נראה לכם הגיוני?

goodspeed89

New member
נראה לכם הגיוני?

מתוך 125 מכירות השבוע, 26 מתוכם לישראלים.
10 מתוך המכירות נפתחו ל"החזר" - כל ה-10 הם מישראל!
כל השאלות והטענות פשוט מופיעות בליסט באותיות גדולות שחור על גבי לבן - לא קוראים ואחרי זה אומרים שהמוצר לא תואם?!

מאסתי.

טלי5555

New member

trilliane

Well-known member
מנהל
נראה שזה מוצר מבוקש כאן, 20% מכירות זה לא מעט

גם אם תחליט לחסום באופן גורף את ישראל, עדיין כדאי לנסות לבנות דפי מכירה באופן שיקשה לפתח מהם ציפיות שגויות. אני מעריכה שהרבה ישראלים לא קוראים את כל מה שכתוב באנגלית (במיוחד אם מדובר במלל רב...) אבל זה משהו שמאפיין לא רק קונים מישראל... נסה להשתמש יותר בתמונות (תמונה אחת שווה אלף מילים) וגם בכותרת.

dobo

New member
יש קונים עם ציפיות שגויות, ולא יעזור כלום

רק לא מזמן סיפרתי על קונה שרכש כמה יחידות מפריט מסויים
והתלונן שלא קיבל את מה שרצה.
בתמונות שלו הוא מציג את הפריט שקיבל, הזהה לזה שבליסט, ופריט שונה מהסגנון שלדבריו רצה לקבל אותו.
לאחר שלא עזרו נסיונות ההסברה והפשרה שלי- נתן פידבק שלילי.

בליסט היו תמונות של הפריט הנמכר, מבפנים ומבחוץ, עם אריזה ובלי.
עוד לפני התוכן הכתוב, היה צריך רק להסתכל ולראות בדיוק על מה מדובר.

את הפידבק הסרתי, ותודה לאיביי.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה נכון, אבל הוא מתאר כמויות גדולות במיוחד

אז אולי זה מכיוון שכולם ישראלים, אבל אולי זה גם מכיוון שיש משהו במוצר/ים או בהצגתו שמעורר אי-הבנה (אלא אם קוראים את כל המלל, והרבה קונים לא קוראים כידוע, או רק מרפרפים). אגב, לא יודעת אם אתם מודעים לכך, אבל בחודשיים האחרונים איביי שינו את המנשק כך המלל הנלווה לא הופיע אוטומטית פרוש בדף אלא רק אחרי שלוחצים על כפתור More details (או משהו כזה). הסתכלתי עכשיו ואני רואה שסוף סוף ביטלו את הטמטומת הזאת, לא יודעת בדיוק מתי (החזירו את המצב לקדמותו).

goodspeed89

New member
ת

המוצר שימושי זה נכון אבל תאמינו לי שהליסטים מסודרים, מפורטים ואפילו כוללים סרטוני הסברה מיוטיוב. יותר מזה באמת שאין לי רעיון. לפי כל הכללים.
אנחנו כנראה פשוט באמת לא קוראים.. זה מוצר טכנולוגי ולכן חשוב לקרוא - וגם רשום את זה בליסט.. ��

trilliane

Well-known member
מנהל
אל תהיה צודק, היה חכם. אנשים לא אוהבים לקרוא

ולא יעזור לנסות לחנך אותם ש"צריך". יש רצוי ויש מצוי... הנקודה היא לא אם הם עומדים בכללים, אלא אם הם עומדים בפני קונים חסרי סבלנות... פירוט יתר יכול רק להפריע לאדם שאין לו כוח לקרוא והוא יתייאש, יוותר ויהמר. הדפים לא צריכים להיות (רק) מסודרים, הם צריכים להיות מותאמים לקונה ההדיוט, שלא לומר האדיוט... בחר את הנקודות הקריטיות ביותר וכתוב אותן בצורה ברורה בגדול למעלה. כמו כן כל דבר שאפשר להראות בקלות בתמונה, עדיף (כאמור, "תמונה אחת שווה אלף מילים"). וכדאי שהתמונות יהיו גם בדף עצמו ולא רק למעלה, כי יש אנשים שלא מדפדפים בין כל התמונות. בקיצור, להאכיל בכפית כמה שרק אפשר.

למעלה