נראה לכם ששרון

shulywolters

New member
נראה לכם ששרון

הקשיב או ראה את הראיון עם שר ההגנה האמריקאי שאמר שמדינה חייבת להגן על אזרחיה כאשר הם מתפוצצים? נראה לכם שהוא ראה או שמע

ראובן10

New member
בגבור עליו האלצהימר

ובהציפו עצמו בהרמון מעודדות:איציק ,לבני וחברותיהן אינו רואה דבר ובעיקר אינו שומע

תגיד....... ראובן10 ?

למה אתה שונא את המדינה? אפילו הערבים לא מדברים כמוך על שרון, תתבייש לך!

שרוף

New member
תגיד............... כבוש

למה לפני הבחירות אמרת ששרון הוא סכנה לישראל ואם שרון זוכה תהייה פה מלחמה כוללת ביזית אותו תחת כל עץ רענן קראת לו רוצח סברה ושתילה, איימת שאם הוא יבחר יהייה פה סדום ועמורה. והיום הוא הגורו שלך. אתה מגן עליו כאילו ואכלתם מאותו המסטינג. מה קרה?

שרון מסוכן לישראל.....שרוף!

נדמה לי שבזמן האחרון משהו לא מאוזן אצלך - מתי שמעת אותי תומך בשרון? גם היום הוא מוביל את ישראל למלחמה אין סופית, למלחמה אזורית אין לו כוח ללכת, כי העם לא יהיה איתו!

ועוד דבר .....שרוף!

בניגוד לך ששופך ארס על ימין ושמאל - אני מחפש פתרון למצב הביש שבו אנו נמצאים: בלי להתווכח מי אשם, במצב הקיים, הרי על העובדה שאנחנו נמצאים במצב מסובך וקשה, רוב הציבור מסכים. המחלוקת העיקרית סובבת על הדרכים לפתרון. מיעוט שולי ובזוי דורש מלחמה, כדרך לפתרון, ורוב העם (למעלה מתשעים אחוז מכוחות הלוחמים) עמדו בפיתוי ודחו אותו בשאט נפש. אין ספק כי גם מנהיגם של המתנחלים, אריאל שרון, הבין כי ללא הסכמה רחבה למלחמה הוא יקלע למצב הרבה יותר גרוע מאשר זה שהיה לו בלבנון, ניסיונות ההפחדה שלו לא גרמו לסחף לכיוון עמדת התומכים במלחמה. ודווקא היום נראה כי קולות תופי המלחמה הושתקו. היום מתחיל הציבור למאוס גם בדרך, ההזויה לא פחות מאחותה המלחמתית, האומרת שיש קודם למגר את האש ורק אחר כך להתחיל במשא ומתן להסדר. מתברר כי יש ירידה עצומה באימון הציבור, כי דרכו של שרון תוביל לשלום וביטחון, כפי שהבטיח לפני הבחירות.

שרוף

New member
קודם כל צריך לתפוס את האשמים

המצב שבו אנו נמצאים היום ולהעמיד אותם לדין על פשעי מלחמה כלפי אזרחי ישראל. עלינו להחיל משטר חרום צבאי מידי למדר את יישובי ערביי ישראל להתחיל במעצרים מינהליים תוך גירוש או העמדת בוגדים מהמגזר הערבי והיהודי לדין באשמת בגידה במדינת ישראל. בניגוד לתעמולה שלך לשרון אין רוב היום בציבור התשקורת משקרת במצח נחושה לגבי תמיכת העם בשרון. הציבור לא מאמין בשלום היום ולא האמין בשלום לפני הבחירות. הציבור רצה ביטחון והיה משוכנע ששרון הוא האיש הנכון. גם היום רוצה הציבור בטחון אבל יודע ששרון הוא לא הכתובת.

jochay

New member
לשרוף

הרי אתה מומחה ליעץ לזקנים מה לעשות בבית אבות הין החלפת חיתולים יעץ לו גם כמו שיעצת לי הוא מבוגר ממני.רק זכור!! לו לא היו ראשונים - לא היו גם שניים קצת קצת כבוד אם אתה כבר ממליץ לילדות בנות 14 להשתתף בפורום אז לפחות שמש דוגמה בהתנהגות יוחאי

שרוף

New member
אני לא ממליץ לאף אחד להשתמש או

לא להשתמש בפורום הזה או בפורומים אחרים. צורת הכתיבה שלי באה להביע את הבוז והחמלה שאני רוחש לאנשים כמוכם. מדוע חמלה? כי אתם אנשים חולים מעורערים בנפשכם סובלים מתסמונת החטוף אבל הרעל שאתם מטפטפים הוא מסוכן ומדבק.

