נראה לי

• פותח הנושא sarah
  • פורסם בתאריך

sarah

New member
נראה לי

שהתאהבתי בעצמי, ואם הייתי כוסית הייתי גם אונסת את עצמי אני רצינית בנוסף רציתי להגיד
שאלן דאגנרס הלסבית הנחמדה הנודעת וזאתי מאלי מקביל הבלונדינית ששחיקה את...לא יודעת, מישהי מוזרה כזאת גבוהה ונראה לי מגניבה אז שתיהן, עשו כאילו חתונה כי אסור להן להתחתן בארה"ב אבל בכל זאת
כאילו, שתי סלבריטאיות וזה... זה נורא נחמד
לא?
אמ, נו, be free to... יש סיסמא כזאת של משהו? זה מגרד לי בקצה הראש... be pround to be...? ammm? אוקי לא משתנה :| עכשיו אני שונאת את עצמי כי אני מאוהבת בעצמי, שזה בעצם להיות קירחת מכאן ומכאן שבת שלום!
אולי שכל אחד יכתוב דברים כאלה מוזרים כמו שכתבתי עכשיו אבל אל תהפכו את זה רק לשרשור תגובות על עצמך כי אני גם רוצה כמובן שיגיבו לי כמו כל אחד שפותח הודעה ורוצה שיגיבו לו ולא בלדבר על המגיב להודעה. וואו, אני אפילו לא מתביישת להיות אגוצנטרית היום, הכנות נשפכת ממני, זה טוב.

painapple

New member
אממ,

אן הייש? אבל חשבתי שהן נפרדו. בדיוק ראיתי היום כתבה בוואלה על אלן דג'נרס. אממ, משהו מוזר? חזרתי הביתה רק כדי לגלות שיש מלא אמוטיקונים ב
שלא שמעתי עליהם ולא ראיתי מעולם, ושחילקו את כל ה.. נו, עניין של האמוטיקונים לפי הגדרות, וזה נורא מוזר. וכואב לי הראש. ואני עייפה. ומחלקת יולדות זה דבר משמח, אבל לראות אנשים היסטריים מקבלים עירוי זה לא. והנה הזדמנות להשתמש בכל האמוטיקונים החדשים, כי לא תהייה לי אחרת, כנראה, לא בכולם בכל אופן.
[אני יודעת שהבית לא חדש כנראה, אבל אפפעם לא יצא לי להשתמש בו]

sarah

New member
../images/Emo13.gif

לא יודעת זה מה שהיה כתוב בעיתון הסופשבוע והיה תמונה שלהן וזה
האומטיקונים החדשים גורמים לי לתחושה של חוסר ביטחון בעולם משתנה תמידית, אני רצינית, הם גורמים לי לחרדה, אבל כנראה שזה בגלל שאני במחזור מה את עושה?

painapple

New member
../images/Emo79.gif

אני שותה ותוך כדי מסניפה תה וניל, ומכינה כוכב חביב מאוד מאוריגמי.

שניש

New member
פטרישיה דה-רוסי../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אן הייש חזרה להיות סטרייטית,או משהו כזה

sarah

New member
בנוסף שי צנוע לכבוד סוף השבוע

חיפשתי תמונה אחרת אבל לא מצאתי

AGENT SHESH

New member
יש לה שם כזה איטלקי..../images/Emo73.gif

(זאת שהתחתנה עם אלן דנג'רס) נראה לי פורשיה דל רוסי או משהו בסיגנון... ואם התאהבת בעצמך - ברכותי, וולקאם טו דא קלאב אוף נרקיסיזם...

sarah

New member
כן כן נכון זאת היא ../images/Emo13.gif

אוווו אתה נשיא המועדון? יש לך עיתון וזה?

