נראה לכם הגיוני?!?!

אני חייב להסכים עם סטיב בקטע שיש

אנשים רבים (מאוד!!!) בפורומים האלו שלא באים לתרום וקוטלים אנשים שבאו לתת יותר ממה שהם מוכנים בכלל לדמיין את עצמם עושים. אני לא מתייחס פה לעמותה או למישהו ספציפי. קח אותי, כדוגמא, שהלכתי לסדר לGZER את הקרבורטור באמצא יום שבת (וזה אחד המקרים) והבאתי לו בחינם חלקים בשווי של 600 ש"ח ולאף אחד לא היה אכפת, לך תראה איך חלק מדברים אלי בפורום השכן. העניין הוא שצריך לדעת שזה לא משנה ושתמיד יהיו אלו שידברו. רק מה, אם אתה אדם טוב אתה תמיד תעשה את שלך לא משנה מה יגידו לך כי אתה לא עושה את זה בשביל כבוד או הערכה. שוב תודה מיוחדת פה לסטיב שבאמת בא ועזר לי עם האופנוע של GZER במקרה אחר, שהוא סיפר עליו. וכן, יש לבן אדם הזה ידים טובות וידע.

STIVENZ 426

New member
אני אכן לייטן רוב הזמן כריש..

אבל זה מתחיל בקטנה, ומביא לך את הג´ננה.. אני לא חושב שהייתי בא וזורק סתם עובדות, גם אם "בצחוק" (שאגב, לא היה בהודעה שלו..) מבלי שיהיה לבן ביסוס.. אבל עזוב..
מתי נוסעים לנחשונים? סטיב

mad dog 3

New member
אוי ואבוי לנו...../images/Emo107.gif

אני לא נכנס לזה... אבל לפני שיוצאים בהצהרות... תעשה בדק ביית קטן!!! אני לא בא להגיד אני עשיתי ככה ואני עשיתי ככה... יש אנשים שיודעים מי אני ...ויודעים מה אני עושה.... אני לא מכיר אותך...וככל הנראה...אתה לא מכיר אותי!!! אולי ניפגש יום אחד...נדבר...אתה תחליט אח"כ למי מגיעה ההתנצלות

סטיבנס עכשיו ראיתי את ההודעות ו

דע לך כי במקרה טעית ביג טיים הכלבלב הוא דווקא אחד הבודדים שכן תורם מהזמן שאין לו

theshark

New member
נו, ימות המשיח הגיעו ה-../images/Emo85.gif

והכריש מסכימים.

STIVENZ 426

New member
אכן.. כמו שאמרתי..

אתה לא מכיר אותי ואני, לא אותך.. וציינתי את זה קודם.. ודיברתי בהכללה כדי לא לפגוע.. צר לי אם דברי נשמעו כתקיפה אישית, הם לא. וגם לא התכוונו להשמע כך.. וציינתי שיכול מאד להיות שאתה אחד מ"מרימי הכפפות" ולא מהאלה שיושבים על הגדר.. טעיתי? סליחה, מתנצל. באמת. אבל אתה מסיט את ההודעה שלי מדברה המקורי.. תעשה גם אתה בדק בית קטן.. אולי מגיעה לי גם התנצלות קטנה.. אולי.. יום אחד.. כשנפגש.. ושוב, אם כל כך טעיתי, באמת ובתמים, מצטער. ברכות. סטיב

CRSSSS

New member
אפשר לשאול באיזה מוסך

אפשר לשאול איזה מוסך ביקש ממך 3200??????????? אתה לא הולך למוסכים הנכונים אחי!!!!

אני לא רוצה ללכלך על מוסך שנראה

שהביא מחיר סביר. אגב, אחרי בירור עם חבר שיש לוקשרים בחול עם סוכנויות הונדה, מסתבר שהחלקים עולים 500$ להזמנה!!! כנראה שיש משהו בזה... וכן, כמו שאמר MEXMEX, דינו של עליון לא כמו של תחתון, פשוט לא תיארתי לעצמי כמה יקרים החלקים של ה"תחתון" (קרנק, מיסבים וכו´). לסטיב, קבל 2 מסרים אישיים.

למעלה