נראה לכם הגיוני?!?!

נראה לכם הגיוני?!?!

חבר שלי הלך למוסך והציעו לו אוברול תחתון ועליון לCRM ב-3200 ש"ח!!!

MexMex

New member
יופי של מחיר, ואני לא צוחק...

מדובר על מיסבים, שמנים, אטמים, מחזירי שמן... וה-מ-ו-ן שעות עבודת מומחה (לא סתם שוליית עוזר "לך תביא"...) כך בחשבון שצריך גם שלל כלים מיוחדים להפרדת הבלוק... אדיוס

enigo

New member
מחיר ל 4 פעימות

אמור להיות יותר גבוה, בגלל נושא הראש והשסתומים. הצעות המחיר לאוברול עליון לבלגרדה נעו סביב 3000 ש"ח, תלוי במה בדיוק יאלצו להחליף. החלקים עצמם היו ~1500 ש"ח. אם צריך להוציא את המנוע ולפתוח גם חלק תחתון... איך היו אומרים בטירונות? "צפה פגיעה..."

mad dog 3

New member
בטח שהגיוני....../images/Emo107.gif

למרות שמדובר ב-50 סמ"ק... אוברול חלק עליון\תחתון קומפלט... המחיר הוא לא יקר!!! ידידי, מדובר בהרבה חלקים\חלפים... ואיפה העבודה...??? הגיוני...הגיוני ביותר!!!

STIVENZ 426

New member
לא יודע מה איתכם.. אבל אוברול עליון

עלה לי (כולל החלפת סט סתמים ואטמים בכל בלוק המנוע) וכולל בוכנה, מיסבי בוכנה- טלטל- ורינגים שמינגים למיניהם.. 500 ש"ח. לא כולל עבודה, וסנדוויצ´ים.. אגב, מה כולל אוברול "תחתון" ב 2 פעימות? סטיב תמהה..

שמע חביבי מדובר על הונדה

זוכר? ההוא עם הכנפיים עבור סמל משלמים משולש אה.. וגם על עבודה לא חשוב עם זה 50 עלוב ב1000 ש"ח או ק.ט.מ 380 מודל 2003 של הכריש

STIVENZ 426

New member
בוא ואגלה לך סוד?!

גם לקטנוע הונדה שהיה לי חילאתי את המנוע.. וגם שם עלה לי משהו בסביבות ה 200-300 ש"ח מנוע עליון.. (קירור אויר, פחות אטמים וסתמים והשד יודע מה..) סטיב השלומות לדובון? הנקיה המאורה?

STIVENZ 426

New member
בואנה, כשאני חושב על זה...

נשאר לך אוכל לשנים הא? בגלל רוקנת את המקרר לפני שבאנו.. שועל.. דובון זדוני..
סטיב.

MexMex

New member
לא יודע מה אתך, אבל אין דינו של

שיפוץ "עליון" לשיפוץ "תחתון" שיפוץ עליון כולל: בוכנה (קומפלט) + אטם ראש + אטם בסיס + נוזל קירור (אם שמים חדש) וכשעה עד שעתיים עבודה (המנוע נשאר בששלדה...) שיפוץ תחתון כולל: הוצאת המנוע מהשלדה, פירוק של כל בלוק המנוע (דורש כלים מיוחדים), סט מיסבים לקרנק, סט אטמים לבלוק, סט מחזירי שמן, שמן מנוע... סה"כ (למכונאי זריז) יום עבודה שלם (!). קח בחשבון, שצריך לפחות את כל האטמים המוזכרים בשיפוץ "עליון" ובד"כ אם הכל כבר פתוח, אז גם הבוכנה מוחלפת... יש הצדקה למחיר הזה, מה לעשות... אדיוס

STIVENZ 426

New member
גם אני לא יודע מה איתי.. אבל..

לפי התיאורים שלך, עשיתי גם מנוע תחתון לTS..(עשיתי עלק.. אבא עשה, ואני עזרתי ולמדתי..
) מנוע עליון קומפלט (כולל נוזל קירור, ניקוי רדיאטור ופקק חדש לרדיאטור (נחשב?
) ) ומנוע תחתון "חלקי".. כלומר: הוצאת המנוע מהשלדה, שימתו על שולחן עבודה, פירוק הבלוק (כלים אורגינל מ"סולל בונה" ) מיסבי קרנק לא הוחלפו, כי לא היה צורך. סט אטמים לבלוק, וסט מחזירי שמן הוחלפו, כמובן שגם השמן מנוע.. ולקח קצת יותר מיום עבודה.. (שישבת-ראשון בערך.. אחרי שכל החלקים הגיעו..) אז זה נחשב "תחתון" או "עליון?" סטיב

MexMex

New member
נחשב...

רק אני בספק עם מנועים מודרניים ועדינים, יסבלו כלי עבודה של סולל בונה... הנה, אמרת בעצמך כמה עבודה הלכה שם... זה למה בגלל... אדיוס

STIVENZ 426

New member
אז ככה..

