נראה לכם תקין

ארזS

New member
לא תקין בגלל ש...

שהוא/היא מהרצליה
וברצינות: מהתמונה לא מבינים היכן הרכב חנה. האם במקום אסור ? [ואם אסור, מה האיסור ?]

אני לא יודע

האם הוא עובד עיריה בתפקיד? האם הוא חונה במקום אסור? אני יכול לתאר לעצמי מצב בו עובד עיריה, מסיבות טכניות, נאלץ להשתמש ברכבו הפרטי למטרות עבודה ובכ"ז רוצה לחנות בחניה כחול לבן. לא בדיוק לפי התקנים אבל אם זה באמת המקרה ומדובר בענין חד פעמי, אפשר להבין.

כפי שציינתי

מדובר במורה שחנתה בקלאוזנר 2, בכחול לבן, וחסמה למספר שעות חניית תושבים ולקוחות של בתי המסחר ניתן לראות את הבניין של אגף הגבייה משתקף בחלון המכונית. בחנייה שלה. לדעתי יש מצב שמדובר בחנייה לא חוקית. העליתי את התמונה לפייסבוק והוסבר לי שם שמי שיתבע את העירייה על אפלייה - סביר שיזכה. אני מציעה לעירייה לרדת מהעניין הזה. אם עליה לתת חנייה למורות - שתגיע בבקשה להסכם עם אחד המגרשים שליד מגד ותשלם להם. לא על חשבון החניות שלנו. לא בשביל זה עשינו את כל המאבק למחיקת המפרצים (שמחסנו לימים שלמים ע"י עובדי עירייה) ולסימון כחול לבן (כנ'ל).

אולי לא לגמרי הבנתי

כנראה שפיספסתי איזו הודעה קודמת בה הבאת יותר פרטים ("כפי שציינתי") האם כל הסיפור הוא שמורה בבי"ס ברעננה חונה, בשעות היום, לכמה שעות, בחניה כחול לבן המיועדת לתושבי רעננה או בעזרת תו חניה? האמת, אולי זה לא תקין אבל התלונה שלך נשמעת קטנונית. במיוחד הדרך בה הצגת את הענין כאילו היא "חסמה" חניה בעוד מדברייך משתמע שהיא חנתה בחניה מוסדרת, כחול לבן, ועוונה היחיד הוא שבתור עובדת עיריה סברה שהיא יכולה לחנות ללא תו חניה, כאילו היתה תושבת העיר.

אני מעדיפה להיחשב לקטנונית

מאשר להפוך למכבסת עבירות שכזו. כמו שהשקיעה לא מעט זמן (יקר) למיגור התופעה הזו במתכונתה הקודמת - לא אשב בשקט למול העבירות בצל החוק הללו. חניות כחול לבן אינן רכוש של עובדי העירייה. זהו שטח ציבורי ושתתכבד המורה ותשלם על החנייה בו ככל תושבי הרצליה. אהיה מוכנה להיאבק על כך שלכל בי"ס תוצמד חניית מורות מסודרת. לא בחנייה הציבורית.

נו, עוד נאמין לך ../images/Emo3.gif

הרי לעיריה יש אפשרות, כפי שכתבת בעצמך, לתת למורות תוי חניה כך שיוכלו לחנות באותה חניה כדין. הרי לא על זה את מתלוננת. את פשוט לא אוהבת שתופסים לך את החניה.

ארזS

New member
חנה אני לא יודע מה ציינת ואיפה ציינת

ומתברר שאינני היחיד שלא ראה את הציון הזה לעיל...

ארזS

New member
תודה לאל בגילי הקשיש עודני רואה 6:6

ללא משקפי ראיה וגם אינני נזקק עדיין למשקפי קריאה [טפו טפו...]. האם כבודה חושבת שכל תושב רעננה מבין מה פירוש "קלאוזנר 2" ? האם יש שם אדום לבן ? האם זאת חניית נכה ? האם חנייה כחול לבן ללא תו כנדרש ? ובקיצור : כשאני טועה אינני מתבייש לכתוב "אופס... טעיתי...סליחה... קבלו תיקון". עינייך הרואות שגם "מאליו יובן" לא הבין אותך, לא מאליו ולא לא מאליו... הערת אגב: חושש אני שאם אני הייתי מגיב לך "תנקי ת'עדשות" הייתי חוטף ממך על הראש...

בתור שוטר מתנדב, זה אמור להיות מוכר לך

זהו אחד המפרצים היותר מרכזיים בעיר, מה גם שמשרדי הגבייה עברו לשם לאחרונה. והיה וזה לא ברור - שאלה עניינית תספיק. על תשובה סרקסטית שאינה לגופו של עניין תקבל ממני מענה שלא ינעם לאזניך. אני חוזרת על הבקשה שבקשתי כאן בשרשור בקשר לאיכות השיח.

ארזS

New member
הבעייה היא

שהמענה שלך הוא כמעט תמיד זה שלא נעים לעין, וגם משתתפים אחרים העירו על כך לא אחת !!! אז בבקשה ממך... אני כתבתי בצורה יפה ונעימה ואילו את היא זאת המאיימת כאן. ואין כל קשר לעובדת היותי שוטר מתנדב או סתם אזרח פשוט. את פתחת שרשור עם הודעה מאוד לא ברורה. ואם אני כשוטר מתנדב לא הבנתי מה רצונך, מה יגידו אלה שאינם מתנדבים במשטרה או כאלה שגרים במקומות אחרים ולא יודעים בדיוק מה הבעייה עם החנייה הזאת ??? ועובדה היא שמשתתפים אחרים לא ירדו לסוף דעתך. תחשבי קצת לפני שאת מתלהמת. תודה.

הדיון אצלי בפייס

כאן - דיון יותר מעמיק מזה שכאן. אני תמהה כיצד כל ישרי הדרך מוכנים לכסות על כל עוולה ציבורית. רעננה לא במיטבה.

ארזS

New member
אני קחי לתשומת לבך

שיש עדיין כאלה ללא "פייס" [ברגע הראשון חשבתי שאראלה מתקשרת...
]

למעלה