נראה לכם ש.....

נראה לכם ש......./images/Emo35.gif

1. מלבישים את ריקי בבגדים מגעילים/ מוזרים בכוונה בכדי שיהיה לנו על מה לדבר? 2. עושים את ענבר פטתית מידי כדי שנדבר על זה? 3. את אפי חמוד ומצחיק כדי שנרצה אותו בסדרה כרקע נחמד? הממממממממ........ סתם חשבתי מה עלה בדעת התסרייטאית בנוגע לאילו ולעוד אחרים

../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

אני לא חושבת שזה נכון מה שאת אומרת.. למה שילבישו את ריקי בבגדים מגעילים כדי שנדבר עלייה, ודרך אגב היא לא מתלבשת בבגדים מגעילים..
ובכלל, למה שיכניסו דברים לסידרה רק כדי שנדבר עליהם
די טיפשי

הבגדים של ריקי לא מגעילים../images/Emo70.gif

הם בגדים ממש ממש יפים ומושכים לעין-בידיוק כמו האישיות של ריקי. אני די חושבת שזאת היתה הכוונה. ענבר בגלל האישיות-ובגלל כל מה שהיא עברה... אפי-גם האישיות והתכונות והכוונות שלו..

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifאולי יש בזה משהו...

וכן, שאנשים ידברו על הסדרה זה חשוב ליוצרים. דיבורים של אנשים זה יחסי ציבור. אנשים במקצוע הזה יעשו כל דבר כדי שהציבור ידבר על זה, ובכך יעשה את העבודה בשבילם...

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifאני חושבת שכל מה שהיוצרים

רוצים זה שהאנשים שצופים ישימו
לכל הפרטים (אפילו אם הם שוליים), ז"א כל הרעיון שלהם זה התייחסו לכל דבר ואפילו הכי קטן! בכל מקום זה ככה... אפילו בפרסומות, היוצר רוצה שהצופה ייתיחס לזה וישים
לזה, גם אם הערה היא לא טובה, כל מה שהיוצרים רוצים זה את תשומת ה
והיחס!

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifואם את רוצה אז הנה הקישור

http://chat.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=6.0.talkshow/chat&room=talkshow&ptnr

אמממ

1. לפעמים היא מתלבשת כמו ערביה.. לפעמים היא מתלבשת יותר מדי בשביל יום רגיל.. לפעמים היא מתלבשת בסדר - מתאים ליומיום ולפעמים ממש מזעזע.. חחח לפי דעתי הם עושים את זה לשם הגיוון
2. למה עושים את ענבר פטתית מדי
לא יודע.. אולי באמת בשביל שיהיה לנו על מה לדבר
3.כן
לפי דעתי שמו את אפי בשביל לשנות קצת את האווירה הקודרת והרצינית שיש לפעמים בסדרה..

../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo26.gif

1. ריקי מהממת והיא מתלבשת מדהים לפי דעתי!! יש לה גוף פצצה והבגדים שלה מקסימים!! וד"א מצאתי חנות שמוכרת עגילים כמו של ריקי (כאילו בדיוק אותו דוגמא).......... 2. אין לי מושג בקשר לענבר. אולי זה קשור איך שהוא לרגשות הנחיתות שגרמו לה לשנות את שמה לעמנואל? 3. יאללה בלי טענות על אפי הבנאדם מתוקקקק!!! וחוץ מזה זה ברור שהבגדים של ריקי צעקניים, ענבר פטתית מדי ואפי קצת מטורלל בגלל שבטלנובלות הכל מוקצן נורא!! אז אם ענבר למשל פטתית אז היא צריכה ללכת עם זה עד הסוף! אפי - WE LOVE YOU!!!!!

נכון שחרחר

העניין הוא שאין לריקי בדומה לליה או לשירן וכד' סגנון מסויים זאת תערובת של כל פעם משהו אחר וקשה לעקוב וזה אף מצחיק
דווקא כשהיא ישבה אצל כצנלסון בפרק של אתמול היא נראתה ממש מצויין! ויש לציין נורמלי

בקשר לענבר

בשבוע הספר אחת שאלה את זיו ושירן למה מפילים על ענבר את כל הדברים הרעים ושירן ענתה שלמרות שזה עצוב יש גם אנשים כאלה בעולם, ושהסדרה הייתה משעממת אם הכל היה שם טוב ויפה
חחחחחחח מזכיר לי שגם שאלו את זיו למה רותם לא הגיעה (כי היא גם הייתה אמורה להיות שם....) והוא ענה: לא יודע, כנראה בגלל המכשפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מותקקקקקקקקקקקקקק
אה וריקי, אני מתה על איך שהיא מתלבשת

m G m

New member
אני לא חושבת ש...

הם עושים את כל הדברים האלה רק כדי שנדבר על זה... כאילו מה , הם עושים סדרה כדי שידברו עליה??
פשוט הם מלבישים את ריקי לפי האופי שלה ועושים את כל הדברים והדמויות לפי איך שהם רוצים להיות שזה יתאים לעלילה ולאופי הדמות...

נועוש 18

New member
ניראה לי ש.........................

שריקי מלבשים אותה, כמו פרחה, את ענבר מלבשים יפה, אפי הוא חומד.

s t e l l a

New member
קראתי ברייטינג על הדמות של ריקי

וזה בכוונה הבגדים, העגילים....זה בשביל הדמות שלה. דמות משוגעת כזו, עם בגדים מוזרים. יעני היא עושה מה שבראש שלה ולא אכפת לה מה יגידו...

למעלה