TS הוא לא מודרני.. הוא מותאם לכלים של "סולל בונה"..
הכלים של הסולל בונה הם לא כאלה גרועים.. ואכן, הלכו הרבה שעות עבודה.. אבל בהנחה שכלל החלקים עולים 1000-1500 ש"ח (אחרי הכל- הונדה וכו´..) הייתכן שעבודה תעלה אותו מחיר אם לא יותר? |מופתום| סטיב

mad dog 3

New member
סטיבנס ידידי המלומד...../images/Emo107.gif

מקס ואנוכי מנסים להסביר לך הגיונית עלות מוסך (על כל המשתמע מכך) על מה בכלל הוויכוח...??? נראה שאתה בקיא ולמוד נסיון...!!! הרם את הכפפה ידידי וסייע לחבר במצוקה!!! לפי דבריך...תוכל לחסוך לבחור סכום כסף נאה ב ה צ ל ח ה

STIVENZ 426

New member
ידידי...

הגיונית- אתה ראית פה ויכוח? אני לא. ובכן ידידי, בגלל שאתה זורק סתם דברים, הרשה לי לשאול אותך שאלה או 2.. "נראה שאתה בקיא ולמוד נסיון"- תגיד.. איזה כיף זה לזרוק סתם דברים מעל דפי הפורום? נכון? יש לך ביסוס כלשהו לטענה שלך? אתה ראית איפשהו באחת מההודעות שלי משהו המרמז על כך שאני בקיא ולמוד נסיון? לא. תבדוק שוב. הידע המירבי שלי הוא רובו ככולו באופנועי 50 סמ"ק, והוא נובע מכך שהרבה פעמים כבר פירקתי, הרסתי, הרכבתי, כלים כאלה או אחרים (לא תמיד בסדר הזה..) והוא נובע גם משעות של עבודה והתבוננות באבא מכונאי.. אז שוב, בדוק לפני שאתה מתלהם כך.. "הרם את הכפפה"? תרשה לי לספר לך דבר או שניים אודות 426..: מי לדעתך סימן לכם את המסלול בלטרון לאורך 10+ קילומטרים, בזמן שאתה וחבריך ידעתם לשבת בבית בכיף במזגן ולאחר מכן לבוא ולקטר על כ-ל דבר נתון.. (אתם= אין לי מושג מי אתה, ולכן אני פונה ומכליל, וסליחה עם מי שנפגע מהכללה זו.) ומי גרר אחריו חברים שאין להם קשר קלוש לעמותה בכלל, רק כדי להגיע לאותה שבת, ולראות שהכל מתקתק ודופק כמו שצריך.. ללא כל תמורה, הכרה, או בקשת הכרה. תגיד מה שלא תגיד, אירוע כמו בלטרון לא נראה זה זמן רב בעמותה.. הן מבחינת אירגון, והן מבחינת ססגוניות וכו´. הרמת כפפה אמרת? יעיד פה אותו אלון גולן, שכאשר הוא העלה הודעה בפורום בעניין GS סורר, אשר אינו מתעורר ליים, סטיב לקח ארגז כלים, לקח אוטו, שילם דלק, בא בשיא החום לבאר שבע מאשקלון, וסידר את אותו GS ללא כל תמורה? הידעת? לא. רוצה עוד כפפה? אם יבוא אותו חבר, וישים את האופנוע אצלי, לשם אוברול מנוע עליון, אעשה את העבודה בשמחה תמורת 100 ש"ח. מספיק הרמתי? משום מה יש לי הרגשה כאלו (ושוב, הכללה גסה, ועמכם הסליחה) "אתם" , שייכים לכמה וכמה חברי עמותה אשר יושבים על הגדר או על העץ, הגבוה-גבוה שלכם, וזורקים כפפות, תוך ציפיה שיעברו "פראיירים" וינסו להרים.. וברגע שאותם "פראיירים" יתכופפו להרים את אותה כפפה, אתם לא תחדלו מלזיין אותם בתחת. על כל המובן מכך! עד כאן בוטות. סליחה עם מי שנפגע. לכן ידידי, לפני שאתה זורק כאן כל מני "אמרות שפר" ועקיצות למיניהן, בדוק את השטח.. ואל תזרוק סתם שטויות לחלל הפורום.. ושוב, לא מכיר אותך (וירטואלית לפחות) ולא יודע מי אתה ומה אתה, אבל מה שאמרת כאן, לא מראה על חוכמה יתרה.. וסליחה שאני שופט, וכו´ וכו´. עם כל הכבוד אליך, אני אבחר מתי נוח ונעים לי "להרים כפפות" בעניין זה או אחר. אולי אפילו מגיעה פה התנצלות, אבל עזוב, לא מעוניין בה. תודה. אז בבקשה ממך, פעם הבאה, תחשוב פעם או פעמיים לפני שאתה זורק כל מיני "אמרות שפר" כאן.. תודה מראש. סטיב שנזכר במה שאמרה לו הגננת רגע לפני שהיא מתה: שבע תחשוב, ואחת תדבר..

למעלה