AGENT SHESH

New member
כן, בערך...../images/Emo73.gif

אני יו"ר הדירקטוריון (נו, אנחנו כבר מועדון גדול, עכשיו צריך דירקטוריון, פיטרנו את הנשיא...) ויש עיתון שבועי. להרשמה כתבו לאימייל: [email protected]

היי שרע. ../images/Emo40.gif

מה נישמעץ. מקווה שהיתה לך שבת נפלאה
מגניב שאת מאוהבת בעצמך!! אני כל כך לא!
משהו מוזר.... טוב אז לי יש תסביך נחיתות ניראה לי, ובגלל זה אני חושב שאם לא מגיבים להודעות שלי זה משהו רע, אוקיי זה באמת רע, ואז אני מפסיק להגיב להודעות לכמה זמן, ואני מרגיש רע כי לא אומרים לי מה לא בסדר בי, ומצד שני כשכן אומרים לי זה נורא קשה לשנות. וזה מוזר, כי תמיד חשבתי שאני יכול לשנות כל דבר {חוץ מלהפסיק את היכולת הזו} אבל אז אתה מגלה שזה קשה. קשההההה קשההההההההה העולם קשהההההההההה אמוטיקן שתלטן!

Me 4eVer

New member
.../images/Emo34.gif

המ, אין לי כל כך מה להגיב זה סתם כדי שלא תפתח תסביכים על ההודעה הזו. :X

הממ, אףאחד לא חושב כמוני?

אז אני מצטער. אני מכיר את זה כשילד אחד לא חושב כמו כולם. אולי זה לא היה רעיון טוב לשתף

Gizmo16

New member
צביאל... כולם חושבים כמוך..../images/Emo28.gif

לוידעת, אתמול לא היה לי כוח להגיב והיום אני מגיבה- תקשיב, אני אישית הייתי בפורום שלושה חודשים בערך ואז פרשתי למלא זמן כי הרגשתי רע ושלא מגיבים לי. ואני יודעת על מלא אנשים שהרגישו ככה. אבל חזרתי והחלטתי שאני לא אהיה כאן בשביל עצמי אלא כדי לקרוא מה שאנשים אחרים אומרים כי זה מעניין, ואם אני אקבל מדי פעם גם תגובה או שתיים- זה גם יהיה נחמד. וזה מי שכאן עכשיו, האנשים שנשארו כי נחמד להם בפורום ולא כדי לקבל כמה שיותר תגובות ולהיות כמה שיותר אהובים. ואלה האנשים שבאמת נשארים כאן והופכים להיות אהובים... קח את זה כטיפ

תודה!

לא היסתכלתי על זה מהכיוון הזה עד... עכשיו.
אבל... זה פשוט, כי זה לא נעים שאתה אומר משהו "חדש" שרק אתה חשבת (או שאתה חושב שרק אתה חשבת)... בכל מקרה, אתה לא בטוח אם להגיד או לא להגיד. אז מעכשיו אני אגיד שלא בשביל לקבל תגובה - פשוט כדי שהקול שלי יישמע. איי לייק יו!
אולמוסט לאב יו, בט לייק יו...

Gizmo16

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

איי לייק יו טו צביאל א', יו קנואו דאט... אגב, מנסיוני גיליתי שלפעמים (הרבה פעמים) אנשים קוראים הודעות שלנו ולא מגיבים ואז אנחנו סתם מרגישים מקופחים
אז בכל פעם שאתה רואה הודעה שלך (או של אחרים) שאין לה תגובה- פשוט תאמין שבטוח קראו אותה, כי לפי דעתי כל הודעה כאן בפורום קוראים אותה מתישהו

Gizmo16

New member
כע, כי יש אנשים כיעוריים../images/Emo28.gif

כמו אור למשל שקוראת הרבה ולא מגיבה, או כמו נדב הכיעור
*משועשעת* אור-צ'אן^_________^
*מזכירה לעצמה לענות על מסרים לעתים קרובות יותר*

sarah

New member
מממ

זאת באמת קשה נורא, נראה לי, קשה לשנות את עצמך זה כמו לפסל בסלע או משהו, נראה לי, בשבילי לפחות, לפחות קצת, אבל זה אפשרי מאוד מאוד לדעתי גם כן. אפשרי לחלוטין תלוי כמה מנסים

למעלה