נראה מי מגלה....

BlogTV Police13

New member
נראה מי מגלה....

הצלחתי לכתוב בבלוגים עם רקע כחול ובלי ניהול... בניק רגיל מי שמצליח שיעלה לפה את הצילום מסך. ובלי לערוך את התמונה... אני ביום ראשון מפרסם את התמונה שלי!

BlogTV Police20

New member
אתה דפוק??????

לא קשה בכלל קובי אפילו הצלחתי להדגיש עם צבע אדום וירוק הבעייה שכל המסך שלי מלא פסים צבעוניים וזה לא יורד עכשיו!!!!!

BlogTV Police26

New member
לא הבנתי תנסח מחדש

כאילו כאילו אתה בלי ניהול ובחלון של הצאט רואים כחול? או רק בשורת שיחה? אני הצלחתי בשורה שיחה בטעות

BlogTV Police13

New member
ניסוח מחדש+תוספות

OK אני לא עובד עליכם!!!! אין פה שום קונץ(איזו מילה עתיקה, "קונץ") מצאתי דרך להיות בניק פרטי, בלי ניהול ,דרך הבלוג הרגיל. סתם נכנס לכל בלוג שיש ברשימה, ויש דרך לרשום עם רקע כחול בלי ניהול, וכל החדר רואה את זה... נאור, כן אני יכול גם לכתוב עם רקע כחול בלי ניהול ולניק שלי יהיה גם רקע כחול. מוטי, לא לגלות לאף אחד!!!!

BlogTV Police16

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

כולנו נכנס לבלוג לחדר הסודי ואתה בלבד קובי ללא ניהול תעשה את זה בכדי שנאמין לך. היום מוטי אמר לי משהו חשוב , ואני מעביר לכולם את המסר אל תאמין לאף אחד עד שלא תראה את זה בעיניים שלך. זה מובן קובי , אני לא מאמין עד שלא אראה , למדתי משהו היום.

BlogTV Police13

New member
מוטי יודע איך עושים את זה

אם למוטי אתה מאמין אז סבבה, אם לא, אז תחכה קצת אבל כמו שאמרתי אני לא עובד על אף אחד, אני באמת יכול לכתוב בכל חדר שתגיד לי עם ניק פרטי בלי ניהול עם רקע כחול... אתה לא חייב להאמין אחי, אבל אני הצלחתי לעלות על דרך לעשות את זה...

BlogTV Police18

New member
קובי אני מגלה עוד דבר נוסף קטן

הוא גם יכול לשנות את צבע ההדגשה מכחול לאדום. האמת מגיע לקובי חח על זה.

BlogTV Police40

New member
אל תדאג קובי כמו שסיכמנו<<<<<<<<<<<

אני אשחק אותה לא יודע אל תדאג .. בנינו...

BlogTV Police20

New member
קובי!!!!!!! תגלה לנו כבר

אפילו יוסי מה CIA הצליח לתפוס משדרת שעבדה עליו ולא הצליח לעשות את זה אז אני מפסיק לנסות. "מה נשמע" גם מנסה את זה ולא מצליח לפחות יש לנו שקט ממנו בבלוגים....

למעלה