נראה לכם שגם הילדים שלכם יאהבו את אתניקס? שאם תשמיעו להם את תעבירו להם את החיידק?
I ITAIX New member 7/1/05 #1 נראה לכם שגם הילדים שלכם יאהבו את אתניקס? שאם תשמיעו להם את תעבירו להם את החיידק?
K KeLeMeNcY New member 7/1/05 #2 נראה לי שכן לפחות שהם יהיו קטנים , כי אחר-כך עושים "דווקא" להורים.. כל המשפחה שלי אוהבת אתניקס בגללי, וגם חברים שלי זה מדבק
נראה לי שכן לפחות שהם יהיו קטנים , כי אחר-כך עושים "דווקא" להורים.. כל המשפחה שלי אוהבת אתניקס בגללי, וגם חברים שלי זה מדבק
נ נטלייי New member 7/1/05 #3 אני מאוד מקווה שהילדים שלי יאהבו את אתניקס גם. אני בהחלט מתכוונת להשמיע להם אתניקס מגיל קטן ועוד לפני , אני משערת שכשהם יהיו קטנים הם יאהבו כי זה מה שהם ישמעו, אבל כשהם יגדלו ותהיה להם החלטה משלהם - אני רק יכולה לקוות שהם יאהבו גם את אתניקס.
אני מאוד מקווה שהילדים שלי יאהבו את אתניקס גם. אני בהחלט מתכוונת להשמיע להם אתניקס מגיל קטן ועוד לפני , אני משערת שכשהם יהיו קטנים הם יאהבו כי זה מה שהם ישמעו, אבל כשהם יגדלו ותהיה להם החלטה משלהם - אני רק יכולה לקוות שהם יאהבו גם את אתניקס.
Z ZGala New member 7/1/05 #4 ../images/Emo82.gif בתי ובני הם יודעים את אתניקס ואת שיריהם, אבל לא התלהבו. למשל שיר הטרטע בן שלי שמע הרבה זמן לפניי והוא מחבב את אהבה שלי לאתניקס, לשמחתי. בעלי יודע שאני אוהבת אתניקס אבל אדיש מה לעשות? גלה
../images/Emo82.gif בתי ובני הם יודעים את אתניקס ואת שיריהם, אבל לא התלהבו. למשל שיר הטרטע בן שלי שמע הרבה זמן לפניי והוא מחבב את אהבה שלי לאתניקס, לשמחתי. בעלי יודע שאני אוהבת אתניקס אבל אדיש מה לעשות? גלה
כ כעכים שקופים New member 8/1/05 #5 לא יודעת לגבי ילדים אבל את החיידק שלי אני מעבירה לאט לאט לאחיינים שלי לפחות אחת מהם כבר יודעת לשיר לי את כתם הפרי, שיר ישן וכמעט את ימי ניסים... אתמול גילינו לאחיין שלי בן 12 שתותים זה לא של רינת בר אז סופסוף הוא גם הסכים לשמוע קצת אתניקס ונראה - אולי גם בעיניו זה ימצא חן...
לא יודעת לגבי ילדים אבל את החיידק שלי אני מעבירה לאט לאט לאחיינים שלי לפחות אחת מהם כבר יודעת לשיר לי את כתם הפרי, שיר ישן וכמעט את ימי ניסים... אתמול גילינו לאחיין שלי בן 12 שתותים זה לא של רינת בר אז סופסוף הוא גם הסכים לשמוע קצת אתניקס ונראה - אולי גם בעיניו זה ימצא חן...