נראה לכם שזה הכון? מפחיד
A afterglow1 New member 13/12/05 #5 עד כמה שידוע לי... שירשרתי לתוך השירשור הנכון... לא איבדתי את ראייתי לחלוטין...thank god
A afterglow1 New member 13/12/05 #6 ואני מקווה שזו הייתה בדיחה של דיאן קיטון... אוח מה יש לו איתה? חסרות נשים צעירות??
ש שם משתמש תפוס© New member 13/12/05 #12 מה הקשר לאן שירשרת? זה קשור לאיך שרשרת, ולא עשית את זה נכון תקראי שוב זה כבר דיי מעצבן לראות שרשור ארוך ולנחש מי מגיב למי
מה הקשר לאן שירשרת? זה קשור לאיך שרשרת, ולא עשית את זה נכון תקראי שוב זה כבר דיי מעצבן לראות שרשור ארוך ולנחש מי מגיב למי
A afterglow1 New member 13/12/05 #15 זה לא ברור שהגבתי להודעה הראשונה? טוב... אם מישהו קורא את השירשור ולא מבין את זה, סליחה...
ש שם משתמש תפוס© New member 13/12/05 #16 לא. כי את לא שרשרת להודעה הראשונה אם היית עושה את זה זה היה מובן
ש שם משתמש תפוס© New member 14/12/05 #20 יואוווו אני תיקנתי את עצמי מן הסתם שאגיב אלי :-\ לא צריך להיות גאון כדי להבין איך ולאן לשרשר!!
ח חולה על אלחנדרה New member 14/12/05 #22 למה את כ"כ תוקפת../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo95.gif ביג דיל אז לא שירשרה למקום הנכון[אורלי ]אז להרוג אותה סה"כ אפשר גם לחשוב למי התשובה טיפה להרגיע עם ההודעות באמת,זה כבר ממש לא נעים *הכוונה לא להעליב אותך אבל זה מה שהיה על לבי*
למה את כ"כ תוקפת../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo95.gif ביג דיל אז לא שירשרה למקום הנכון[אורלי ]אז להרוג אותה סה"כ אפשר גם לחשוב למי התשובה טיפה להרגיע עם ההודעות באמת,זה כבר ממש לא נעים *הכוונה לא להעליב אותך אבל זה מה שהיה על לבי*
ש שם משתמש תפוס© New member 14/12/05 #24 מה הקשר?! כי אתן פשוט לא מבינות וגם לא רוצות להבין וזה לא פעם אחת ולא פעמיים זה כבר הרבה זמן שהיא לא משרשרת נכון וכבר הסברתי שבשרשורים גדולים אי אפשר להבין מי כותב למי! מה כל כך קשה לשרשר כמו שצריך? מזל שאני לא אומרת את מה שיש על ליבי...
מה הקשר?! כי אתן פשוט לא מבינות וגם לא רוצות להבין וזה לא פעם אחת ולא פעמיים זה כבר הרבה זמן שהיא לא משרשרת נכון וכבר הסברתי שבשרשורים גדולים אי אפשר להבין מי כותב למי! מה כל כך קשה לשרשר כמו שצריך? מזל שאני לא אומרת את מה שיש על ליבי...
ח חולה על אלחנדרה New member 14/12/05 #26 הכל מובן עובדה אני מבינה הכל../images/Emo95.gif טוב עזבי,הבנו,דנו,מספיק. תגידי,את במקרה "PRIME TIME"
ח חולה על אלחנדרה New member 14/12/05 #30 מה ה-ק-ש-ר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif סתם שאלה את יודעת [רררררררררררררררר ] עזבי יאללה בואי נעשה שלום,וסיימנו מלחמה פה בפורום לא תועיל
מה ה-ק-ש-ר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif סתם שאלה את יודעת [רררררררררררררררר ] עזבי יאללה בואי נעשה שלום,וסיימנו מלחמה פה בפורום לא תועיל
ח חולה על אלחנדרה New member 14/12/05 #32 טוב את יודעת מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif נמאס לי מההודעות שלך יש לך בעיה איתי תפתרי אותה במסרים אני לא הולכת לערב כאן פורום שלם תודה.
טוב את יודעת מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif נמאס לי מההודעות שלך יש לך בעיה איתי תפתרי אותה במסרים אני לא הולכת לערב כאן פורום שלם תודה.
W willo1 New member 15/12/05 #37 היי חמודה אני באמת לא מבינה על מה ולמה המהומה. בגלל הודעה לא משורשרת אחת שאפילו אני לא הערתי עליה? *לא מבינה* את מוזמנת להסביר לי אם תרצי אבל בינתיים , אם אפשר.. לא לריב ככה אוקי? זה באמת לא שווה את זה
היי חמודה אני באמת לא מבינה על מה ולמה המהומה. בגלל הודעה לא משורשרת אחת שאפילו אני לא הערתי עליה? *לא מבינה* את מוזמנת להסביר לי אם תרצי אבל בינתיים , אם אפשר.. לא לריב ככה אוקי? זה באמת לא שווה את זה