שרוף

New member
אל תדאג שרון לא יכניס את ישראל

לשום מלחמה אזורית. הוא לא מסוגל הוא סמרטוט פוליטי סנילי שגמר את הסוס. הוא שרון תומך בדרך השמאל להרוס לאט אבל בטוח. מלחמה איזורית היום היא מה שישראל צריכה.

למה התכוון שר ההגנה האמריקאי

הוא לבטח לא התכוון ל"פוצץ להם את הצורה" - הוא התכוון לשבת לשולחן הדיונים ולאמץ את מסמך טננט. ההגנה על האזרחים תושג באמצעות הפסקת הכיבוש, חזרה לגבולות מוכרים ובטוחים ופנוי כל אלו שלא ניתן להגן עליהם באופן סביר ויעיל.

הנה מתחילות ה"פרשנויות".....

מתי תפסיקו לחפש מה "התכוון" האומר בדבריו במקום להתייחס לגופם של הדברים הנאמרים?? בגלל זה אנחנו נראים כפי שאנחנו. מכיוון ש*אתם* מחפשים כל הזמן "פרשנויות" לדברים שאומר ערפאת, במקום להתייחס ברצינות לכל מילה שיוצאת מהפה המסריח שלו. ראש קלבאסה יש לכם כולכם!!

שרוף

New member
למה לפרשן? למה השמאל תמיד

מפרשן את הצד שלו? למה אי אפשר להקשיב לדברים כפי שהם? למה תמיד השמאלנים צריכים להיות חכמולוגים? הוא שר ההגנה נשאל שאלה עיי העיתונאים בדבר חוקיות השימוש בנשק אמריקאי שאלה מטומטמת לפי דעתי אבל היא נשאלה והתשובה הייתה ברורה ישראל יש לה זכות להשתמש בנשק האמריקאי נגד טירוריסטים ונגד כל מעשה תוקפנות כזה או אחר. שר ההגנה בהחלט התכוון לפוצץ להם את הצורה כי לכולם ידוע שתפקידו של האפאצי הוא לא לנהל משא ומתן. דרך אגב הטילים שעוזרים לשלוח את הזבל הטירוריסטי לשמיים הם תוצרת כחול לבן.

חצי אמת גרועה משקר גס

שכחתם את דו"ח טננט ואת דו"ח מיטשל - זוהי מהות העמדה האמריקאית להרגעת המצב ולהפסקת הדימום.

שרוף

New member
תשאל את האמריקאים מה דעתם

היום לאחר מתקפת הטירור על דו´ח טננט ומיצ´ל.

shulywolters

New member
רוזנצביג למה אתה מנסה

להגיד את מה שלא אמרו שר ההגנה התכוון בדיוק למה שהוא אמר תפסיקו כל הזמן לחפש מתחת לכל מילה איזו מילה מסתתרת נמאסתם נמאסתם ולאדיוטים כמוך אני מוכנה לחזור על דבריו שר ההגנה אמר בפרוש שכל מדינה חייבת להגן על אזרחיה שמתפוצצים כל יום ע"י מתאבדים הפירוש פשוט להכנס באמא שלהם.

מדוע הפירוש שלך קביל יותר

הוא מוביל להכנס ב"אמא שלהם" והם יכנסו ב"אם אמא שלך" וחוזר חלילה. לכמה דם אתה עוד זקוק, ערפד קטן שלי, עד שתגיד די ותשב לדבר ???

shulywolters

New member
רוזנצביג קודם כל אני

אני ערפדית שנית באמא שלי הם כבר נכנסו. ועם מי בדיוק אתה רוצה לשבת ולדבר ועל מה? ונניח שנשב ונדבר ומשהו קטן לא ייראה להם אז שוב אינטאפדה ושוב דם (אני מתה על דם)צריך להכניע אותם צבאית אחת ולתמיד ורק אז שיזחלו לשולחן הדיונים ויקבלו את מה שמציעים להם בזחילה הבנת את זה רוזנצביג ב ז ח י ל ה.

למעלה