכיון הנכון מה מסובך...? תקשיב לי טוב אני שרפתי חצי יום על זה אם זה אחד מהגימיקים שלך אני לא יודע מה אני אעשה לך !! תעזור במשהו תגיד לי אם אני ביכוון הנכון..? אוח חסר לך ואתה מבלף אתה תחזיר לי על הכל אני לא אוותר לך!

BlogTV Police13

New member
אחי, אתה ממש ממש לא בכיוון

את התשובה אני אפרסם בסביבות 12:00 בצהריים היום

BlogTV Police20

New member
אהההההההההההההה

צודק... מזל שחסכת מאיתו עוד 50 דקות עד 12 עכשיו יוסי נראה אם תצליח לגלות איך אפשר לכתוב עם ניהול עם רקע אדום... קח את הזמן

BlogTV Police16

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif זה הסוף שלך קובי חכה חכה

ידעתי ידעתיייייייייייייייייייייייי שזה אחד מהשטויות שלך !!!! קובי תקשיב לי טוב חצי יום חצי!!!!!!! יום!!!!!! שרפתי על הדבר הזה ונתת לי אתגר שהוא לא הגיוני לאחר מאמצים שלי, אבל יודעים מה הנה אני מאתגר אותכם נראה אותכם עושים את מה שעשיתי אני בשורת שיחה שיהיה דגש מרוקע בצבעים שונים בזמן הכיתוב, אני משוכנע שלזה אף אחד עוד לא הגיע.

BlogTV Police20

New member
מילא זה.... אבל

עכשיו יוסי שובר את הראש שלו איך קובי הצליח לרשום הודעה והניק שלו חסוי עם פס שחור עליו......בסוף הוא יגיע לזה לבד

BlogTV Police26

New member
את מה שעשית הצלחתי עוד ממזמן

בטעות שומרים דף כולשהו עושים לו העתק ואז בשורת השיחה הדבק ;)

BlogTV Police40

New member
מה אתם רוצים ממני

לבנתיים אני ראיתי אותכם משתפים פעולה איתו אני לא האמנתי לו לרגע וחוץ מזההה אני יודע איך לעשות את זה ואני לא יגלה לכם בחייםםםםםםםםם

BlogTV Police13

New member
ערן, יא נוכל...

לא חכמה לכתוב עם ניהול ואז להוריד לעצמך את הניהול ואז לצלם... תעשה את זה בחדר קיים ועם הודעות מערכת פועלות...

Queenati

New member
הרגתם אותי....

קובי שיחקת אותה... כבר שבוע שאתה משגע פה את כולם עם ה"אתגר".....

למעלה